Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
cześć laseczki 🙂

u mnie od rana intensywny dzień, już zaliczyłam sklep, jedno pranie, mam już częściowo wysprzątaną łazienkę. Zaraz zabieram się za całkowite jej wysprzątanie. w domu od rana harmider, bo mój brat dzisiaj wyjeżdża na tygodniową wycieczkę do Paryża i razem z mamą przeżywają 😜

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzięki Weronika 😘
Mała czarna wirtualna na nogi mnie chyba stawia bo mam ochotę swojego Bondzika wykąpać 😉
A to nie lada wyzwanie jest hihih 😉
Wezmę od razu kam to filmik po kąpaniu będzie na pewno zabawny 🤪

Aga Ty mróweczko nasza sobotnia tylko się nie przepracuj żebyśmy wieczorem nie musiały czytać, że mega śpiąca i zmęczona jesteś 😜

• Mamusia
Helloł Brzuchacze 😘
Ja wczoraj dzień bez komputera... tak zadecydował mąż 😜 w końcu miał wolne i spędzaliśmy dzień aktywnie... na działeczce. Taka piękna pogoda... prawie jak lato, ale w przyrodzie widać już jesień.
Zaraz nadrobię zaległości, bo mąż do pracy, a ja zamierzam się dziś powylegiwać 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Dzięki Weronika 😘
Mała czarna wirtualna na nogi mnie chyba stawia bo mam ochotę swojego Bondzika wykąpać 😉
A to nie lada wyzwanie jest hihih 😉
Wezmę od razu kam to filmik po kąpaniu będzie na pewno zabawny 🤪

Aga Ty mróweczko nasza sobotnia tylko się nie przepracuj żebyśmy wieczorem nie musiały czytać, że mega śpiąca i zmęczona jesteś 😜

wieczorami to ja nie jestem śpiąca w ogóle, wczoraj usnęłam przed 2. wstałam dzisiaj o 9 🙂

ale łazienka posprzątana, ja już wykąpana, włoski umyte, pomalowałam się nawet 🙃 co u mnie ostatnio to rzadkość 😜 na 13.30 jadę z mamą odwieźć brata, a potem mamy luzzzzzz 🙃

bo tata wyjechał wczoraj na szkolenie i wraca dopiero w środę, brat wraca w piątek chyba, więc do środy jestem tylko z mamą 😁 będziemy odpoczywać sobie 🙂

chociaż jeszcze jak wrócę to poustawiam szkło u góry w pokoju 🙂 i podłogę wszędzie na mokro przelecę i już będzie wszystko gotowe 😁

• Mamusia
chloe napisał(a):
Pobieglam do Biedry dzisiaj po ten dywanik co pisalyscie, co kupilas aaagaaa, i kurcze juz nie ma 😞 a nam by pasowal wlasnie taki pomaranczowo-brazowy.. 😞
zakupilam zato mini dywanik dzieciecy z zyrafka, wiec bedzie pasowal do wystroju pokoiku 🙂 tak na pocieszenie 🙂 🙂

no to udało mi się kupić 😁

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
wieczorami to ja nie jestem śpiąca w ogóle, wczoraj usnęłam przed 2. wstałam dzisiaj o 9 🙂

ale łazienka posprzątana, ja już wykąpana, włoski umyte, pomalowałam się nawet 🙃 co u mnie ostatnio to rzadkość 😜 na 13.30 jadę z mamą odwieźć brata, a potem mamy luzzzzzz 🙃

bo tata wyjechał wczoraj na szkolenie i wraca dopiero w środę, brat wraca w piątek chyba, więc do środy jestem tylko z mamą 😁 będziemy odpoczywać sobie 🙂

chociaż jeszcze jak wrócę to poustawiam szkło u góry w pokoju 🙂 i podłogę wszędzie na mokro przelecę i już będzie wszystko gotowe 😁

dziewczyno Ty bobmo energrtyczna!!! 🤪 jestem pod wrazeniem.. 🙂
ja dzis zaliczylam tylko poczte biedronke i 1 pranie i odpoczywam... 😉

• Mamusia
bo dziewczyny ja jeszcze nie czuję w sumie, że jestem w ciąży, chodzi mi o to, że w niczym mi brzuszek nie przeszkadza 🙃

wczoraj wieczorem byłam z mamą sprzątać to mieszkanie, które wynajmujemy robotnikom i była też zmiana pościeli. mama zmieniała pościel, ja sprzątałam łazienkę i kuchnię, potem poodkurrzałam i podłogi na mokro starłam. to mama aż do mnie mówi: że mam jakoś dużo energii 🙂 a jak wróciłyśmy do domu to jeszcze placki ziemniaczane zrobiłam na kolację 😁

• Mamusia
Witam Was! 😘

Nie wiem pewnie ostatnia poszlam spac. Ogladalam ten swoj program, kiedy to niespodziewanie wczesnie pojawil sie maz ze swjego piatkowego wypadu. Zaczelismy wiec ogladac od poczatku, a w polowie on usnal 😮 Zostalam sama na polu bitwy! W koncu po 2 zamknelam oczy.... a tu zonk 🤢 - spac nie mozna ! Z rozpaczy i zlosci poplakalam sie! Chyba do 4 rano walczylam...

