Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie Kajtucha ja też potrzebuje samochód ale też nie mam pojęcia jak to będzie jak maleństwo przyjdzie na świat 🙂

Ewo to już tylko chwila moment i Piotruś będzie z Wami 🤪
A co do czopu mi też przy Kamilku odszedł razem z krwią a u rodziłam po tygodniu 😉
Także mi się wydaje że nie masz co panikować do puki skurczy nie dostaniesz 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam Grudnióweczki 😘

Moja nocka jak zwykle przespane ze 2 godziny reszta to przewracanie się z boku na bok 🤨
Mąż pojechał po samochód i do rodziców swoich, ciekawe kiedy zaczną mnie uszy palić:laugh: 😉

AgnieszkaK1601 dobre te kawały:laugh:
A sprzedam faceta mistrzostwo świata:laugh:

Jejku Ewa może mamą już dzisiaj będziesz 🤪 🤪 🤪

witam dziewczynki 🙂
nadrabiam i nadrabiam i jakos nie moge dojsc do konca 🥴 tyle tego tu jest ...
widze ze sobie wrozycie fajnie 🙂 kajtucha chyba dziewczyny beda musial postawic ci kakalko za te smsy :laugh:
Anja śliczny brzusio a te pieprzyki i do tego buciki - super
Persy dobrze że nic Wam się nie stało,uważaj na siebie i na Madzie
Aga kawaly super tym bardziej z samego ranka 🙂
Ewa wspaniala wiadomosc ... czekamy na dzidzie 🙂
zajze pozniej bo juz mnie oczy bola od czytania
spokojnego weekendu zycze wam dziewczynki

A ja dzisiaj latam do toalety jak oszalała tka co chwilę siusiu mi się chce ale to przez te parcie małego na krocze 🤢
Już chyba ze 20 razy byłam od momentu jak wstałam, a wcale dużo nie piłam 😉

• Mamusia
Jaaakie zajefajne łózeczko!!!
Laski, ja pamiętam że mam wam karty postawić, tylko jeśli możecie, poczekajcie do poniedziałku bo mam kompa w naprawie niby do dziś a przez komórkę ciężko, paluchy mi się wyginają od pisania na klawiaturze.
Pikasso trafiłaś w 10! Uwielbiam kakałko tak samo jak cole :-)
Ewka, to w sumie GRATULUJĘ odejścia czopa :-) i czekamy na dalsze info!

• Mamusia
Dzień dobry kobietki 🙂

mittka śliczne łóżeczko,ta żyrafka powala :laugh:

Ewa a jak wygląda ten czop? ma kształt kuleczki czy to po prostu gęsta wydzielina?

Aga dowcipy super :laugh: :laugh: :laugh:

a ja już byłam w sklepie, rozżebraczyłam kure i zaraz wstawie rosołek :P

a wieczorem przychodzą znajomi 🙂 whisky i winko sie chłodzi a dla mnie butelka Kubusia stoi 🥴

a Wiolka sie meldowała?

ide poskładac pranie, miłej sobótki 🙂

• Mamusia
Siema dziewoje!

Melduję się :laugh: otóż oczywiście bez zmian, zoro rozwarcia,. KTG w normie 🙂 mam wrócic w poniedziałek :laugh: :laugh: :laugh: jakby to cos dało 🤔 dzisiaj miałam pierwszego porządnego skórcza i myślałam, że orła z bólu wiwinę. Aga84 jak ja Ci kobito cholernie współczuję, że one Cie tak męczą i nic poza tym się nie dzieję bo ja bym w szpitalu położyła się na podłodze i powiedziała, że albo przebija mi pęcherz i idę rodzić albo niech się wypchają i ja będę se leżeć.

Babka z którą wczoraj sobie gadałam dzisiaj przyjechała rodzić całkiem na luzie i z uśmiechem na ustach, myślałam, że jej trzasnę 😠 😠 :laugh:

Zapytałam się opołożnej co dalej ze mną jak się nie otworze do poniedziałku, a ona że wtedy czekają na 10 dni po terminie i ewentualnie zaczynaja jakąś akcję!!!!!! Czyli nie mam co liczyc na poród w tym tygodniu. MOja mama nie miała rozwarcia przy pierwszym porodzie, moja 1 siostra przy dwójce nie miała rozwarcia i mo0ja 2 siostra przy trójce więc tłumaczę, że to u nas rodzinne i że się nie otworze i że nie ma na co czekać to tylko spojrzała na mnie z politowaniem jakbym to zmyślała, żeby szybciej urodzić. Kurwa krówsko jedno 😠 😠 😠

• Mamusia
Oj Wiola bidulko już nie wiem co Ci poradzić.Głupie babsko przecież widać że u Was to rodzinne,a meczysz się tylko i nic z tego nie ma 😞 Wiem że masz już dość,ale wytrzymaj jeszcze troszke.W tym momencie to dla Ciebie najlepiej było by jak by Ci wody odeszły,wtedy musieli by interweniować.Łap buziaki i oklaska na pocieszenie 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Mittko super to łóżeczko, żyrafka super i kolorostyka mi się podoba 🙂

Aniu u mnie to była gęsta wydzielina, ale nie przezroczysta tylko taka brunatna z krwią dlatego się zastanawiam czy wszystko ok.

AgaK kawały super :laugh:

Wiola ale Cię wymęczą z tym jeżdżeniem! Szkoda, że palanty nie chcą Cię słuchać 😠

A ja siedzę jak na szpilkach hehe! Czekam na jakiś skurcz :laugh:

• Mamusia
Dzięki za klaska 😘 i pocieszenie dziewczynki ale jak widzicie to ja sobie moge gadać a skutek jest taki jakbym po prostu gadała do ściany 🤢 😠 i nic innego mi nie zostaje jak tylko jeździć w tą i spowrotem bo siedzenie w szpitalu przez następne 10 dni z wiedzą, że nic nie zrobią nie ma kompletnie żadnego sensu 🤢

Ewa wyluzuj czop może odejść nawet na 2 tygodnie przed porodem :P

Wiesz co Wiola może jak byś była w Polsce to już może byś miała Maję na świecie bo byś się jeszcze powkurwiała na nasze chore przepisy dotyczące becikowego :laugh: :laugh:
A tak na serio to to ja już nie wiem co Ci napisać bo to już na prawdę i dla nas robi się denerwujące 😠
Łap i ode mnie oklaska i całuska 😘 😘 😘
Ewuniu obserwuj się obserwuj bo to może być w każdej chwili 😉

• Mamusia
Ewo doskonale Cię rozumiem bo jak by mi odszedł czop to też bym pewnie była podjarana 🤪

Ide dziewczynki sprzątać bo na jutro znowu się zapowiedział brat mojego męża :/ jestem właśnie podminowana,bo oczywiście znowu pokój mojej córki.Jej już nie wiem jak mam do niej dotrzeć.Tłumaczenie nie pomaga,awantury nie pomagają to już nie wiem co może pomóc 😠 😠 eh