Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja nigdy nie byłam na solarium i nie zamierzam chodzić :P Nie mam takiej potrzeby.
Na słonku też się nie opalam 😉

Leżę cały czas w łóżku i czuję jakąś kończynę maleństwa... Świetne uczucie 🙂

Nie mam przebarwień ani pryszczy. W pierwszej też nie miałam 😉

fredeczko a dla czego nie można porównać solarium do narkotyków, mechanizm uzależnienia w każdym uzależnieniu przebiega tak samo, terapia uzależnień tez praktycznie polega na tym samym, a co najważniejsze i jedno i drugie uzależnienie może prowadzić do śmierci, więc jak najbardziej można wręcz trzeba 😉

• Mamusia
jedzenie tez uzaleznia i prowadzi to do smierci. Moze nie natychmiastowej ale przedwczesnej.

kazda ma swoje racje i swoje zdanie 😉 ja zawsze bylam opalona i lepiej sie wtedy czulam we wlasnym ciele a teraz nie dosc,ze gruba to jeszcze blada :P

lyk piwa moze byc poczatkiem uzaleznienia prowadzacego do smierci a ile ludzi na swiecie ( oczywiscie nie wliczajac dzieci) nie zna smaku alkoholu?

• Mamusia
jedzenie tez uzaleznia i prowadzi to do smierci. Moze nie natychmiastowej ale przedwczesnej.

kazda ma swoje racje i swoje zdanie 😉 ja zawsze bylam opalona i lepiej sie wtedy czulam we wlasnym ciele a teraz nie dosc,ze gruba to jeszcze blada :P

lyk piwa moze byc poczatkiem uzaleznienia prowadzacego do smierci a ile ludzi na swiecie ( oczywiscie nie wliczajac dzieci) nie zna smaku alkoholu?

Oj Mittka ale mnie rozbawiłaś :laugh: :laugh:
No to fakt nie było by jaj :laugh: :laugh: :laugh:

A co do uzależnień wszystkie jesteśmy uzależnione od brzuszka i jeszcze trochę to na jakieś spotkania trzeba będzie jeździć :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Agnieszko ja tez jestem za tym żeby w naszych przypadkach USG się pomyliło. Ale z synka też będę zadowolona. Co Bóg dał to musi być, na to nie mamy wpływu.

Mittka ja też mam straszą siostrę 0 pięć lat i różnie to z nami bywało. Też podobno próbowała mnie "uśmiercić":laugh:

fredeczka, chyba żadna z nas nie mówi ci że masz nie chodzić na solarium, dziewczyno Twoje życie i zdrowie, ale u wmawiaj nam że jest to dobre, tylko ciekawe jak twoja skóra wyglądała za 10 lat, i oby na wyglądzie się tylko skończyło 😉

• Mamusia
ja mam siostrę starszą o 2 lata i taką różnicę wieku chciałabym między swoimi dziećmi. Tłukłyśmy się strasznie, ganiałyśmy z nożyczkami w ręku, Agata do tej pory ma bliznę po moim ukąszeniu 🙂 ale czas konfliktów minął i teraz wiem,że zawsze możemy na siebie liczyć

A o bracie zapomniałam jest o 8 lat starszego ale jemu nie dokuczałam ale pamiętam raz jak leżał na łóżku a wzięłam taka długą linijkę z metalową końcówką i z niczego ni z owego i mu przywaliłam w czoło :P
Teraz to ma bliznę po tym uderzeniu :laugh:

Mittko ja mam siostrę 4 lata starszą oraz o 3 lata starszego brata.
Każdy zawsze się śmiał, że my powinnyśmy siostrą zamienić się kolejnością, bo ona zawsze jakoś taka mniej dojrzała była.
A ja za to do wszystkiego dorastałam bardzo szybko. Biłyśmy się, gryzłyśmy i ciągnęłyśmy za włosy.
Dopiero jak zostałyśmy matkami to zaczęłyśmy rozumieć siebie, ale nie tak do końca 😉

A wczoraj mama mnie wkurzyła.
Stwierdziła, że Majka będzie zazdrosna o dziecko.
Nie wiem na jakiej podstawie wyciągnęła te wnioski. Zwłaszcza, że w przeciągu ostatnich dwóch lat widziała wnuczkę aż dwa razy 😠
Między rodzeństwem zdarzają się konflikty itp, widać to nawet po naszych opowieściach, ale to przecież jest normalne.

Fredeczko znam wiele palaczy o pięknej cerze, reguły nie ma.

Szkodliwość solarium, niektórych zabiegów, używek, narkotyków jest udowodniona...
Więc ktoś równie dobrze może sobie założyć, że palenie papierosów z umiarem nie będzie szkodliwe 🙂