Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Beatka wracam do tematu proszkow. 🙂
Wczoraj kupilam i w rezultacie zupelnie cos innego.
Wiem, ze Ty juz kupilas Neutral, ale zastanawialas sie co potem. Wiec ja w Auchan- pewnie jest w Holandii albo Belgii - znalazlam cos o nazwie Persavon - dla dzieci, hiperalergiczny. Kupilam plyn 1,5L na 27 pran za 4,49. Widzialam, ze sa jeszcze takie platki mydlane, o ktorych wspominalas, ale nie pamietam ceny. Jest bez zadnych enzymow, ma bardzo delikatny przyjemny zapach.
Przesylam Ci stronke: http://www.persavon.com/ -> trzeba wybrac banke z Bébé, a potem Produits - tak zebys sobie zobaczyla jak to wygloda.
Moze Ci sie to przyda.

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ooooo nie!!!!!!!!!!!! właśnie nadrobiłam dzisiejsze posty... i takiego nerwa załapałam, że ja też urodzę prędzej... a jak mój gin zbagatelizował moją szyjkę?? przecież 2 cm i rozwarcie to nie za dobrze, a on mi nawet ćwiczyć pozwolił 😞
martwię się 😞
Ale Ania jest piękna. Też się poryczałam,,,
NovaM jak się czujesz? mi wczoraj tak spuchły, że pierścionków nie mogłam zdjąć, na siłę na mydło i z bólem zdjęłam, ale ślady sine zostały...

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
A co dloni opuchnietych Nova to nie wiem. 😮 Dlugo juz takie sa? Moze jak sie nic zmieni tu gon do lekarza jutro.

novaM no ja wiem co czujesz... bo mnie tak rece bola ze dzis rano plakalam z bolu 😞( ja mam opuchniete rece i dlatego bylam na oddziale by wykluczyc zatrucie ciazowe bo do opuchlizny nog doszly rece....i widzisz ja mam tak juz od miesiaca 😞(( bola niemilosiernie a dzis to juz rekord padł ;((( nie moge zginac do konca paluchów ;/ dzis caly dzien siedze i gniote na zmiane w rekach misia pluszowego by je rozruszac ale to nic nie daje....pierscionkow i obraczki juz od 2 miesiecy nie nosze...bo mialam problem wtedy ze sciagnieciem....
co do opuchniec to lepiej zapytaj lekarza.... a we własnym zakresie zrob badanie moczu by wykluczyc bialko w moczu i zacznij codziennie jak ja mierzyc cisnienie
a co do szyjki to u nas nie mowia ile ma cm.... wiec na dobra sprawe to tez nie wiem....bo cos co dla niego jest ok moze sie okazac ze np ma 2 cm ale na tym etapie to norma...

• Mamusia
pammat napisał(a):
ja grałam z M w Bazzzzzza 🙂 właśnie poszedł po ciepłe bułeczki 😎
moja Konsti też jest cały czas w transie zastanawiam się czy ona śpi w ogóle 🤨 właśnie ma czkawkę 😜
novaM dodasz zdjęcie Ani do nowego wątku?

też bym przetrawiła ciepłą bułeczkę 😁

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
właśnie utukłam muchę wredną, drugi dzień już mi tak latała i bzyczała... a już taka jakaś nieżywa, bo wpadała na ściany, na meble 😮 i w końcu udało mi się z nią wygrać 🤪

Jesienne muchy sa strasznie upierdliwe i potrafia niezle kasac! Gratuluje udnego polowania 😁

• Mamusia
a ja jestem szczęśliwa 🙂 bo mąż mój przyjeżdża w piątek 🙂 w czwartek ok 19-20 wyjedzie samochodem z taką znajomą z naszych stron 🙂 i pod sam dom przyjedzie w piątek rano 😁 pewnie koło 9-10 😁 oj, już nie mogę się doczekać!!! a w poniedziałek 31 października wizyta u ginekologa 😁 i pójdziemy razem 🙂 no dawno ze mną nie był 😁

• Mamusia
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Agami napisał(a):
coq cos pogrzebałas na profilu u siebie i pokazuje ze jestes w 40 tygodniu ;D

Hahahahahahaha to chyba zaraz urodze !!!! 🤪 🤪 🤪

ty tak nawet nie zartuj 🙂

Ale chyba juz jest dobrze co? 🤔
Oj nie ja sie nie dam!!!! Siedziec w brzuchu ma Kruszynka przynajmniej do 13 listopada.
Aga to ja sie nie dziwie, ze szczescie Cie rozpiera. 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Agami napisał(a):
coq cos pogrzebałas na profilu u siebie i pokazuje ze jestes w 40 tygodniu ;D

Hahahahahahaha to chyba zaraz urodze !!!! 🤪 🤪 🤪

ty tak nawet nie zartuj 🙂

Ale chyba juz jest dobrze co? 🤔
Oj nie ja sie nie dam!!!! Siedziec w brzuchu ma Kruszynka przynajmniej do 13 listopada.
Aga to ja sie nie dziwie, ze szczescie Cie rozpiera. 🙂

no teraz zniknelo calkowicie bo usunelasd termin porodu hihihi wiec nie pokazuje ale na suwaczku jest wiec ok hiihihih no trzymaj trzymaj kruszyne w brzuchu do grudnia ;D
Aguuu dziekuje dziekuje jeszcze 2 przede mna;p