Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DagiM - zapowiada się zajebista seria zdjęć! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Wierz mi, trochę się znam!

Agnieszka - kurde, nie wiem jak to powiedzieć, bo aż wstyd się przyznać! Owszem, jestem czeladnikiem-kucharzem 😁 ale jakoś eksperymenty mi nie wychodzą i inne dania tez nie 😁 Szkołę średnią skończyłam z takim dyplomem (Technikum Żywienia) a później mi coą odwaliło i poszłam na kulturoznawstwo 😁 😁 😁 😁

Biedna Ewka 😞 Najgorsze jest nie wiedzieć....

• Mamusia
DagiM pięknie, już się nie mogę doczekać reszty zdjęć 🤪

Akompf :laugh: :laugh: :laugh: udana jesteś :P

Biedna Ewa, kurcze, to jest właśnie najgorsze, jak Ci każdy mówi co innego. Ja tak raz w szpitalu leżałam 3 tygodnie bo nie wiedzieli co mi jest a jak się okazało wystarczył 1 zabieg+ dodatkowe 3tyg. leżenia ale już w domku a nie w śmierdzącym szpitalu 😠 .

• Mamusia
Dzięki Akompf 🙂. Zdjęcia są dziełem zaprzyjaźnionego fotografa, który ma bardzo dobry warsztat. W sumie sesja była bardzo swobodna ale nie odważyłam się na finałowe zdjęcie na którym miałam wystąpić toples i przytulic się do nagiego torsu męża. Nie potrafiłam przezwyciężyć bariery wstydu ....

Akompf ale nie pracujesz w tym zawodzie???
Jeżeli nie to się nie martw bo praktyka dopiero czyni Cię doskonałym w swoim zawodzie 😉 No gorzej jak pracujesz :P
To też bym się wstydziła 😉

No właśnie te nasze szpitale i lekarze w nich pracujący, nie powiedzą dokładnie co człowiekowi dolega to tylko na filmach tak słodko wygląda 😠

• Mamusia
Akompf phi tam sie będziesz przejmować trza se powiedzieć kiedy to było 😁 🤪

Dlatego ja tak unikałam szpitalu bo wiem czym to sie kończy 😠

A ja żałuje że moja siostra się przekwalifikowała z fotografa na bankowca 😞 Z Dominiką pamiętam zawsze takie sesje mieliśmy i ona ma pełno zdjęć,a teraz klapa no i moja siostra starej daty i dopiero się uczy tych nowych aparatów 🤪

Na szczęście nie pracuję wogóle w tej branży... odechciało mi sie dawno temu 😁 ae lubie pichcić od czasu do czasu... tyle, że nie wychodzi mi 😁

DagiM - świetne zdjęcie! Napatrzeć się nie mogę... 😁
Co do Ewki to tak to jest z naszą służbą zdrowia, że lepiej nie chorować za dużo i za głośno, żeby sie lekarze nie dowiedzieli, bo wtedy dopiero sie zaczyna... Ja bym juz dawno tam raban zrobiła...

Wiecie co laski ja uciekam spać. Myślałam że po tej kawie nie będę mogła spać ale jednak coś mnie morzy i idę za wczasu się położyć bo może dopiero później zacznie kofeina działać :P :P
Dobranoc grudnióweczki 🙂 🙂 🙂 🙂

Miłych i kolorowych snów 🙂
Niech Wam się przyśnią same aniołki 🙂

Dagi przepiękna fotka, szkoda że ja nie mam takiego zaprzyjaźnionego fotografa i póki co moje fotki są autorstwem moego męża - amatora 🙂lub samowyzwalacza haha

Biedna Ewa, juz tyle w tym szpitalu leży, pewnie ją tam trafia...nie chcę źle prorokować, ale przyszła mi do głowy beznadziejna mysl że Ewa wróci do nas juz z synkiem na rękach... skoro ją tam tak długo trzymają....

Widzę, że pustki to mówię Wam dobranoc i też zmykam, tylko skończe oglądać Tancerzy na dwójce.

A zgage mam niesamowitą....wrrrrrrrrr

Skoro wszystkie pouciekałyście to ja tez mówię dobranoc... już wykąpana jestem, umyta i pachnąca 🙂

Basieńka fika jak oszalała ostatnio 😁 Teraz tez niexle mi daje popalić... Koleżanka się dziś zapytała czy mała daje mi w kość - moja odpowiedź: tak... konkretnie w żebra 😁 😁 😁 😁

hehehe

Dobranoc brzusie!