Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie grubasy pouciekały 😞

PannoNikt ja to bym zjadła ziemniaki w mundurkach 🙂 od wczoraj mam na nie straszny apetyt 🙂 ale to chyba będziemy mogły jeść karmiąc piersią, a Ty po CC to chyba tylko dwa dni ten kleik co?? Pomodlę się dziś za Ciebie kochana, żeby wszystko jutro szczęsliwie poszło. Trzymaj sie dzielnie :*

Dorunia niesamowita wiadomośc 🙂 i mam takie samo zdanie jak Kajtucha, jak test wyszedł pozytywny to Ty kobietko na pewno jesteś w ciązy...mały jest cien nadzieji , że to fałszywy alarm, więc gartuluję i juz policzyłam że pewnie będziesz lipcóweczką lub czerwcóweczką...ale najbardziej będziesz naszą grudióweczką FOR EVER :*

Dziewczynki zmolestowałam swojego mężczyzne...ale mam ostatnio chcice... aż się rumienię 🙂biedny zasnął haha Wasi mężowi też tak padają po dobrym seksie ???

Dobranoc, bo widzę że już nikoo nie ma 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tu jeszcze jestem! Tzn zaglądam :-)
Aguś to możemy sobie rękę podać :-) ja też mam i wczoraj mi się tak zachciało że mężowi żyć nie dałam, zamiast dać biedakowi spać bo miał tylko 4 godz na sen, ja go przez prawie godzinę męczyłam po czym on usunął jak dziecko a ja jeszcze bym chciała :-)

• Mamusia
sorki że nie napisałam wczesniej ale dfostałam eska od Wioli i u niej dalej nic.

Ale za to u mnie nie wesoło po wizycie u gina. Moje maleństwo zabawiło sie w akrobatę i obróciło sie dupcia w dół. I mamy z lekarzem problem bo chyba czeka mnie poród pośladkowy lub cesarka. Fajna perspektywa. Za dwa tygodnie mam kolejna wizytę i muszę sie modlić o to by mały sie obrócił a nie będzie łatwo bo jest juz spory ma 3200

Witam Kobietki 😘

Kajtucha popłakałam się na tym filmie jak jej dzidzie położyli na piersiach, jej jaka to musi być niesamowita chwila 😆 ☺️

Mittka zajefajny pajacyk normalnie wymiata 🤪

agnieszkaW26 piękna córcia na tym zdjęciu 4d 🙂
Kajtucha i twój synuś też 🙂

Ja przez całą ciążę tylko 2 razy nie miałam usg a tak to zawsze i mam 7 zdjęć 🙂 🙂 🙂 ale teraz to już synka na żywo zobaczę 🤪 no chyba że w szpitalu będą mi robić usg jeszcze, nie wiem 🤨

OOO Kajtucha fajny wózek 🤪
mój się prezentuje tak:

Dorunia no jaka wiadomość 🤪 🤪 🤪 GRATULACJE!!!

Panno Nikt no ja myślę że nasze forum to przetrwa jeszcze wiele miesięcy po porodach naszych 🙂

A mnie test wyszedł negatywny a byłam w ciąży już tylko że ze 6 dni więc może jeszcze za wcześnie było na test i dla tego tak wyszło 🤨

A ja sobie odmówiłam przyjemności z mężem bo po ostatnim razie już miałam jechać do szpitala bo skurczy dostałam no i na ostatnim badaniu wyszło że mam rozwarcie na palec i tabletki teraz biorę do 6 grudnia żeby nie urodzić, boję się po prostu już ☺️ ale po połogu to męża chyba zgwałcę 🤪 :laugh: [img size=297]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/w__zekkkkkk.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

cześć dziewczynki 🙂

znów witam dzień, ale zaraz idę dalej spać:P

Też wam się chce mężów gwałcić, ja to się czuje jak słoń i na nic nie mam ochoty:laugh:

ciekawe kto się dziś rozpakuje poza Pannonikt, za którą trzymam kciuki 🙃

do pózniej 😘

• Mamusia
witam wszystkie już weekendowo 🙂

wstałam, zjadłam 1 śniadanko, nadrobiłam forum i wracam do łóżka 😉

gosiag a to masz akrobate w brzuszku! oby sie wszystko dobrze skończyło!

