Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc Misia, ja jestem mezatka od 2 lat a o Majke staralismy sie bardzo dlugo, jeszcze przed slubem no i w koncu sie udalo 🤪 to nasze pierwsze dziecko, mam 24 lata i mieszkam w Chorwacji 🤪 Odpoczywaj i odyzwaj sie czesto do nas 🙂

Marta fajnie, ze wogole masz czas do nas zagladac, ja juz bym sie chciala rozpakowac ale Majka ani rusz :laugh: :laugh: Jak malutka, przybiera na wadze ?

Dobranoc Dorunia 😘

PannoNikt nieprzerwany bol w podbrzuszu? Ja bym sie chyba zaczela martwic, czy malenstwo sie rusza? Mnie tak plery nawalaja ze zwariowac mozna 🤢

Gosia Mikolaj to sliczne imie.

Kurcze wy wszystkie spac idziecie a co ja mam robic jak mi maz oglada mecz a spac sie nie chce 🤢

Dobranoc babole, ktore juz poszy spac 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam was mamuski wieczorowo 🙂
nie bylo mnie prawie tydzien wiem ze Marta juz ma swoje kruszynke ze soba a co tam u was???
Jak tam wasze brzuszki 🙂
Stesknilam sie za wami :P
Niestety nie mam jak teraz dlugo siedzec bo pracuje ostatnie dwa tyg a ze mam na rano a nie potrafie chodzic spac przed 1rano to pozniej odsypiam w dzien...

Gotowe juz do porodow??? Spakowane torby???
Rety to jeszcze tylko chwilka i juz... 🤪 🤪 🤪

Do uslyszenia

Spałam całe popołudnie i teraz spać nie mogę 🤨
Z przeziębienia został mi ten cholerny kaszel, jak jakiś gruźlik normalnienie nie mogę sobie dać z nim rady 🤨 🤢 😠

Ale super że u Fredeczki i Dagi M jest ok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Akompf świetna lista łap buziaka za nią i oklask 😘

Co do podkładów to mam tak samo jak większość z was,jedną paczkę Bella i jedną paczkę majtek jednorazowych w razie czego mąż dokupi mi więcej i przywiezie do szpitala 🙂

Witam nową Grudniówkę 🙂
misia że niby Kamile to łobuzy jejku a niech i łobuz będzie (nie ma chłopaków co by nie łobuzowali 😉 )Kamil mój będzie i już:laugh: :laugh: :laugh: Poza tym jakoś nie wierze że imię świadczy o charakterze człowieka 🙂

Coś palce mi popuchły ostatnio obrączkę musiałam zdjąć 😞

Uciekam już spać w końcu tylko 4:30 🤪

Witam Was najpiękniejsze grubaski świata :laugh:

Melduję się w dwupaku bez żadnych dolegliwości tylko nocka nie teges 🤢 Jak nigdy 4 razy byłam siusiu :P

Asiula nie mam pojęcia co można na taki kaszel brać kobietom ciężarnym 🤨

Julia Ty jeszcze do pracy chodzisz???
Ja już bym nie dała rady i pewnie większość dziewczyn też 😉

Dziewczynki tak sobie grzebałam po internecie i znalazłam fajny artykuł dotyczący porodu a w szczególności jak go rozpoznać że to już 🙂
Najbardziej to się przyda naszym pierworódkom bo tam fajnie jest opisane jak i co 😉

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/po-czym-poznac-ze-to-juz_35963.html

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

A u mnie nocka rewelacyjna tylko koło 5 obudziłam się na siku i dalej spać,no może z 5 minut się pomeczyłam z moim biodrem nad ranem chwilke musiałam wstać i rozchodzić a potem do 9 spanko aż mąż chyba zniecierpliwiony sygnałem mnie obudził :P

Ja dzisiaj do mamusi na obiadek,ale się najem rosołku 🤪

Julia mamma mia ty jeszcze do pracy biegasz??kobietko Jeszcze chwila a urodzisz na tej kasie 🤨

Heh laski zobaczcie jak to możliwe, wkleiłam suwaczek ten na samym dole i tam pokazuje mi 37t6d ciąży a ten wyżej 36t6d a termin porodu wpisałam ten sam 🤢
To ja już nie wiem jak ta matematyka działa :laugh:

• Mamusia
Czesc laski!

Agnieszka84 nie daj sie, powiedz mezusiowi,ze nie masz ochoty tyle siedziec u jego mamusi 🤢 🤔 ja bym chyba zwariowala 😮 🤔 a mi sie udalo z samego rana wkurzyc tesciowke :whistle: :whistle: :evil: :evil: :evil: UPS! hahahah.Alez mi sie nie chce tam dzsiaj do nich na obiad isc ale coz....niedziela jest i pozniej pewnie skoczymy na spacerek nad morze.

Moja nocka byla taka sobie, budzilam sie dosyc czesto bo mi brzuszek twardnial no i siusiu sie chcialo 🤔

Ide sobie wypic kawke i zrobic sobie gebe jak trzeba :laugh:

Milego dnia!

Wiola przecież o to chodzi aby Cię powkurzała ta Twoja teściówka, będziesz chociaż wdzięczna jej za druga rzecz na świecie bo pierwsza to mąż a druga że dziecko przyjdzie na świat w odpowiednim momencie :laugh: :laugh: :laugh: