Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Myślałam że wreszcie złoże dzis zamówienie na allegro ale wypłaty nie mam jeszcze na koncie. A zazwyczaj 24go już jest. I zostało mi niecałe 100zł a za to nie poszaleję 😜 Czyli jutrzejszą wizyte u gina sponsoruje mąż - i dobrze 😉
I nie chcę nic mówić ale na kibelek to ja dzis latam 😮 Pewnie to zbieg okoliczności a ja sobie wkręcam. Brzuch z przerwami boli

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
a tak wogóle to dzien dobry!
własnie odebrałam wyniki moczu i glukozy. Tylko dzisiaj robilam w innym laboratorium niz wczoraj. no i zgłupiałam.: na dzisiejszym wyniku, ani glukozy, ani ketonów ani białka w moczu!!!!! a wczoraj było wszystko!! no masakra, i jak tu wierzyc wynikom, w ciagu jednego dnia wszystko by znikło??!!Niemozliwe przeciez. Jutro mam wizyte u gina na 9, pokaże mu oba, niech osadzi, który jest dobry, ja jestem na to za głupia 🙂

a teraz moge ci napisac A NIE MÓWIŁAM ?;D ja miałam identycznie.... jak by nie moje wyniki mi dali hehehe mowilam ze bedzie dobrze bo musi byc,... to teraz nerwusku nosek w gore 🙂

co do kupy Wera to wlasnie na szkole rodzenia nm dzis polozna mowila ze ona bedzie jak koloryu teczy od czarnej przez zielona do zoltej ehhehe 🙂)) wiec kosmitka rozwija sie prawidłowo ;D

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
no koniec dnia wieczorne mycie karmienie i lulu dobranoc moje pilkie jestescie jak narkotyk zaplacilam 9.99 za smsa by sciagnac opere na tel haha

Toż to czyste szaleństwo i poświęcenie finansowe 😜
A co do kebsa i frytasów to mam nadzieję, że tam u Ciebie coś dobrego i śmieciowego da się zjeść bo ja też na takie rzeczy mam ochotę 😉

• Mamusia
Wrocilam mega zadowolona z mega niskiego wydadku jaki ponioslam kupujac recznik i szlafrok do szpitala. 🙂 a juz prawie posluchalam sie meza w sobote i juz prawie kupilabym szlafrok za 40 euro. ufff

Pierwsza zielona kupka to prawidlowo 😆 Ale kosmitka to mala Ania jest -zeny sie tak szybko na swiat rwac!
Kurcze pogoda mi nie pasuje, bo jest troche za zimno na paradowanie w swetrze, ale i za cieplo na zimowa sportowa kurtke, ktora ZAPINAM 🤪 Zimowy plaszczyk nosze rozpiety 😁

• Mamusia
Ja tez dopiero co nadrobilam wasze pisanie 😉
Wercia masz silna corcie, dobrze ze robi postepy i sama oddycha i kupki robi, bo to do niej nalezy 🙂

A co do pierwszysch obiawow porodu to u mnie dwa dni przed, zaczal sie wydostawac w kawalkach czop sluzowy, a pierwszy bol (o 3.00 w nocy) to nie skorcz tylko bolala mnie noga i krzyz jak bym miala reumatyzm, a po ok 10 min dopadly mnie skurcze i odrazu co 3-4 min., ale do szpitala pojechalam po 3 godzinkach, a po badaniu sie okazalo ze to juz 6 cm rozwarcie, no i dosc szybko wszystko poszlo, bo maly sie urodzil o 11.00, a wody mi odeszly pol godziny przed 🙂
Ale kazdy porod jest inny wiec, nie ma co sie tym sugerowac, na pewno zorientujecie sie, ze to juz 😉