Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja wczoraj się naskarżyłam mężowi że już mi ciężko i wogóle chce już urodzić 🤢 a potem tak sobie leżałam i myślałam że jak mała się nie obróci to cc mnie czeka i to usypianie i to cewnikowanie i wogóle wszystko do dupy jej normalnie tak mnie przeraża ta wizja że chyba się załamie 😞 dopadła mnie jesienna chandra

Mittka brzusio do góry, moja gin mówiła ze maleństwo może się obrócić głowką nawet kilka dni przed porodem, więc nie martw się na zapas 🙂

Aga leć, lec po te wyniki 🙂
Ja tak samo jak Ty i inne mamuśki nie mogę doczekac się dzidzi 🙂

• Mamusia
Dzień dobry Brzuchate 🙂

Ja dzisiaj od rana miałam nerwowy dzionek, młody zapomniał, że dzisiaj na 10-tą do szkoły ma iść bo wybierali się z klasą na przedstawienie. Wpadł w histerię jak o 8 rano pocałował klamkę drzwi od klasy, krzyczał "Mamo pomóż, oni poszli beze mnie"... Ech mam coraz większego stracha zostawić chłopaków samych ww domu, jak oni sobie poradzą, jak przeżyje to Kuba...

Teraz siedzę w domku i chyba mam deprechę, szybka kawka i za obiadek trzeba się wziąć a jakoś nie mam chęci ani ochoty...

Hej laski!

Fredeczka - ale wywaliłaś posta! Tez mam opuchnięte kostki (wczoraj chyba z 3 godziny po mieście łaziłam) i obrączkę wolałam za wczasu zdjąć... Przez noc zeszło odrobinę tylko 😞 Więc czekam aż dasz znać co Ci lekarz powiedział...
Co do wielkości biustu to już 80 H 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 a on jeszcze nie osiągnął apogeum! Aż si e boję!
Smacznego! Ale śniadanie miałaś wybuchowe :P W ciazy jestem ale bym chyba nie zjadła pasztetu z ketchupem po czekoladzie 😁
Wiolka - dzięki 😁 no i wstawiaj zdjęcie łóżeczka!!!
Mittka - czekamy na wieści! Mam nadzieję, ze Emilka nie jest uparciuszkiem 😁

A ja dzis miałam koszmarna noc, wszystko mnie bolało, nie mogłam sie obrócic nawet, mąż nie spał przeze mnie... Biedulek niewyspany do pracy jechał... ehhh... A jak wroci to jedziemy na cmentarz nagrobek wyczyścić, odnowic litery, pokupowac znicze itd..

Ide się ubrać...

No już jestem 🙂
Kurcze nie są najlepsze te wyniki
leukocyty w górę gdzie norma wynosi max 10,0 a ja mam 12,7
hematokryt w dół norma min. 37 a ja mam 35
i tam inne jeszcze 😞 No nie wiem może panikuję ale w poniedziałek do doktorka pójdę i zobaczę co on jeszcze na to powie choć w szpitalu miałam robione badania i tylko leukocyty podwyższone i białko w moczu się pojawiło 🤢
A tutaj patrzę że białka w moczu nie ma 🤢

Daga ale jak mam zawsze robione badania w tym samym laboratorium ale może masz rację że mój organizm był osłabiony i wyszły takie wyniki 😉 No nic zobaczę co jeszcze mój gin powie na ten temat 😉
Najważniejsze że przeciwciał nie wykryto bo tego najbardziej się obawiałam :P Choć do konfliktu może dojść podczas porodu bo to wtedy mogą ujawnić się przeciwciała 😞
No nic jak już pisałam zobaczymy co wyjdzie 😉
Teraz zmykam po małego do zerówki 🙂 Buziole dla Was 😘 😘 😘

Aga mi w wynikach hematokryt też zawsze 35 wychodzi i lekarz powiedział, że u kobiet w ciąży może być niższy, bo w normach podają dla dorosłych a nie dla kobiet w ciąży , więc tym się nie martw:P

dziewczyny ja nie mogę stać w kolejkach bo mi się słabo robi, moja mama też tak miała 😠

• Mamusia
nr. 3

To łóżeczko ma ponad 34 lata i jest całe drewniane, mój mąż w nim spał, ehh, fajna pamiątka rodzinna, która jakimś cudem przeżyła wojnę 🙂 [img size=442]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PA280186.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />