Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wow Pam ale masz kobitę w sobie 🤪 🤪 🤪
Ja już z ciekawości nie wytrzymuję jak piszecie o swoich dużych dzieciaczkach, a ja jeszcze do piątku w niepewności 🤨
A te dzieci nasze jakieś takie tajemnicze heh mój ostatnio też się schował ... buzię w łożysko wcisnął i tyle go widziałam 🙂

• Mamusia
Dziewczynki trzymać kciuki... ja do szpitala... Jula ok, ale moja macica już w gotowości 🤢 szyjka krótka, skórcze - zagrażający poród przedwczesny... dostanę pewnie te zastrzyki na rozwój płuc i mam jeszcze wytrzymać 2 tygodnie... oczywiście mam taki zamiar 😉
Nic nie przeczytałam... brak czasu, ale mam nadzieję, że Wasze wizyty bardziej udane 🙂
Żeby żadna nie urodziła jak mnie nie będzie 😉
Buźka 😘 😘 😘

• Mamusia
meliska napisał(a):
Dziewczynki trzymać kciuki... ja do szpitala... Jula ok, ale moja macica już w gotowości 🤢 szyjka krótka, skórcze - zagrażający poród przedwczesny... dostanę pewnie te zastrzyki na rozwój płuc i mam jeszcze wytrzymać 2 tygodnie... oczywiście mam taki zamiar 😉
Nic nie przeczytałam... brak czasu, ale mam nadzieję, że Wasze wizyty bardziej udane 🙂
Żeby żadna nie urodziła jak mnie nie będzie 😉
Buźka 😘 😘 😘

Meliska trzymaj sie kochana dzielnie. U nas w grudniowkach duzo szpitalnolezakujacych ale zawsze spadamy na 4 lapki 🙂BedZie dobrze. Udanych wakacji pod palmami 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
holi32 napisał(a):
właśnie Beatka każda już prawie w szpitalu była

Tfu, tfu 😜
...i puk, puk w niemalowane 😜
Ale przede mną jeszcze piątkowa wizyta i jakieś 6 tyg. więc wszystko się może zdarzyć 😮

Ale zawsze wszystko dobrze sie konczy 🙂 Teraz juz blizej niz dalej. Ja mam wizyte w srode. oczywisc ktg i usg.

• Mamusia
przepraszam, ze tak wpadam, ale jestem "czytajaca" od pierwszego posta na tym watku, poniewaz tez urodze w grudniu
bedzie to moje drugie dziecko, nigdy sie nie udzielalam na zadnym forum, chociaz czytalam, zarowno teraz jak i w mojej poprzedniej ciazy
na pewno zdajecie sobie sprawe, ze czasami zdarzaja sie osoby, ktore koloryzuja i nie pisza prawdy

• Mamusia
na forum, ktore czytalam w mojej poprzedniej ciazy, pojawila sie dziewczyna, ktora nieustannie spotykaly jakies tragedie, zabiegala o uwage innych dziewczyn forumujacych i okazalo sie, ze ma pozakladane kilka kont, nigdy nie byla w ciazy, ale nie przeszkadzalo jej to zmyslac, badz kopiowac historii innych dziewczyn, co wiecej nawet kontaktowala sie telefonicznie z innymi

• Mamusia
@ aurara - na pewno zdajemy sobie sprawę, że nie tylko my czytamy to o czym piszemy 🙂
A co do "prawdomówności" w postach to sprawa indywidualna i np. mi nic do tego heh bo nigdy nie wiemy kiedy możemy się spotkać i wtedy wszystko wyjdzie 😜
A tak poza tym to zamierzasz z nami "zostać" czy nadal tylko czytać będziesz?????

