Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
ogłaszam:
[b]Torba spakowana!!!!!!
co prawda z malymi komplikacjami,ale dalam rade, tylko wypchana do granic mozliwosci i kosmetyczka duza sie nie zmiescila..ale to nic, wezme ja osobno.

Ania- najwazniejsze ze jestes pod kontrola lekarzy, wiedza przeciez co robią. jesli cesarka ma byc w najblizszym czasie znaczy , ze twoj Maluszek jest juz na tyle silny, aby dać rade. Trzymam kciuki 🙂
A my jestesmy tez po to zeby pocieszac w
trudnych chwilach, a nie tylko jak jest dobrze 😉 wiec jesli Ci ulży to pisz o czym chcesz 🙂

hehe w koncu 🙂)
medal dla ciebie 🙂

Agami a ty tak nie szalej z tymi medalami...Aniqa pokaż torbę spakowaną hehehe nie wierzę 😜

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ptasie mleczkooooooooooo aaaaaa!!! dajcie mi :P

Dzisiaj moja babcia z mamą urządziły mi pogadankę na temat odżywiania lekko mówiąc dało po dupie i to ostro :P Na koniec dostałam pełen talerz ziemniaków, mięsa i surówek 🙂 Oczywiście bacznie mnie obserwowały czy wszystko zjem ;]

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):

Dzisiaj moja babcia z mamą urządziły mi pogadankę na temat odżywiania lekko mówiąc dało po dupie i to ostro :P Na koniec dostałam pełen talerz ziemniaków, mięsa i surówek 🙂 Oczywiście bacznie mnie obserwowały czy wszystko zjem ;]

ooooo suróweczki..... wymienie pol paczki ptasiego mleczka na zestaw surówek co ty na to?;D

• Mamusia
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
ogłaszam:
[b]Torba spakowana!!!!!!
co prawda z malymi komplikacjami,ale dalam rade, tylko wypchana do granic mozliwosci i kosmetyczka duza sie nie zmiescila..ale to nic, wezme ja osobno.

Ania- najwazniejsze ze jestes pod kontrola lekarzy, wiedza przeciez co robią. jesli cesarka ma byc w najblizszym czasie znaczy , ze twoj Maluszek jest juz na tyle silny, aby dać rade. Trzymam kciuki 🙂
trudnych chwilach, a nie tylko jak jest dobrze 😉 wiec jesli Ci ulży to pisz o czym chcesz 🙂

hehe w koncu 🙂)
medal dla ciebie 🙂

a dziekuje, dziekuje, czuje sie jak bohater narodowy 😎

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
Marzenka bo to byla jedna z najdluzej pakowanych toreb ;D ehehehe a ty cwaniaro pokaz swoja ;D to tez dostaniesz;p

Heheh a Ty uważaj bo ci zaraz po IP polecę 😜

Chodziło mi żeby Aniqa pokazała, że spakowała 🙃

czy ty mi grozisz małpko jedna?;DDDD hehehe ja ci polece po IP 😜 oj ty stworze potworze.... jak tam twoje zakupowe allegro-szalenstwo???dosłali ci dzis ta brakujaca paczuche??? ;D

• Mamusia
Dzień dobry, cześć i czołem 😁
My po wizycie....
Zgadnijcie ile waży Tosia........

uwaga, uwaga..... 3195 g!!!!!!! 🤪
nieźle co???? pobiła wszystkie dzieci, czy któreś waży więcej??
generalnie jest wszystko super, szyjka skrócona, ale w normie, bo przygotowuje się do porodu 🙂 Tosia wtulała się buźką w łożysko.... malutka słodka....
no i przewidywany termin wg usg: 28 listopad...
mamusia i tatuś szczęśliwi 😁

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
ogłaszam:
[b]Torba spakowana!!!!!!

hehe w koncu 🙂)
medal dla ciebie 🙂

hehe oj do bohatera jeszcze kawalek bo musiala bys boeingiem wyladowac... a teraz co najwyzej mozesz sie na samolocie ginekologicznym przeleciec ;D hehe ale dobre i to co? 😉

• Mamusia
Agami napisał(a):

ooooo suróweczki..... wymienie pol paczki ptasiego mleczka na zestaw surówek co ty na to?;D

Nie ma żadnych wątpliwości :P IDĘ NA TO!!!! 😁 😁 😁

• Mamusia
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
ogłaszam:
[b]Torba spakowana!!!!!!

hehe w koncu 🙂)
medal dla ciebie 🙂
[/url]

hehe oj do bohatera jeszcze kawalek bo musiala bys boeingiem wyladowac... a teraz co najwyzej mozesz sie na samolocie ginekologicznym przeleciec ;D hehe ale dobre i to co? 😉

