Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
holi32 napisał(a):
a gdzie wklejam ten kod
tak jak suwaczka

musisz wejsc na forum zdjecia grudnioweczek i tam dac nowa wiadomosc (czyli odpowiedz) i otowrzy ci sie okienko takie jak bys chciala cos napisac i 4 ikonke masz znaczek takiego obrazka kilkasz na niego i tam wklejasz ten adres co ci sie wygenerowal i pozniej wyslij wiadomosc

• Mamusia
holi32 napisał(a):
nie da sie kurde

da sie tylko skopiuj cały ten adres co wyskoczył na dole jak juz sie zdjecie wgrało.... tam bedzie cos takieo jak forum lub alto forum i całe kopiujesz i całe to wklejasz jak klikniesz w ikonke obrazka juz na forum

• Mamusia
Ulka napisał(a):
a przypomnialo mi sie, jak mnie sie dzisiaj pielegniarka w laboratorium zapytała- pani jest w ciąży???? z takimi wielkimi oczyma i niedowierzaniem, jakby sie na dziwoląga patrzyła, bo mialam te rozyczki i toksopl. sie pewnie zastanawiala po co mi , to jej palnelam tak 16 tydzien (w domysle -jędzo!)
no fakt dzis nie było widac mi brzucha ahahah, chyba sie schowało przed igłami,ale tez na czczo bylam, teraz po sniadaniu juz mi powrócił na miejsce hihi

a co te baby w labol. takie wredne, co ich to obchodzi, maja robic swoje, a nie pytac...

• Mamusia
no to ja tez dodalam foto... bo sobie co jakis czas robie na pamiatke jak rosnie ;p i wlasnie dzis zrobilam tak mnie zainspirowałyscie hehehe :P a swoja droga facetow od wody dalej nie ma a ja stoje z robota... ani to sprzatac ani isc do sklepu bo musze siedziec i warowac czy przyjda ;/

• Mamusia
holi32 napisał(a):
agami to ty jestes w tym samym tyg co ja ja mam porod na 6 grudzien tak jak ty !!!!

dokładnie... wg usg tak na 6 grudnia... tak jak wg OM... tylko ze dziecko jest młodsze bo ja miałam dłuugie cykle po 45 dni wiec lekarz mowi ze widac po usg ze jest ciut mniejsze i ciąza pozniejsza... cokolwiek to znaczy wiec moze sie okazac ze urodze tak jak wychodzi z daty zapłodnienia to 18 grudnia;p hihi bo akurat daty dobrze znam hihih

• Mamusia
Agami napisał(a):
holi32 napisał(a):
dziewczynki ja juz koncze ide do mamy na obiadek pozdrawiam i wejde wieczorkiem

no to smacznego;D hehe a ja sie do listopadowek nie wybieram tu na tym forum jest baardzo milutko...

Ja tez sie nie wybieram, nawet jak mi dziecko powie: "Mama chce juz wyjsc" powiem ze ma tam zostac do 1 Grudnia 😉