Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja sama jestem ciekawa, co mi lekarz powie, bo twardy brzuch w nocy to mam juz od ponad tygodnia non stop praktycznie, do tego bol jak na okres, nie wspominajac o tym jak napiepsza mnie spojenie łonowe w nocy, ze sie odwrócic normalnie nie moge, a dzisiaj w dzien tez daje o sobie znaj mimo ze duzo nie chodzilam. A własnie, jak przechodzilam obok takiej dlugiej witryny sklepowej, spojrzalam w okno i zobaczyłam wielka babe w ciazy, brzuch jak balon i ten chód, który nie ma juz nic wspólnego z gracją tylko z człapaniem jak kaczka - to ja!!!!! 😮

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniqa "A własnie, jak przechodzilam obok takiej dlugiej witryny sklepowej, spojrzalam w okno i zobaczyłam wielka babe w ciazy, brzuch jak balon i ten chód, który nie ma juz nic wspólnego z gracją tylko z człapaniem jak kaczka - to ja!!!!"

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Wlasnie ten chod 😎 😁

• Mamusia
Aniqa pogłupieli z tymi Twoimi badaniami!! bądź tu człowieku mądry! ja ostatnie badania będe robiła na początku listopada,bo na 9 mam wizytę więc będą w miarę świeże 🙂 a ja miałam kalafiorową wczoraj i dzisiaj 🤪 i już nie mam.... rodzice wreszcie się przeprowadzają na dół!!!!!!!!! haha.wreszcie podłogę będę mogła zacząć robić,zachlapać betonem jakąś dziurę trzeba i ściany pomalować.to najważniejsze.później dopiero jakieś ew mebelki 🙂 na koniec łóżeczko z e stryszku się ściągnie i też będę skakać z radochy!

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Witam Mamusie,
Na poczatek spoznione zyczenia dla Chloe i Meza z okazji rocznicy. Zycze Wam wielu wspanialych chwil spedzonych razem 😘
Bylam dzis na co tygodniowym ktg Malutka spala przez jakies 15 min potem sie przekrecala ale wykres perfekt. Pytalam tez lekarza czy faktycZnie malutka ma za mala glowe ale sprawdzil i powiedzial,ze glowa w normie 🙂 Ale byly tez mniej fajne info bo mam cukier podwyzdzony i bylam juz u dianetolga po glukometr, natomiast nie dala mi zadnej diety mam kombinowac sama i
sprawdzsc cukier. Bylam w polskim sklepie i kupilam normalna wedline, kielbase do zagrxania ,

boczek wedzony,ogorki kiszone. 🤪 Dziwnie to brzmi

Beata przyślij mi swój email na priva to Ci podrzucę dietkę, którą dostałam od Holi. Ja wczoraj też miałam wizytę u diabetologa, ale to była właściwie formalność, też mierzę cukry glukometrem i trzymam dietę i już nawet mam świadomość czego mi nie wolno, bo od razu cukier wariuje 🙃