• Mamusia
hmmmm no my juz po wypadzie do tesco... pampersiontka kolejna paka kupiona;p hihi mały magazyn sie robi....
co do ciebie aurara to witamy....ale tak na dobra sprawe to nie wiem po co piszesz to co piszesz... kazda z nas zdaje sobie sprawe ze to jest swiat wirtualny.... ze zdarzaja sie ludzie ktorzy robia sobie "jaja" i ze moze sie zdarzyc ktos kto sie podszywa.... ale tez nie ma co popadac w jakas paranoje... nam tutaj dobrze razem... dobrze sie dogadujemy z dziewczynami... i serio to nawet nie ruszyloby mnie gdyby sie okazalo ze ktoras jednak nie jest w ciazy a sobie tu pisze... skoro czuje taka potrzebe to niech pisze....wazne ze forum poprawia nam samopoczucie i ze mozemy sie wygadac komus kto nas zrozumie bo ma podobna sytuacje... bo nie wierze ze bylyby tu same nieciezarne ;p wiec zapraszamy do dyskusji jak masz ochote.... a jak nie to nie ma co robic niepotrzebnego zamentu i zamieszania... mysle ze dziewczyny sie z tym zgodza....
meliska trzymam kciuki za ciebie... wymien sie z kims numerem telefonu na w razie W....no i czekamy tu na ciebie 🙂)))

Agami napisał(a):
hmmmm no my juz po wypadzie do tesco... pampersiontka kolejna paka kupiona;p hihi mały magazyn sie robi....
co do ciebie aurara to witamy....ale tak na dobra sprawe to nie wiem po co piszesz to co piszesz... kazda z nas zdaje sobie sprawe ze to jest swiat wirtualny.... ze zdarzaja sie ludzie ktorzy robia sobie "jaja" i ze moze sie zdarzyc ktos kto sie podszywa.... ale tez nie ma co popadac w jakas paranoje... nam tutaj dobrze razem... dobrze sie dogadujemy z dziewczynami... i serio to nawet nie ruszyloby mnie gdyby sie okazalo ze ktoras jednak nie jest w ciazy a sobie tu pisze... skoro czuje taka potrzebe to niech pisze....wazne ze forum poprawia nam samopoczucie i ze mozemy sie wygadac komus kto nas zrozumie bo ma podobna sytuacje... bo nie wierze ze bylyby tu same nieciezarne ;p wiec zapraszamy do dyskusji jak masz ochote.... a jak nie to nie ma co robic niepotrzebnego zamentu i zamieszania... mysle ze dziewczyny sie z tym zgodza....
meliska trzymam kciuki za ciebie... wymien sie z kims numerem telefonu na w razie W....no i czekamy tu na ciebie 🙂)))

zgadzam sie witam nową koleżanke chcociaz ja np nierozumiem troche tych postów ale to nic

• Mamusia
wyszlo, wiec jeszcze jeden
miniorki.blog.pl/archiwum/?rok=2009&miesiac=3&dzien=&of=10
miniorki.blog.pl/archiwum/?rok=2009&miesiac=2

nie chce robic niepotrzebnego zamieszania, poniewaz polubilam Was i po prostu nie podoba mi sie, jesli ktos w szczegolnosci zamieszcza nie swoje zdjecia

• Mamusia
aurara napisał(a):
o wlasnie pisalam i pisalam, powklejalam pare linkow, ale wyswietlilo mi komunikat, ze jako nowy uzytkownik nie mam do tego uprawnien
postaram sie w inny sposob
ocencie same
www.rodzice.pl/niemowle/noworodek/Liczy-sie-kazdy-matczyny-dotyk.html

Wiesz co...Ty może czytaj sobie nadal bo dobrze nam było tutaj bez szukających sensacji KOBIET W CIĄŻY...a może Ty też nie jesteś??? Bo jeszcze żadna się nawet nie odważyła tutaj poddać wątpliwości błogosławionego stanu innej...sama sobie resztę dopowiedz co mogłabym Ci napisać...Narka 😎

• Mamusia
aurara napisał(a):
obejrzyjcie zdjecia i porownajcie
nie podoba mi sie, ze ktos sobie z Was kpi, ale moze rzeczywiscie lepiej czasami nie wiedziec

A teraz odkręć to co napisałaś do admina bo fotki na suwaczku można sobie nawet z kosmosu wziąć i nic Ci do tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!