Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

guga napisał(a):
BeaaTaa napisał(a):
To teraz bedziecie widzialy z kim rozmawiacie 🙂

U mnie pieknie sloneczko swieci 🙃

🙂
Guga przepraszać za ''seniorke'' 🙂
Zdjątko niczego sobie 😜 😎

guga a to zdjecie to w koszuli do karmienia bo wlasnie przyszla i corka mi cyknela fotke hahaha

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fajnie beaataa ze sie ujawniłas 🙂)))) zdjątko fajne 🙂 koszula do karmienia tez;D ihihhi 🙂)) no gotuj gotuj obiadek bo ci rodzinka lincz zrobi... ja mam z wczoraj boiad dzis siweto lenia... tzn nie tak do konca bo siadam do pisania tej mojej nieszczesnej pracy

rubi napisał(a):
beta nic się nie martw jesteśmy z dwóch końców polski więc Lenka na południu i północy będzie 🙂

Dokladnie, bic sie nie bedziemy. Super, ze teraz dziewczynka Ci sie udala, ja liczylam na chlopca bo dwie juz w domu szaleja ale coz najwazniejsze, zeby byla zdrowa 🙂

pammat sliczna ta Zabcia cioci 🙂

• Mamusia
Dziewczyny korzystające z facebooka, jestem sierpniówką 2010 🙂 zachęcam Was do polubienia strony "tankujesz. przewijasz" na facebooku - jest to akcja, którą chcemy rozkręcić razem z grupą znajomych rodziców. Chcemy zwrócić się do koncernów paliwowych, by na swoich stacjach benzynowych umieszczały przewijaki dla dzieci. Sprawę planujemy również rozdmuchać w mediach, a zaczynamy właśnie od facebooka.
Ja niestety nie trafiłam jeszcze na stację z przewijakiem, w podróży musiałam więc przewijać moją córeczkę Łucję - latem na kocyku na trawie, a teraz w samochodzie, co jest wielce problematyczne, bo Łucja tego nie cierpi, płacze.
Mam nadzieję, że poprzecie naszą akcję. Jeżeli znacie jakieś stacje z przewijakami, to wpisujecie na stronie "tankujesz. przewijasz." na facebooku, chcemy stworzyć taką mapę stacji przyjaznych dzieciom, żeby rodzice wiedzieli gdzie mogą się spokojnie zatrzymać w trasie.
Dziękuję i pozdrawiam!

• Mamusia
BeaaTaa napisał(a):
guga napisał(a):
BeaaTaa napisał(a):
To teraz bedziecie widzialy z kim rozmawiacie 🙂

U mnie pieknie sloneczko swieci 🙃

🙂
Guga przepraszać za ''seniorke'' 🙂
Zdjątko niczego sobie 😜 😎

guga a to zdjecie to w koszuli do karmienia bo wlasnie przyszla i corka mi cyknela fotke hahaha

moja koszula wyglada jak namiot na mnie 🙃...kupilam 2 miechy temu biorac poprawke na brzuch...ktory...no nie bojmy sie tego powiedzieć za ''duzy'' nie jest 😜

• Mamusia
Dzien dobry Brzuchy!!!!!!
Ha, widze, ze Wy na serio chcecie rodzic na tych dzisieciotysiecznych stronach 😁 😁 Wchodzi sobie czlowiek rankiem, o 13 na forum i tyle musi nadrabiac 😮
W ogole, same nowe avatary, juz sie wystraszylam, ze tyle nowych nabytkow mamy w tym ostatnim miesiacu 😆
Sloneczko123 trzymaj sie dzielnie i bez paniki - nasza Beatka jest dowodem, ze mozna ciazowac z choleostaza. Ale oczywiscie Ci zycze, aby badania jej nie wykazaly.
Ktos pakuje dzis torbe, no wlasnie kto? Aniqa1111 czy Anika_77 ? 😮 😁 Ja tez sie zabieram, tylko przedtem musze wyprasowac ciuszki, bo wczoraj nie udalo sie. Wiec Kasiunia towarzysze dzis Tobie przy desce, z tym ze ja stawiam ja dosc nisko i siadam z dupskiem na krzeslo.
Aga cztery tygodne zelca bardzo szybko, wiec "usmiech sie"! 🙂
Pammat skibke chleba? 😁 A wiesz, ze niektorzy sie z tego smieja, ale ja tez tak mowie 😎
Chloe Ulka - Dla Was Brzuszki wszystkiego najlepszego!!!!

