Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂

U mnie nocka w miarę ok tylko teraz połamana jestem strasznie.

Ok. 13 przyjeżdża gościu po koty 😞 Wiem, że Wam truję, ale trochę muszę potruć.

Wiola to ja Ci życzę żeby ten tarot się sprawdził 😉

AgaK i Mittka jak zwykle w niedzielę narobiłyście mi ochoty na rosołek. Mam chyba jeszcze jakieś skrzydełka to może uda mi się ugotować 😉

Po południu jadę na urodziny brata więc znowu najem się tortu 🙂

Miłej niedzieli lasencje 😘

• Mamusia
Wiola to wyżyj się na niej i uciekaj na porodówke 🤪 :laugh:

Ewusia tak mi przykro że musisz oddać kotki 😞 wiem co przeżywasz kochana,bo ja w lipcu przeżywałam to samo.Wczoraj jak byłam u tej znajomej z laptopem i z braku internetu zaczęłam przeglądać co mam na pulpicie i znalazłam fotki mojego franka-kotka aż mi się łezka w oku zakręciła jak go zobaczyłam 😞 Ważne że kotki idą do dobrego miejsca i będą dobrze traktowane.Trzymaj buziaka i oklask na pocieszenie 😘

Ewuniu ja też uwielbiam koty i mój ociec i teście maja po dwa koty ale one nie siedzą w domach także oddawać ich nie trzeba ale wiem jak trzeba oddać pupilki które trzyma się w domu to serduszko bardzo boli 😞
Łap całuska na pocieszenie 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
witam brzusie wczoraj wysłałam na nk.zaproszenia do niektótych ale powiem wam szczerze ze niewiem która jak sie nazywa i ma nik tu na brzuszku.ale sie zakreciłam ha ha ,ogladałam dzis napolsacie ta fundacje i było o poradach w domu...któras z was chciałaby rodzic w domu???tak tylko pytam,bo wiem ze niektóre z Was czeka cesarka 🙂 dajcie mi namiary na nk. miłej niedzieli

• Mamusia
cześć laski 🙂

Mnie nocka też nawet dobrze minęła. Siku tylko dwa razy i totalny brak zgagi 🙃

Wiolu oby ten tarot się spełnił.

Ewo ja tam swojego kociaka nie wydałabym za żadne skarby dlatego bardzo mi przykro że musisz sie ich pozbyć. Masz całuska na pocieszenie 😘

Dorunia mnie znajdzisz Małgorzata Gumulska Gliwice

Hej dziewczynki.

U mnie nocka praktycznie ok. Siku wstawałam tylko dwa razy. Brzuch mnie pobolewa na wieczór a potem nad ranem.

AgnieszkoK może ciśnienie Ci skacze i dlatego takie poty Cię oblewają

Wiola ja czuję, że dłużej niż tydzień i będziesz mieć małą przy sobie.
Piszesz, że wkurzasz teściową... a ja wczoraj wkurzyłam mamę a ona mnie... Niedobra ze mnie córka 😁
Pytałaś mnie wczoraj o ruchy dzidzi, rusza się, więc dlatego jeszcze nie wpadam w panikę. Jutro mam usg i wizytę w klinice to się zapytam co to za ból.

U nas świeci słoneczko. Dzisiaj w centrum będzie... Mikołaj :laugh: przejedzie główną ulicą na "saniach" a o 17 zapalają świąteczne światełka 😁 A to dopiero połowa listopada 🙂

W każdym bądź razie nie jadę, bo mąż znowu do pracy 😠 pracoholik jeden 🥴