też mam nieustającą ochote na seks...mmm... ale mój M już sie troche boi, poza tym nie wiem czy mam-i jak duże jest rozwarcie a wtedy jest to raczej nie wskazane bo może dojśc do infekcji...
zostają nam "robótki ręczne":P

trzymamy kciuki z Panne Nikt i oby nam sie Wiolka wreszcie rozpakowała 😉

a wie ktoś co u fredeczki? czy wyszła już ze szpitala z Wiki?

wracam jeszcze do łóżka, do pozniej 😘

• Mamusia
Witam

Dostałam eska od Wioli że ja właśnie podłączyli do oksytocyny i pozostaje czekać na dalszy rozwój wypadków.

A ja właśnie w trakcie śniadanka zaraz biorę się za jakieś porządki bo już siedzę w domku na l4 bo chyba byłam jedyna która jeszcze pracowała 🤪

No i muszę mocno namawiać mojego szkraba na powrót główką w dół 🙃

Witam grudnióweczki 🙂

Zgłaszam się w 2w1 :P

Czy oni nie mogli podać tej oksytocyny od samego początku tej naszej Wioli 😠 Mam nadzieję że już dziś przytuli swoja Majeczkę jak na tym filmie 😉

GosiuG no to nieciekawie się porobiło 😞 Kurcze żeby Twój synek się obrócił 🤢
Antoś słyszysz obróć się główka w dół, ciocia Aga prosi 🙃 🙃

PannoNikt trzymam mocno kciuki i czekam na informacje 😘 😘

Aguś 84 łap całuska na pocieszenie choć pewnie za bardzo Cię to nie pocieszy 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U mnie nocka wyglądała tak:pospałam do 2 koło 4 popisałam z mężem esemeski i zasnęłam 4:30 a wstać trzeba było przed 7 :P
No i pojawiła mi się ciemna wydzielina 😲 ciekawe co to może być hmm

Asiula wózek superowy 🙂

Ja to o ochocie się nie wypowiadam bo nawet jak bym ją miała to i tak nie ma z kim 😞

Ah to czekamy na wieści od Wioli powinno ją ruszyć po oksytocynie

Gosia to Ci synek psikusa spłatał,mam nadziieję że jeszcze się jednak obróci 🙂

• Mamusia
Agnieszko ja tylko muszę trochę ogarnąć dom bo generalnych to nie dam rady zrobić bo mój maluszek w coś strasznie wbija głowę i nie mogę się schylać bo strasznie boli mnie brzuch.

A i pokazały mi sie skurcze na razie nie regularne więc muszę uważać, bo mogę wylądować w szpitalu

• Mamusia
ja też tak myślę ale są marne szanse bo jest juz za duży a i jeszcze przecież rośnie. No cóż będzie trza dać radę. A mówią że drugi poród jest łatwiejszy 🤪

Chyba nie w moim przypadku

Asiu śliczny wózio

A jak będę mieć jakieś wieści od Wioli to dam Wam od razu znać

Wiecie co jakoś się dziś dziwnie czuję ☺️
Taka zmęczona pomimo że nocka jakoś spokojnie przebiegła 🤨
Nie czuję aby mnie jakieś przeziębienie brało i dobrze bo jeszcze na koniec tego by mi brakowało 🥴
Jak bym miała dziś rodzić to nie wiem czy dałabym radę 🤢
Po prostu nie mam na nic sił 😞

Agnieszko jak ja byłam w poniedziałek u lekarza to mój szkrab ważył 3400 🙂