🤪 🤪 🤪 🤪
no nie moge, usmiałam sie 🤪 🤪

• Mamusia
ania- napisał(a):
wanilia szczeniaki wydalismy 😉

dzieki dziwczyny ale i tak mysle ze o wszystkim napisze jak urodze boje sie troche cesarki moja pierwsza coreczke urodzilam naturalnie ale to mysle " pikus"dam rade

anus nie boj sie... 😉 ja tez portami trzese przed cesarka ale damy rade... bo kto jak nie my co? 🙂))) jak rozmawialam z dziewczynami ktore rodzily 2 dzieci i raz natuarlnie raz przez cesarke to mowily ze cc mimo ze boli po to rewelcja wiec spoko wódz i tego sie trzymajmy... mam nadzieje ze twoja obawa wynika tylko ze strachu przed cieciem a nie ze z topba czy dzidzia cos nie tak....

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
ogłaszam:
[b]Torba spakowana!!!!!!

hehe w koncu 🙂)
medal dla ciebie 🙂

Agami a ty tak nie szalej z tymi medalami...Aniqa pokaż torbę spakowaną hehehe nie wierzę 😜

a ty co taka podejrzliwa? 😉 poczekaj, zara udowodnie 😎

• Mamusia
nadia85 to ja sie ciesze że nie tylko moja potwora taka duża 😜 Bo już ją zaczęliśmy nazywać Berta (gruba Berta haha) i smiejemy się że jak bedzie miała z 6 lat to po ziemniaki na obiad będzie do sklepu z beretem chodziła 😁 A tak serio to podobno niezaleznie od masy ciała przy urodzniu potem się dzieci wyrównuja. Więc gratuluje zdrowej, silnej dziołchy!!

• Mamusia
Agami napisał(a):

Nie ma żadnych wątpliwości :P IDĘ NA TO!!!! 😁 😁 😁

ok wysyłam ci nawet prawie cała pake bo zjadlam tylko 6 kawalkow ale surówek tez chce duzo... oj jak ja bym zjadla.. ale sama umiem zrobic tylko 2 surówki a te ze sklepu to nie to..... a na wypad gdzies do knajpy to nie ma co liczyc..... ooo albo bym wciagnela z kebaba ten zestaw surówek bosh...

• Mamusia
A co do spakowanej torby, to również gratuluję..
i mam pytanko, jakie bierzecie? walizki? czy miękkie torby? wiem, że niektóre szpitale na walizki krzywo patrzą... wiecie coś o tym? a nam na szkole rodzenia kazali 3 torby spakować,1 dla mamy, 2 dla dziecka, a 3 na wyjście ciuchy dla mamy i dziecka...

• Mamusia
Agami napisał(a):
ania- napisał(a):
wanilia szczeniaki wydalismy 😉

dzieki dziwczyny ale i tak mysle ze o wszystkim napisze jak urodze boje sie troche cesarki moja pierwsza coreczke urodzilam naturalnie ale to mysle " pikus"dam rade

anus nie boj sie... 😉 ja tez portami trzese przed cesarka ale damy rade... bo kto jak nie my co? 🙂))) jak rozmawialam z dziewczynami ktore rodzily 2 dzieci i raz natuarlnie raz przez cesarke to mowily ze cc mimo ze boli po to rewelcja wiec spoko wódz i tego sie trzymajmy... mam nadzieje ze twoja
obawa wynika tylko ze strachu przed cieciem a nie ze z topba czy dzidzia cos nie tak....

napisalam ci prywatna wiadomosc tutaj na forum.

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami a co do mojego zamówienia to chcesz dostać w dziub 😜...nie drażnij lwa bo pewnie dopiero paczkę w przyszłym tyg. otrzymam 🤢

Aniqa to przy okazji opisz co bierzesz...przyda mi się podpowiedź 😉

zalezy co masz namysli ze dostane w dziub... b tak jak pisalam jak to bedzie zestaw surówek to biore;D eheheh nie boj żaby paczka juz pedzi pewno do ciebie;D

• Mamusia
Agami ja mam 5 min od domu sklep w którym sprzedają świeże pierogi, surówki, sałatki itd. Są naprawdę pyszne i surówki kupuje dosyć często, czasem tez pierogi. Tylko sałatek nie kupuję bo wolę sama zrobić, jak juz się zabiorę to wychodzi taka ilość że na 3 dni mamy. I właśnie wołają mnie warzywa z kuchni ugotowane od rana bo miałam ochote na zwykłą sałatkę warzywną i plan jest w trakcie realizacji