Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No na serio Aniqa 🤪 🤪 🤪 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sama się zdziwiłam 😮
No ale już jakiś czas temu pisałam, że mnie cycki bolą i nabierają tak jak Olkę do piersi przystawiałam 😮
I tak jak piszesz...każda inaczej będzie wszystko przechodzić...przeżywać 😉

• Mamusia
Heh damy radę 😎
Nie ma przebacz któraś się będzie musiała do kompa przywiązać 😉

Cholera u mnie dzisiaj jest szansa na wczesne ululanie się 😉 Młody już wariuje godzinę więc być może jego późno wieczorne przeciąganie da mi zasnąć ale już się boję jak nocka minie 🤔

• Mamusia
Agami napisał(a):
hehehe ciebie porownuja do suni twojej mamy a nie zgadniesz jak maz mowi zrobniale o mnie.... foczka wielorybia;D

Heh wielorybka i waleń...sama tak sobie "słodzę" czasami 😉 😉 😉
A pan ojciec ostatnio jak ze mną pisze to chyba chce mi się przypodobać i zdrobniale do mnie pisze - "kluseczko" 😮 😮 😮 Heh ciekawe co mu to daje, że tak pisze...no bo chyba nie myśli, że takimi tekstami cokolwiek naprawić może 🤔

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
hehehe ciebie porownuja do suni twojej mamy a nie zgadniesz jak maz mowi zrobniale o mnie.... foczka wielorybia;D

Heh wielorybka i waleń...sama tak sobie "słodzę" czasami 😉 😉 😉
A pan ojciec ostatnio jak ze mną pisze to chyba chce mi się przypodobać i zdrobniale do mnie pisze - "kluseczko" 😮 😮 😮 Heh ciekawe co mu to daje, że tak pisze...no bo chyba nie myśli, że takimi tekstami cokolwiek naprawić może 🤔

heh, no "kluseczka" nie brzmi zbyt zachecajaco...a poza tym on Cie juz chyba dlugo nie widział, wiec skad moze wiedziec jak wygladasz w realu? ja tam bym mu w ryło dała za ta "kluseczke" 🙂

• Mamusia
Aniqa mam lepszy plan 😉
Bardziej go zaboli jak do siebie na wiosnę dojdę i znowu będę SOBĄ 😎 😎 😎

Wiecie cooo...właśnie udało mi się nagrać małego rozciąganie 🤪 Tak jak mi zawsze wieczorami się wierci 🤪 Zaraz linka wkleję i napiszcie mi czy Wasze słodziaki też takie wesołe miasteczko Wam w brzuchach urządzają 🤨

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aniqa mam lepszy plan 😉
Bardziej go zaboli jak do siebie na wiosnę dojdę i znowu będę SOBĄ 😎 😎 😎

Wiecie cooo...właśnie udało mi się nagrać małego rozciąganie 🤪 Tak jak mi zawsze wieczorami się wierci 🤪 Zaraz linka wkleję i napiszcie mi czy Wasze słodziaki też takie wesołe miasteczko Wam w brzuchach urządzają 🤨

Moja zazwyczaj umiarkowanie szaleje. Raz mnie rozciaga,ze szok a nastepnego dnia cisza, wiec zalezy jaki ma dzien. Dzis jest tak w miare. Ciesze sie ze sie rusza bo po dzisiejszym mam nasrane w majtkach. Jeszcze po badaniu mnie brocha boli jak tak wyglada bol porodowy albo podobnie to ja poprosze zeby Sarah dalej na dupce siedziala 😉 I spakowana tez jestem i tez po dzisiejszym szpitalu mnie to zmobilizowalo zeby byc gotowa na wszystko. Wogole mam dzis taki dzien ze o kant kibla. Jakis dol mnie lapie. 😞

• Mamusia
Helloł Kluseczki 😁
Ja też miałam na dziś ambitny plan na dziś, żeby się spakować... skończyło się na tym, że mąż wyjął mi walizkę z szafy... to już jakiś sukces 😜 A w ogóle to jakoś mi niewyraźnie, bo mój poszedł na nockę i sama na chacie zostałam 😲
Beata a jak z cukrem?

• Mamusia
Nooo ja w szoku często jestem, że dopiero w 8 miesiąc wchodzę a on takie rzeczy z moim brzuchem robi 😮
Najgorsze jest to, że jak tak się kręci i fika to mnie to zajebi*cie boli 🤢...bo to co widać to jedno a w środku to mam wszystkie flaki skopane i to jest jeszcze gorsze 🥴
W piątek idę na wizytę i mojemu ginowi puszczę ten filmik ... ciekawe co powie, czy to norma jest czy coś z nim nie tak 🤨 No oszołom młody noooo 😮

• Mamusia
słoneczko napisz czy u ciebie wszystko ok... bo cie nie bylo ostatnio na zajeciach..... we wtorek zajec nie mamy a w czwartek oprocz spotkania o 16 mamy jeszcze jedno o 9 pod sklepek TOBI bo mamy wycieczke do sklepu... maja pokazywac wozki, lozeczka i jakies karty stalego klienta dostaniemy moze..

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ale super Kajetam wariuje.. 🙂

Norma kochana , ciesz, sie, ze taki aktywny... wrocilam sobie wspomnienami, jka tobylo jak nadia mi tak brzuch molestowala.. cos niezapomnianego.. 🙂

Heh to ja dziękuję za taką "normę" 😜
Z pierwszym dzieckiem to taką normę miałam dopiero w 9 miesiącu 😮
A tu proszę...aż tak bardzo mu się spieszy...ciekawe co z szyjką moją przy takich wariacjach bo często przez niego skurcze mam 🤢

• Mamusia
Nooo ja czasem to aż pisnę z bólu 🤨
Wiesz pewnie nie miałabym nic przeciwko jego przeciąganiu ale jak już tak ponad godzinę wariuje to i ja mam go dosyć...a godzina to dla niego zazwyczaj baaardzo niewiele 🤢
Więc dziewczyny z grzecznymi dzieciaczkami !!!!!!!! - baaaaaaaardzo Wam zazdroszczę 😉