Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Yyy chyba zapomniałam się przywitać...ups i sorki 😘
Tak więc dzień doberek 😉
Dzisiejszą nieprzespaną nockę sponsorowała u mnie literka B jak Bondi 🤢
No ale śniadanko treściwe zjedzone , Ola w szkole i woda na kawkę wstawiona... 🙂
Muszę Was nadrobić bo jakieś pospolite ruszenie ostatnio na naszym forum króluje 🤪

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
hej,
wlasnie odebrałam wyniki moczu no i jest masakra!!
mam tak:
GLU - 250mg/dL
KET - obecne
PRO - 30mg/dL

czyli lipa, cukier i białko w moczu 😞 😞 😞

wizyte mam dopiero w czwartek, myslicie zeby pojsc szybciej? bo od wczoraj mam tez cale dlonie i kostki spuchniete i tak sobie nawkrecalam ze to zatrucie ciazowe. Kurde, jak sie zdenerwowalam

spokojnie.... moze cie to nie pocieszy ale ja mam ketony 50 i lekarz powiedzial ze w ciazy ketony moga sie pojawiac.... odnosnie białka to 30 to jest górna granica normy w ciazy.,... i mi kazali powtorzyc badanie moczu raz jeszcze po 2 dniach.... nie wiem tylko co z cukrem... nie masz cukrzycy stwierdzonej? ja na twoim mijescu zadzwonilabym do lekarza co robic a swoja droga poszlabym jutro rano i powtorzyla mocz i zrobila cukier we krwi....i to na wizyte zabrala.. to tak na szybko nadrabiając dalej watki to weronika my cie nigdzie nie puscimy..... 🙂)
co do trojaczkow to wiecie... duzo osob czyta nasze forum.... mam kolezanke na lutym 2012 i ona regularnie do nas zaglada i czyta co piszemy szczegolnie starsze watki... ja tez wchodzilam zawsze do dziewczyn przed nami..... czyli do wrzesniowek sierpniowek itd... no a to ze sie roznosi... bylo do przewidzenia...no ale trzeba sie cieszyc ze ania cala i zdrowa i powoli dochodzi do siebie i nasza weronika dała rade 🙂))

• Mamusia
Tak - na wstępie Dzień dobry ! Nie miałam kiedy zaglądnąć przez weekend i ominął mnie pierwszy poród 🙂 na szczęście nadrobiłam i wywarł na mnie takie samo wrażenie jak na Was !
Więc jutro jadę i zakupuje wszystko do szpitalnej torby ! Jeszcze do wczoraj zastanawiałam się jak to z seksem, czy się powstrzymywać, czy jak ! I dopiero się spytam na wizycie u mojej gin. żeby nie było potem niespodzianek ?! 🙂 W każdym razie ważne że maleńka Weroniki jest juz pod opieka szczęśliwej mamy i lekarzy! Ślę milion bezbakteryjnych buziaków dla Was dzielne kobitki !

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
Ania najedzona śpi tak sie zastanawiam od wczoraj czy mnie nie wywalicie do pazdziernikowek chcialaby zostac tutaj z wami

Ty nawet Gugi nie denerwuj bo zamiast z mezem na wakacje to przyjedzie zaraz do Ciebie !!!
Zostajesz z Nami, jak zaczełas tak juz skonczysz czy Ci sie to podoba czy tez nie!!!! 😜

• Mamusia
Mam pytanie. Chciałabym zamówić w aptece doz parę rzeczy i jak sprawdzam gdzie je moge odebrac to mi sie wyświetlają 3 apteki tu u mnie ale doz która jest na miejscu nie...Czy to oznacza że skoro mam stacjonarną doz to moge tam iść zrobic zakupy i ceny będą takie jak w necie?