Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
chloe napisał(a):
a my wlasnie po wizycie 🙂
maly ma juz ~1928g 🙂 🙃
szyjka utrzymana, ufff 🙂 ale wymaz znow wziety... wyniki za tydzien narazie gynalgin i sex w gumie 🤢

Super Chloe 🤪
2 kg już bliziutko 🤪 🤪 🤪
Ciekawe ile ma mój 😉 ...do 4.11. muszę żyć w nieświadomości 😜

A co do sexu to się ciesz, że w ogóle możesz hihih 😉

• Mamusia
ale dzisiaj sie mile zaskoczylam. byłam z moim młodszym bratem dzisiaj w Poradni Chorób Piersi (ma podejrzenie ginekomastii), a tam w wąskim korytarzyku, 2 pietra pod ziemia chyba z 30 kobiet czekajacych na wizyte!!!! no masakra jakaś, duszno jak w piekle, ale na szczescie miejse sie znalazło i usiadłam, ale myslalm ze tam padne tak duszno bylo. No i pewna dziewczyna, troszke starsza ode mnie poszła do rejestracji i przyniosła mi od nich kubek wody, zebym nie zasłabłą. Normalnie kopara mi opadła, jeszcze nikt mi nigdzie miejsca nie ustapil w kolejce, a tu prosze kubek wody dostałąm. Przyznam ze mi sie milo zrobilo

• Mamusia
beata26 napisał(a):
chloe napisał(a):
pamietam jak czekalismy na ten pierwszy kilogram a tu juz dwukilowki 😁

Chloe gratuluje udanej wizyty 🙂
Ja tez pamietam jak czekalismy na pierwsze kilo. Moja miala 2tygodnie temu 1600gr wiec tez pewnie ma teraz kolo 2kg 🙂

no, ja zauważyłam, że moja mała przybiera średnio 200g na tydzień

• Mamusia
ufff przeczytałam co napisałyscie heheheh a sporo tego...co do pracy to informuje wszem i wobec skonczyłam 2 rozdział ;D zaczełam 3 ;D jeszcze z 15-20 stron i koniec.... jak ja sie tego doczekac nie moge... bo idzie mi to jak krew z nosa...
novaM bardzo dziekuje za foto bLondi ;D cudo ;D córeczka tez ładniusia ale to po mamie :P

• Mamusia
Pammat chyba cos nie tak jest z Twoim domofonem bo dzwonie i dzwonie i nic .... 🤨
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Jak nie wpuszczasz obcych to rzuć torta z balkonu 😉 😜 😜 😜 😜

Chloe gratuluje udanej wizyty...fajnie masz z tym sexem... ja już sie boje.... mąż jak usłyszał o akcji z Weronoką to sam powiedzal ze jego testosteron je*nal o glebe 🙂

• Mamusia
guga napisał(a):
Pammat chyba cos nie tak jest z Twoim domofonem bo dzwonie i dzwonie i nic .... 🤨
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Jak nie wpuszczasz obcych to rzuć torta z balkonu 😉 😜 😜 😜 😜

Chloe gratuluje udanej wizyty...fajnie masz z tym sexem... ja już sie boje.... mąż jak usłyszał o akcji z Weronoką to sam powiedzal ze jego testosteron je*nal o glebe 🙂

Aaa Guga to Ty tam pod klatką stałaś z 😠 na twarzy 😮 😮 😮
Heh 😁 😁 😁

• Mamusia
Noc z glowy - znowu spalam!!! 🤪
Wow, uwaga na facetow, bo jak beda tak sprytni jak TataMich to sie dowiedza, ze nawet o ich siuskach sie tu gada 😁
Pammat niedobra dziewczyno, jak juz robisz tort to zdjec przynajmniej nie wstawiaj!!! 😠
Ja musze siateczke z cukierni rozpakowac i zobaczyc co tam nam mezu dzis przyniosl. A teraz spaghetti na ruszcie -> zgag gwarantowana skoro o tej porze jem obiad!!! 😮
Chloe gratulacje dla Ciebie i Julka!!!
Beatka zakupy udane 🙂 Jak sie tam rozstawisz to dawaj zdjecie, albo linka przeslij z komoda z Ikei. Kurde w moim miescie nie ma Ikei, Musialabym do Sainte Etienne jechac jakies 100 km 🤨
Aniqa wydaje mi sie ze Kalinka to konkretna babeczka bedzie 😁
Guga po wczasach szczesliwa Nova po Reddsie uhahana -> genralnie atmosfera panuje dobra 😁