• Mamusia
Ulka zobaczysz, zaraz skończysz 34 tydz i przestaniesz się przejmować skurczami, potem miną kolejne 2 tyg i zaczniesz ich wypatrywac, a za miesiac juz będziesz je prowokować. Ja jestem na etapie wypatrywania 😜 Mam nadzieję że mąż wymyślił coś ekstra żeby Ci osłodzić te urodziny na kanapie

• Mamusia
jestem 🤢
tylko prosze nie krzyczec, bo ciagle nie spakowana 🥴
poszłąm na góre, ale jak zobaczylam łóżko w sypialni...no niestety to bylo silniejsze ode mnie...wiec witam po przedpołudniowej drzemce 😁
najpierw wypiore koszule męża, a potem torrrrrba 🙂

• Mamusia
chloe wet dał zastrzyk i powiedział że nic więcej nie trzeba bo juz sie ładnie goi (jak to na psie) A przy tym gojeniu swędzi chyba bo sie bidula moja rzuca co chwile, miejsca sobie znaleźć nie może. Poza tym UWAGA jak wet wyszedł z gabinetu i mnie zobaczył to powiedział : państwo pozwolą oczywiście że ta pania teraz przyjmę? I nie musiałam czekac, nawet nie patrzyłam jakie ludzie maja miny. Co prawda ten wet to taki trochę znajomy mojego M ale nie umniejsza mu to zaslugi haha

• Mamusia
no a ja dalej slęcze na tą moją nieszczęsną praca i idzie mi to jak krew z nosa...
własnie dostałam sms od słoneczka123....prawdopodobnie zostanie w szpitalu ale czeka nadal na lekarza....maja jeszcze jej zrobic crp i morfologie... bo badania wczesniejsze wskazuja ze moze to być cholestaza:
Alat - norma do 40 u niej 81
aspat - norma do 38 u niej 65
mocz w normie.....no i dietka wątrobowa od dziś....
to tyle jak bedzie cos jeszcze pisała to przekaże... a teraz spadam dalej do mich nieszczesnych podatków ;(((
aaaaa i słoneczko kazała was pozdrowić 🙂

• Mamusia
wanilia napisał(a):
chloe wet dał zastrzyk i powiedział że nic więcej nie trzeba bo juz sie ładnie goi (jak to na psie) A przy tym gojeniu swędzi chyba bo sie bidula moja rzuca co chwile, miejsca sobie znaleźć nie może. Poza tym UWAGA jak wet wyszedł z gabinetu i mnie zobaczył to powiedział : państwo pozwolą oczywiście że ta pania teraz przyjmę? I nie musiałam czekac, nawet nie patrzyłam jakie ludzie maja miny. Co prawda ten wet to taki trochę znajomy mojego M ale nie umniejsza mu to zaslugi haha

bo weterynarze to swojskie chlopaki (i dziewczyny) 🙂 🙂 🙂
ciesze sie ze pieskowi nic powaznego nie jest 🙂

• Mamusia
Hej, pisze ze szpitala. Ranao o 7 obudzil mnie potworny bol nerki. zabrali mnie do szpitala,porobili badania i stwierdzili,ze ze kamien mi schodzi Najgorszemu wrogowi nie zycze tego bolu. zadne przeciwbolowe kroplowki nie dzialaja a nic silnego nie moge dostac. Tak wiec leze na prawym boku z rozrywajacym bolem.