Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
Meliska Ja też czasami mam takie bóle, ale zawsze pomaga mi jak wezmę sobie nospę i położę się na lewym boku. Ogólnie cały czas czuję się taka wzdęta;/ i zastanawiam się czy ta Activia by coś pomogła...hmmm

Właśnie nospy nie posiadam, ale to nie jest taki ból jak wzdęcie, raczej jak kolka, kłuje mnie tak z prawej strony, zawsze w tym samym miejscu 🤢

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
znalazłam filmik gdzie bliźniaki urodziły się w 22 tyg, wklejam link jakby któraś chciała zobaczyć :
http://www.youtube.com/watch?v=5q1YVFHIA8E

coś niesamowitego jak technika poszła w górę!!!

Ooo jaaaa 😮
I pomyśleć, że już takie "duże" skarby nosimy w naszych brzuszkach 🤪

• Mamusia
Moj synus wlasnie sie obudzil ze strasznym placzem i dlugo nie mogl sie uspokoic biedaczek, to na pewno zly sen, ale juz jest dobrze i spowrotem zasnol...
To ja tez ide spac 🙂
A co do tego filmiku to faktycznie jakie wielkoludy juz w nas sa i nie ma sie co dziwic, ze tak czuc jak kopnie 😁 Ale dla naszego dobra niech lepiej nie biora przykladu z bliznikow i zostana w naszych brzuszkach przynajmniej do 38 tygodnia 😆
Spokojnej nocki brzuszki 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
znalazłam filmik gdzie bliźniaki urodziły się w 22 tyg, wklejam link jakby któraś chciała zobaczyć :
http://www.youtube.com/watch?v=5q1YVFHIA8E

coś niesamowitego jak technika poszła w górę!!!

Ooo jaaaa 😮
I pomyśleć, że już takie "duże" skarby nosimy w naszych brzuszkach 🤪

Oj popłakałam się, cudowne!

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY moje brzuszenta w ten pięękny bezrobotny dzień 😁 😁 😁 hehe ja od dzisiaj nie pracuje ugadałam sie z szefem że zwolnienie lekarskie dostarcze po urlopie i od dzisiaj nic nie robie jupiii
postanowiłam poczekac razem z moim tutaj w bremen jeszcze ten tydzień i jechac na urlop razem z nim, tak ze w piatek juz ma milion procent jedziemy i juz nic tego nie zmieni 😁 a do tego czasu bede leżała i leniuchowała 😁 😁 😁

• Mamusia
meliska napisał(a):
Meliska Ja też czasami mam takie bóle, ale zawsze pomaga mi jak wezmę sobie nospę i położę się na lewym boku. Ogólnie cały czas czuję się taka wzdęta;/ i zastanawiam się czy ta Activia by coś pomogła...hmmm

Właśnie nospy nie posiadam, ale to nie jest taki ból jak wzdęcie, raczej jak kolka, kłuje mnie tak z prawej strony, zawsze w tym samym miejscu 🤢

a może to więzadła?? Bo wiem że ból jest bardzo podobny jak do kolki.

Witam moje kochane!!!! Ja wczoraj w ogóle nie weszłam na forum bo byłam od rana w Krakowie zrobiliśmy sobie ze znajomymi wycieczkę pociągiem powiem wam że było super w jedną stronę jechaliśmy superowym nowym pociągiem w drugą było gorzej!!! Wszystko by było jeszcze ok gdyby nie ta pogoda ciągle nam lało i chodziliśmy w deszczu no więcej to spędziliśmy w galerii cieszę się tylko z tego względu że kupiłam spodnie ciążowe dzinsy za 79zł i są super myślę że do końca ciąży mi wystarczą!!!
Ten film o bliźniakach właśnie przed chwilką oglądnęłam urocze to popłakałam się oczywiście ale nasze maluchy tak jak mówi Dorianna niech zostaną jeszcze u nas w brzuszkach!!! heheh

Co do ruchów mojego maluszka to są coraz częstsze ale lekkie bo to łożysko mam z przodu

• Mamusia
meliska napisał(a):

no przekonam się wieczorkiem, mam nadzieję, że moja ginekolog coś zaradzi, bo już nie wyrabiam 😮 A ciąża to miał być taki cudowny okres, a tu... najpierw mdłośći, wymioty, dziwne bóle, swoją drogą nie ma co narzekać - nie wiadomo co jeszcze przed nami 🤪

tak meliska mam z dzialki jest naprawde przepyszna slodziutka i wielka mniam !!! Tylko zastanawiam sie co dac do niej zeby bylo slodkie troszke no bo owoce same w sobie slodkie
Maz sobie poslodzi ja czesc zmiksuje i czesc dodam cale owoce i jogurt naturalny co ty o tym myslisz ?????

• Mamusia
meliska napisał(a):
meliska napisał(a):

no przekonam się wieczorkiem, mam nadzieję, że moja ginekolog coś zaradzi, bo już nie wyrabiam 😮 A ciąża to miał być taki cudowny okres, a tu... najpierw mdłośći, wymioty, dziwne bóle, swoją drogą nie ma co narzekać - nie wiadomo co jeszcze przed nami 🤪

heheh no dokładnie nie wiadomo co przed nami....:P Ja to się strasznie boję porodu.... i z tą kwestią stawiam pytania... poradzę sobie?, czy będę wiedziała co robić? itp....

• Mamusia
U mnie też co jakiś czas pokazuje się słoneczko 😁 Od razu więcej energii mam w sobie 😁 Buziaki:*

u mnie dzisiaj nie ma słońca, ale też nie pada tak jak wczoraj 😉 więc nie jest źle, chociaż mogłoby być lepiej 🙂

ale pociesza mnie to, że zapowiadają piękną pogodę od środy i że wakacje mi się udadzą 🙂

• Mamusia
holi32 napisał(a):
oj oj ale ci fajnie aaaaa jedziesz sobie na jakis wypadzik super!!! ja dopiero jade 6 sierpnia
\

to też już niedługo. ja to teraz nad morze z rodzicami i rodzeństwem, a we wrześniu jak mąż przyjedzie to chociaż na 3 dni do Zakopanego się wybieramy