Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pammat łóżeczko śliczne 😆
Wercia, Ania to twarda sztuka, ma to po mamusi ! Niech sra na zielono, ważne, że wszystko dobrze pracuje !
Wieści z mojej wiyty : wyniki mam bardzo dobre ( bałam się anemii ale jej bark), oglądałam jajeczka mojego Adasia. Na usg był mój M cały szczęśliwy, bo nasz bobas dzisiaj miał otwarte oczka i taki rozkoszny na monitorku już jest 😉 ma około 1700 gram 😆

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Wercia, Ania to twarda sztuka, ma to po mamusi ! Niech sra na zielono, ważne, że wszystko dobrze pracuje !
Wieści z mojej wiyty : wyniki mam bardzo dobre ( bałam się anemii ale jej bark), oglądałam jajeczka mojego Adasia. Na usg był mój M cały szczęśliwy, bo nasz bobas dzisiaj miał otwarte oczka i taki rozkoszny na monitorku już jest 😉 ma około 1700 gram 😆

Gosia to super, że same dobre wieści 🙂 🙂 🙂

ja już się nie mogę doczekać mojej wizyty, jeszcze 6 dni 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Oooo Aga to widzę, że fala wizyt się zapowiada 😉
Ja idę 4 listopada i znowu małego zobaczę...a może już nie takiego małego 🤪 🤪 🤪

ja myślę, że nie takiego małego 😜 wydaje mi się, że mój Maciek w poniedziałek będzie miał ok 2400gr 🙂 a może i więcej 😉

aaa, i też we dwoje będziemy, bo akurat mój M będzie 🙂

• Mamusia
Pammat lozeczko super Wam sie komponuje z meblami jakie macie w pokoju 😆

Kurcze a mnie sie marzylo biale lozeczko, cos takiego http://online.carrefour.fr/Produits/petitepuericulture/defaut?Prod=C00027543&CC={5B48AC4F-7493-4507-A9D1-0627ED898343}
A ten moj mezu wyskoczyl z turystycznym 😁 i to w granacie i czerwieni. No ale wymyslilam juz dekoracje - bedzie motyw morski, czyli statki, mewy itd 😁 W koncu czerwien, granay i biel to morskie polaczenie 🙃

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):

Gratuluje Gosiu 😆 Pieknie, ze anemii brak i ze z malutkim dobrze 🙂
Kurcze zaczynam obawiac sie porodu, bo zdaje mi sie, ze jakis wielki kloc mi rosnie 🙃 😜 Gosi chlopiec w prawie 32 tygodniu ma 1700g, a moja w 32tc 2d miala juz 2100g. Ale moze teraz goni z , a potem sie uspokoi.

• Mamusia
Witam Brzuchole 🙂 Az mi glupio bo jestem z Wami od poczatku a jakby jestem tylko gosciem tak rzadko sie udzielam 😞 Probowalam nadrobic zaleglosci, ale to jest niemozliwe bo ostatnio bylam tu 2 m-ce temu... Ale to co na bieżąco, po pierwsze:
WIELKIE GRATULACJE DLA WERONIKI!!!!!! Jestem w szoku 🙂 Malutka jest prześliczna,łzy mi kapią jak się na Nią patrze, ze wzruszenia 🙂 Zyczę duuuuuuzo zdrówka!!! i szybkiego powrotu do domku 🙂
Jesli chodzi o mnie to moj Maluszek w 31 tygodniu wazył 2 kg....takze niezły klocuszek. Szaleje niesamowicie i robi mi "taniec brzucha" 🙂 W zeszlym tygodniu bylam na ostrym dyzurze bo miałam krwiste plamienia i skurcze. Myslalam ze sie zaczelo, ale jest ok a ja dostałam ochrzan za noszenie ciezarów...zaczelam wielkie porzadki i dzwigalam kartony i ciagle w schylonej pozycji i musialam za to zaplacic wieeeelkim strachem. Takze Brzuszki...uwazajcie....aaaaa no i sexik tez odpada bo to tez bylo mi.innymi podobno przyczyna tej akcji....

• Mamusia
Kochane...obiecuje poprawę. Tak naprawde jak tylko mogłam to zagladałam i sledzilam czy wszystko u Was w porzadku. Teraz juz mam wiecej czasu i mozliwosci wiec bede czesciej sie udzielala 🙂 A w ogole to jak poogladałam Wasze fotki w galerii to powiem Wam, bez podlizywania...jestescie naprawde super laski a grudniowe brzuszki wyjatkowo kształtne 🙂))

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coq no twoje białe ładne jest to co ci się marzy ale szuflady nie ma 😮 a ja potrzebuje mieć np...

Oj Ty to wybradna jestes. 😜
A na tym zdjeciu z linka, zauwazylam poduszke do karmienia - macie? Bo ja musze miec do szpitala.

Pammat ja mam z tej samej serii lozko, ale dla mojego starszego synka takie 🙂, bo swoje lozeczko musial odstapic bratu w brzuszku i zrobil to bez najmniejszego problemu 😁

coquelicot co do poduszki to ja tez mam, ale u nas w szpitalu nie ma takich wymogow, bo w sumie jest nie potrzebna az tak 🙂 Przeciez ona nie jest tak mala, a i tak trzeba miec duza torbe z rzeczami dla siebie i dla dzidzi, wiec po co...

• Mamusia
pammat napisał(a):
coq kupuje się komplet bez tej poduszki recznika tego pojemnika na brudy tam jest napisane na stronie co jest w zestawie 15 punktów .. reszte można dokupić

Spoko Pammat mnie tylko o poduszke chodzilo tak à propos, jak ja zobaczylam to nasunelo mi sie pytanie o to czy ja macie 😉
No wlasnie Dorianna po co? tez mnie to zastanawia.... 🤔

• Mamusia
Ja tak tylko szybciutko bo dalej na wylocie z mężem ( wlasnie sie kąpie)

Zaleglosci nadrobilam.

HappySad - badz grzecznym brzuszkiem i juz odwiedzaj regularnie co?

Gratulacje dla naszych Wczesniaczek - z wrazenia nie moglam spac w nocy...teraz chyba moge odsapnaci moze uda mi sie pospac 🙂 Weronika, podziwiam Twoja siłe i pozytywne nastawienie, to dlatego malutka jest taka dzielna !!!! 🙂

Pammat wyrko pierwsza klasa jak wroce na chate to wkleje nasze... 🙂

Wanilia...mi brzuch twardnieje non stop.... 30 razy na dzien plus w nocy... moze to i nasza uroda moze orzesadzilysmy i teraz mamy za swoje.... 😮

Gdzie jest Ulka ? 😮

Mysle o Was brzuchole... juz w czwartek od rana jestem z Wami 😜

Buziaki
Guga

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coq kupuje się komplet bez tej poduszki recznika tego pojemnika na brudy tam jest napisane na stronie co jest w zestawie 15 punktów .. reszte można dokupić

Spoko Pammat mnie tylko o poduszke chodzilo tak à propos, jak ja zobaczylam to nasunelo mi sie pytanie o to czy ja macie 😉
No wlasnie Dorianna po co? tez mnie to zastanawia.... 🤔

A co bez poduszki do szpitala cie nie przyjma hehe, czy karmic piersia ci nie pozwola...
Jakis wymysl 😆