Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dziewczynki ja też już się zwlokłam z łóżka chociaż wczoraj do 1 w nocy balowaliśmy na poprawinach ateraz muszę kości rozprostować 🙂 mój małżon jeszcze śpi 🙂 śpioszek. Pogoda u mnie piękna jak narazie bo się jakieś paskudne chmurki zbierają.

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie, ja tez sie powoli zwoklam juz z wyrka 🙂
Wczoraj bylismy na piratach z karaibow - fajny film 🙂 Ladny 🙂
Ok, spadam zjesc sniadanko i tez pewnie bede tu zagladac bo do pracy dopiero po poludniu ide.
Jutro ide na kontrolne badanie do mojej gin.. nie moge sie doczekac. chociaz wczoraj podgladalismy dzidziusia na usg i wyglada na to ze wszystko jest ok 🙂

Co do kotkow to niektore maja taki zwyczaj ze kuweta musi byc idealnie czyusta, inaczej sie do niej nie zalatwia. Jedyna rozwiazanie to czesciej zmieniac zwirek albo postawic druga kuwete (dla 2 kotow powinny byc w domu min. 2). Pozbywanie sie kotka to na prawde ostatecznosc i raczej w razie alergi niz takich toaletowych problemow. A'propos zarazkow - mocz zdrowego kota jest jalowy, nie ma w nim bakterii 🙂

• Mamusia
Dzien dobry laseczki.

Witamy Justyne 🙂

Ja dopiero po sniadanku - jajecznica na boczku-...jeszcze nie do konca ubrana... (szlafrok 🙂
Nocka byla ciezka przytulanko toaletowe 23:30 i 04:05... miod na serce mowie Wam 😠
Po wczorajszej 3 godzinnej burzy dzisiaj chlodniej ale słonecznie...
Małżon ostro żałował za swoje przedpoludniowe grzechy (dla tych co omineli watek : nazwal mnie ''wredna czarownica'') wiec sie pogodzilismy tuz przzed północa... 😜

Milego dzionka
Buziaki 😘

ps . Chloe zazdroszcze Ci troszke tego ''wglądu'' na usg ...ja cały czas mysle o zblizajacym sie i strach mnie ogarnia 🤢

No właśnie grudnióweczki ja też myślę, że to dobry znak[ 🙂
Tylko Guga nadal się męczy biedna 😞
Ja też mam mdłości jeszcze raz większe, raz mniejsze ale już ślubem i przeprowadzką żyję więc zbyt dużej uwagi sobie nie poświęcam tzn.nie rozczulam się nad sobą i wtedy jest wszystko ok 🙂 /b]

joanna2236 napisał(a):
hej dodalaś post do "dodawanie miejscowosci" i czytalam go 🙂 ja mieszkam w okolicach siedlec tam gdzie ty sie przenosisz 🙂 i jest na form watek "siedlce" z tej strony styczniówka 2011

Dzięki za wpis 🙂
Jeżeli o te Siedlce chodzi to ja już tam wpisałam co nieco ale niestety nikt się nie odezwał 😞
A ja tak pilnie opinii na temat lekarzy potrzebuję co prowadzą ciąże 😞

• Mamusia
Wróciłam od lekarza. Maluszek rośnie, chociaż usg mam ustalone na 6 czerwca. Pani doktor założyła mi kartę ciąży i przytyłam na razie 1 kg ( myślałam, ze trochę więcej :cheer 🙂. W końcu jestem na L4 i już się pojawiającymi w pracy kłopotami nie martwię, mam to wszystko gdzieś. 🙃

I tak trzymać Gosiu 😆
Ja mam po 10-tym czerwca usg dopiero 😞
A co do pracy to ja już też nie mam spraw firmowych na głowie no i co najważniejsze pracowników 🤪 bo się dowiedziałam, że moja firma już znalazła na moje miejsce kolejnego kierownika 😉
Ale mam teraz luz no mówię Wam telefon przestał dzwonić w końcu juppiiiii 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Czekam na tą chwile kiedy sprawy zawodowe przejdą na plan drugi. Skoro mnie w pracy nie chcą na dłużej to sama postanowiłam wypiąć na nich ... iść wcześniej na chorobowe niż zamierzałam. W imię czego mam się martwić czy coś mi się stanie... jak mogę równie dobrze w domku usiąść kiedy chcę , położyć się spać o w miarę ludzkiej godzinie. I najważniejsze pisać pracę magisterską na spokojnie ..... 🙂

...coś mnie na sprzątanie wzięło 😉
Aż dziwne, że po takim dniu i o tej porze mi się chce 😮

Która to dzisiaj na zakupy miała jechać??? Bo u mnie z pamięcią ciężko hihih 😜
Kupiłaś coś ładnego 🙂 ???

Ja dzisiaj zaszalałam na maxa ale pozytywnie oczywiście 🙂
Ale zdziwiłam się grubo jak w perfumerii byłam i kupiłam perfumy na które nigdy bym się nie zdecydowała 🤪 Smak mi się nie zmienił ale zapach owszem 🤪
Też tak macie ???
Na szczęście mam jeszcze pół roku żeby je wypryskać chociaż ciężko mi będzie bo za dużo za nie zapłaciłam 😜

gosia20101 napisał(a):
Marzenko ja też mam późno więc razem będziemy czekać na podgląd co się 😆 dzieje w brzuszku

No to się naczekamy 😉

A ja to już w ogóle czerwiec mam "oczekujący" na wszystko 😜
Usg, ślub, wcześniejsze urodziny mojej Olki no i przeprowadzka 🙃
Jak ja to przeżyję wszystko to dopiero odetchnę 😜

Ale co racja to racja Gosiu w imię czego mamy się poświęcać skoro "oni" się o nas nie martwią co nie 😉

• Mamusia
pammat napisał(a):
no nareszcie się coś ruszyło bo myślałam że mi wyginęłyście 😁 😁 😁

Nie wyginęłyśmy tylko pewnie dziewczyny zajęte. Prasuję stertę prania ale przy okazji muszę zaglądać na forum, bo 2 dni się nie pokazywałam i już nie mogłam się doczekać kiedy wszystko nadrobię 😜