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
bo dziewczyny ja jeszcze nie czuję w sumie, że jestem w ciąży, chodzi mi o to, że w niczym mi brzuszek nie przeszkadza 🙃

wczoraj wieczorem byłam z mamą sprzątać to mieszkanie, które wynajmujemy robotnikom i była też zmiana pościeli. mama zmieniała pościel, ja sprzątałam łazienkę i kuchnię, potem poodkurrzałam i podłogi na mokro starłam. to mama aż do mnie mówi: że mam jakoś dużo energii 🙂 a jak wróciłyśmy do domu to jeszcze placki ziemniaczane zrobiłam na kolację 😁

ja juz czuje brzuszek, coraz bardziej mi ciazy... wczoraj przy kochaniu tez juz przeszkadzal.... nie wiem co to bedzie w grudniu... 😞

ale aaagaaa nawet jak sie dobrze czujesz to sie oszczedzaj torszke, ja miesiac temu trafilam do szpitala po takkim aktywnym weekendzie. moze to zbieg okolicznosci ale lepiej zebysmy urodzily w grudniu dopiero 🙂 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Witam Was! 😘

Nie wiem pewnie ostatnia poszlam spac. Ogladalam ten swoj program, kiedy to niespodziewanie wczesnie pojawil sie maz ze swjego piatkowego wypadu. Zaczelismy wiec ogladac od poczatku, a w polowie on usnal 😮 Zostalam sama na polu bitwy! W koncu po 2 zamknelam oczy.... a tu zonk 🤢 - spac nie mozna ! Z rozpaczy i zlosci poplakalam sie! Chyba do 4 rano walczylam...

Biedactwo. my wczoraj tez poszlismy spac pozn jak nas nas, bo przed druga, maz dzisiaj do pracy na 9 a ja spalam do 11, leniwiec ze mnie 😜

• Mamusia
dorianna napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dorianna a jak nastawienie Twojego dziecka, na przyjscie nowego maluszka?

No moj maly ma dopiero dwa lata i tlumacze mu juz troche, ze dzidzia bedzie, ze bedzie mial braciszka i wogole, niby rozumie i wie gdzie jest maly, ale to pewnie dopiero sie okaze jak urodze i jak zobaczy go na zywo 🙂 Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z zazdroscia, choc to nie uniknione, jakos bedzie trzeba to przezyc, nie ukrywam, ze sie troche obawiam 🤔 Ale juz niedlugo sie dowiem, bo do konca tylko 2 miesiace... 🙂

Pewnie nie bedzie zle. Moja siostra tez urodzila syna kiedy orka miala dwa lata. To prawda, ze nagle musiala byc wszedzie z mama, kapiel z mama, ubieranie z mama. Ale bezcenne sa widoki kiedy bawi sie lalka i nasladuje moja siostre opiekujaca sie malym 😁 nawet piersia karmi 🤪

• Mamusia
chloe napisał(a):
odkad nie chodze do pracy to w sumie nie ma dnia zebym nie byla wypocztea 🙂 do tego popoludniowe drzemki... 🙂 🙂 zyc nie umierac! 🙂

No Chloe korzystaj, korzystaj... 😁

Meliska gratuluje dnia bez komputera, tez taki przydalby mi sie, bo za duzo siedze przed nim. Wlasciwie nic latwiejszego jak tylko to zrobic...no lae u mnie jest ten problem, ze ja MUSZE go wlaczyc 🤢 zeby Trojki moc sluchac - nie potrafie zyc bez radia! 🙃

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
dorianna napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dorianna a jak nastawienie Twojego dziecka, na przyjscie nowego maluszka?

No moj maly ma dopiero dwa lata i tlumacze mu juz troche, ze dzidzia bedzie, ze bedzie mial braciszka i wogole, niby rozumie i wie gdzie jest maly, ale to pewnie dopiero sie okaze jak urodze i jak zobaczy go na zywo 🙂 Mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z zazdroscia, choc to nie uniknione, jakos bedzie trzeba to przezyc, nie ukrywam, ze sie troche obawiam 🤔 Ale juz niedlugo sie dowiem, bo do konca tylko 2 miesiace... 🙂

Pewnie nie bedzie zle. Moja siostra tez urodzila syna kiedy orka miala dwa lata. To prawda, ze nagle musiala byc wszedzie z mama, kapiel z mama, ubieranie z mama. Ale bezcenne sa widoki kiedy bawi sie lalka i nasladuje moja siostre opiekujaca sie malym 😁 nawet piersia karmi 🤪

No mam taka nadzieje i jestem dobrej mysli, bo to madry chlopak 😁