Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie się wypogodziło i jest super można w krótkim rękawku hehehe!!!
JA dziś na obiadek kotleciki z kalafiorka mniam fasolka i ziemniaczki!!! a na 17 idę na kabaret OTTO

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejo 🙂 naleśniki 🙂 myślę o nich od jakichś 3 dni.jutro zrobię 🙂 oczywiście z dżemikiem 🙂 powiem Wam że dzisiaj to się urobiłam jak głupia... o 9 rano miałam już okno w kuchni umyte,firanka zdjęta i taśma do moskitiery przyklejona. później kurze pościerałam umyłam lustra pół okna w pokoju (drzwi balkonowe co dzieciaki się językami do nich przyklejają i tłustymi paluchami), umyłam podłogi, zrobiłam dwa prania, wywiesiłam pościel na dwór i zdjęłam formę do prania 🙂.w międzyczasie robiłam z mamą pierogi z mięsem i miałam swoją córę i małą Majkę pod opieką. nie wiem jak ja to ogarnęłam.... po prostu nalot sił. zdarza wam się czasami??

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
Czy Wasze skarby też tak rozrabiają jak mój, bo mój synek to wierci się prawie 24h 😁 A co najzabawniejsze to zawsze ucieka w dół brzucha i tam się przeciąga 🤪 🤪 🤪 🤪

zdecydowanie nie, nasz sie wierci tylko jak jem i jak po dluzszym chodzeniu usiade lub sie poloze. tez sboie wybral kacik do koapania na samym dole 🙂

• Mamusia
zaraz zabieram sie za sprzatanie bo weekendowi goscie jutro przyjezdzaja, przyjaciele jeszcze z czasow studiow 🙂
no i na kolacje bede robic kotlety z cukini jak juz ktoras tu pisala, chyba holi! noribila mi tym takiej ochoty ze dzis w koncu kupilam cukinie i sie biore do robienia 🙂

• Mamusia
Ależ pyszności wymyślacie 😉

Ja się dzisiaj uśmiałam jak nigdy 🙂
Byłam z mamą zamawiać zabudowę kuchni i jak pani zarys projektu robiła na kompie zaczęła dziwnie na mnie zerkać spod byka... W końcu głupio mi było ale zapytałam o co chodzi ??? A ona zaczęła mnie przepraszać ale nie mogła się napatrzeć na to jak mi Kajtek w brzuchu buszuje bo w obcisłej bluzce siedziałam i rzeczywiście widać było dokładnie 🤪

A wracając do jedzenia to ja sobie właśnie sączę świeżo zrobiony koktajl truskawkowo-bananowy mniam 😎

• Mamusia
To Moja \'\'Kruszynka \'\' tez jakby sie szału dzisiaj najadła.... 🤪
Wali i kopie i mam nadzieje ze to ze szczescia 😜
Dzisiaj troszke leniwcowo...rozpakowałam walizke, zdjełam pranie, zrobiłam nowe... jeszcze nie powiesiłam... 🤔
Pogoda za oknem do dupy... bleah...piesy nawet nie chca wyjsc na siku 🙂

Ja już wróciłam z kabaretu naprawdę było super uśmiałam się że hej!!! hehehe
Zjadłam już kolacyjkę, moja dzidzia mało się dziś rusza ale w dole brzucha czuję jak się przeciąga hehe

• Mamusia
guga napisał(a):
To Moja \'\'Kruszunka \'\' tez jakby sie szału dzisiaj najadła.... 🤪
Wali i kopie i mam nadzieje ze to ze szczescia; 🙂

a moje dziecię tylko od czasu do czasu, czasami raz dziennie czasami dwa daje mi o sobie znać. już się nie mogę doczekać jak będzie wariowało tak, że będę wszystko czuła 🙂

• Mamusia
chloe napisał(a):
novaM napisał(a):

A ona zaczęła mnie przepraszać ale nie mogła się napatrzeć na to jak mi Kajtek w brzuchu buszuje bo w obcisłej bluzce siedziałam i rzeczywiście widać było dokładnie 🤪

Ale fajowo!!!
🙂 🙂

no super sprawa to musi być 🙂

• Mamusia
a ja byłam na zakupach z teściami bo oni robią teraz w sierpniu łazienkę i 5 godzin się kłócili jakie płytki teściowa chce ładną nowoczesną a teść bamberską w kwiaty wielkie do małej łazienki i nie da mu się przetłumaczyć że wiocha więcej nie jadę z nimi bo dostane palpitacji serca prędzej z wkur*ienia 😠
właśnie się wykąpałam i idę się położyć bo mnie krzyże bolą od tego chodzenia bez celu 🤢
holi32 a mój już czuje ruchy maleństwa od samego początku więc ja nie wiem na czym to polega 😮
idę się położyć bo jestem kaput 🙃 dobranoc brzuszki 😘