Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Wiola, na pewno ładnie wyglądasz, tylko za bardzo krytyczna jesteś dla siebie.
Po samym porodzie możesz mieć już nawet 10 kg mniej! Ja w pierwszej ciąży przytyłam 10 i tyle zostawiłam w szpitalu 🙂

Teraz przytyłam jak na razie 10, ale widzę, że wszystko poszło mi w dupę i nogi 😠 i teraz pewnie tak super nie będzie i jakieś kg zostaną. Ale damy radę zrzucić 😉

Cieszę się, ze Fredeczka wraca 😉 Ale jej współczuję, bo ją nieźle nastraszyli 🤨

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dorunia mój mąz jest z 28 maja 🙂

Wiolka Ty weź mnie nie załamuj kobieto , to co ja mam powiedzic jak ma 19 kg na plusie??
Pokazuj to zdjęcie i nie marudź !!
A tak w ogóle to ja nie wiem co Ty tu jeszcze robisz, juz dawno powinnaś przeć na porodówce 🙂

Emmax ogólnie wszystko OK u nas, tylko dokuczają nam kręgosłupy, biodra itd... no i czekamy na maluszki, niektóre dziewczyny to by juz urodziły, np. Aga84, Ami, AgaK... jakies skurcze mają, ale boja się wpychac Wiolce w kolejkę hahah

hej dziewczynki 🙂
tak nadrabialam farum i myslalam ze o mnie zapomnieliscie 😞 wiem ze sie malo odzywam ale nie mam zbytnio z czego pisac ...
mam takie pytanko troche takie wstydliwe ... chcialam zobaczyc jak wygladaja te podklady chigieniczne i wlasnie nie wiem ... przypominaja podpaski ale czy nosi sie je tak samo czy trzeba cos pod nie jeszcze wlozyc aby nie przesiakly i bielizny nie pobrudzily.
grudnioweczki poczekajmy jeszcze troszke - to nie nasz miesiac 🙂
buziaki dla wszystkich 😘

Dorunia, już zmieniam 😁 ale tabelkę wkleję póżniej, bo mąż mnie na "Mam talent" woła...

Pikasso - nie trzeba chyba nic pod nie juz wsuwać... Siora moja nazywała je pieluchami 😁 i polecała te marki Bella. No i odzywaj się częsciej! Nie zapomniałyśmy o Tobie... masz swoje miejsce w naszej grudniowej tabeli 😁

Do później! 😘 😘 😘

No ja własnie dostałam dzis od mamy takie podkłady , całą pakę 🙂 http://www.allegro.pl/item814726685_seni_lady_plus_cena_3_sztuk.html
Bardzo fajne, mają takie zawinięte boki 🙂

• Mamusia
pikasso tak te wkładki wygladaja własnie tak jak napisałas jezeli rodzisz naturalnie sa naprawde ok u mnie w szpitalu mozna było jeszcze nabyc takie majteczki typowe poródki sie nazywaja..sa bardzo wygodne i higieniczne polecam...ja krwawiłam po kazdej ciazy mniej wiecej 3tyg...ale kazda mamusia inna...pozdrawiam

dziekuje wam za podpowiedz co do uzywania tego czegos :P
u mnie to prawdopodobnie bedzie chlopiec a imie to Wiktor. imienia nie mam dla dziewczynki jesli byla by to niespodzianka.
dobranoc wszystkim ... spokojnej i przespanej nocki, ja juz mykam 😘 😘 😘

Wiecie co tak policzyłam swoja listę którą mam na brzuszku w zarządzaniu połączeniami i ja mam tam aż 75 dziewczyn z terminem na grudzień ale jak już pisałam bardzo dużo nic się nie odzywa a szkoda 😞

Ja tez mam 5 szt jednorazowych majtek no i paczkę tych podkładów a tam jest 15 szt. Jak mi braknie to tez mąz mi dowiezie, bo raczej w domku to już chyba będę używac normalnych podpasek ze skrzydełkami i zwykłych majtek.

No szkoda, że wszystkie zalogowane grudniówki się nie udzielają na forum 😞