Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
dziewczyny ja idę się położyć do łóżka bo mnie znowu boli po między nogami 😮
guga jak byłam na wizycie we wtorek to mówiłam lekarzowi o tej maści powiedział mi że nie zapisze że mam zapisać to on może mi nestatyne do pochwowo jak mnie pobolewa 😮
a nestatyna to takie sam wielki tablet jak gynalgin to ja dziękuje 😠
Dobranoc brzuszki 😘

a niby dlaczego? 😠
bezpieczny w ciazy ...jest napisane jak byk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja juz zapomnialam o problemie....

jak to się mówi: "co lekarz to opinia"

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
guga jak byłam na wizycie we wtorek to mówiłam lekarzowi o tej maści powiedział mi że nie zapisze że mam zapisać to on może mi nestatyne do pochwowo jak mnie pobolewa 😮
Dobranoc brzuszki 😘

a niby dlaczego? 😠

no tak ale po cholipcie jej dawac dopochwowe MEGA czopki jak sprawa dot zewnetrzych czesci... 🙃

• Mamusia
guga napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
Dobranoc brzuszki 😘

a niby dlaczego? 😠

no tak ale po cholipcie jej dawac dopochwowe MEGA czopki jak sprawa dot zewnetrzych czesci... 🙃

ja rozumiem o co chodzi. i też uważam, że w takim wypadku maść jest lepsza

• Mamusia
pammat napisał(a):
nie no nie róbmy jaj ..
nie wiem kurde co mam zrobić 😮
muszę smarować na noc i wietrzyć i wkładać luteine bez gaci bo kurde nie wyrobie inaczej cały czas z wkładką i gaciami 🤨

szczerze ci wspolczuje bo od luteiny mialam podobnie...wiem czym to ''swedzi'' i ''boli''... a moze mąka ziemniaczana...jak dla niemowlat.... sama juz nie wiem...

• Mamusia
Pammat nie wiadomo co w końcu ze sobą mamy robić - normalnie wypadałoby eksperymentować ! A tu się boimy że coś może zaszkodzić i dupa wychodzi z naszych pomysłów ! Dopiero teraz widzę ile problemów nas czeka jeszcze . teraz infekcje a potem w zimie chyba bez majtek po domu będziemy gonić

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Oj Pammat wspolczuje 🤨
Brzuszki a ja zaszalalam, no nie wytrzymalam i strzelilam sobie kawe w malej filizaneczce... i czekolada z nadzieniem truskawkowym do tego ☺️

Pokusa zwycieżyła... wstydz sie dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😜

• Mamusia
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
nie no nie róbmy jaj ..
nie wiem kurde co mam zrobić 😮
muszę smarować na noc i wietrzyć i wkładać luteine bez gaci bo kurde nie wyrobie inaczej cały czas z wkładką i gaciami 🤨

szczerze ci wspolczuje bo od luteiny mialam podobnie...wiem czym to ''swedzi'' i ''boli''... a moze mąka ziemniaczana...jak dla niemowlat.... sama juz nie wiem...

no powiem Wam, że ja kiedyś jeszcze zanim byłam w ciąży miałam takie pieczenie, swędzenie i ból zewnętrznych części i zanim poszłam do lekarza to właśnie pomogła mi mąka ziemniaczana... wszystko przeszło

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Jak u Was z kochaniem. My szaleliśmy bo mam taką ochotę 😜 ale po akcji ostatniej się jakoś boję że zaszkodzę bobasowi. Chyba już instynkt macierzyński mimo wszystko zwycięża !

ja to nie mogę się doczekać mojego męża!!! 😆 😆 😆 😆 przyjeżdża za 2 tygodnie na 4 dni 🙂 i myślę, że to będą nie tylko intensywne 3 noce ale i intensywne 4 dni 😜 😜 😜

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
gosia20101 napisał(a):
Jak u Was z kochaniem. My szaleliśmy bo mam taką ochotę 😜 ale po akcji ostatniej się jakoś boję że zaszkodzę bobasowi. Chyba już instynkt macierzyński mimo wszystko zwycięża !

ja to nie mogę się doczekać mojego męża!!! 😆 😆 😆 😆 przyjeżdża za 2 tygodnie na 4 dni 🙂 i myślę, że to będą nie tylko intensywne 3 noce ale i intensywne 4 dni 😜 😜 😜

Moj malzonek wraca za 6 tyg po ponad 4 miesiacach nieobecnosci... 🤢 nie wiem czy po ostatniej akcji 😮 bede miala zielone swiatło ale jak tak to oj...bedzie sie działo 😉 😜

• Mamusia
Guga wiem, ze grzesze, ale liczylam, ze ktos mnie tu rozgrzeszy 😜 Z reszta w watku o kawie na forum ^poczytalam sobie jak to laski trzy kawy dziennie sobie zapodaja i sa dumne z siebie 😮
Gosia u mnie z kochaniem ok, ale mam czasami takie schizy, ze po calej akcji ujrze krew 🤢 mimo, ze wszystko z malenka i ze mna w porzadku.

• Mamusia
guga napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
gosia20101 napisał(a):

Moj malzonek wraca za 6 tyg po ponad 4 miesiacach nieobecnosci... 🤢 nie wiem czy po ostatniej akcji 😮 bede miala zielone swiatło ale jak tak to oj...bedzie sie działo 😉 😜

my to Guga mamy gorzej niż dziewczyny, bo one swoje pragnienia i chęci mogą wyładować w danej chwili a u nas się one kumulują i kumulują i kumulują 😜