Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
mój zestaw przed obiadem dzisiaj to 🤪
KAKAO,michałki z biedronki są takie pyszne że zaraz oszaleje, ptasie mleczko,monte i bułeczka z dżemem truskawkowym 🙃
a obiad o 17 😎

ech to u mnie cieniutko... chlebek z kindziukiem... ale szarlotka tez mi tam łeb wystawia 😉 😜

ale mi sie smiac chce....moj maz siedzi obok mnie i też wcina... a ja do niego : wszystkie ciezarówki maja teraz wyżere -jego mina bezcenna 🤪

• Mamusia
pammat szalejesz 😮 😲 😲 🙃
Ja na obiad też chyba nalesniki zrobię bo wróciłam z kolejnej wizyty u weta i jestem wykończona. Od wczoraj rana podeszła ropą, pies mi się rzuca jak wsza na grzebieniu i już zwątpiłam czy ją tak to boli czy zapchały jej się gruczoły przyodbytowe i stąd te tańce. Okazało się że jedno i drugie. w sumie wet uprzedzał że będzie się kiepsko goić po takim ugryzieniu, dostała kolejny zastrzyk i w sobotę na następny a ja nie mogę patrzeć na ten bokozadek wygolony i dziurawy 🥴

• Mamusia
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
KAKAO,michałki z biedronki są takie pyszne że zaraz oszaleje, ptasie mleczko,monte i bułeczka z dżemem truskawkowym 🙃
a obiad o 17 😎

ech to u mnie cieniutko... chlebek z kindziukiem... ale szarlotka tez mi tam łeb wystawia 😉 😜

ale mi sie smiac chce....moj maz siedzi obok mnie i też wcina... a ja do niego : wszystkie ciezarówki maja teraz wyżere -jego mina bezcenna 🤪

zadam glupie pytanie... Co to jest kindziuk?

• Mamusia
novaM a no jak tak dalej będzie to konsti będzie wyglądała jak wielorybek 😁
Basienka84 jem o 17 bo mój M wraca z pracy i jemy razem 😎 mogłabym teraz ale co mi tam wole rarytasy 😁
wanilia na bogato 🙃
guga jedz jak Pamcia czyli obżeraj się chociaż raz dziennie 😁

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
a obiad o 17 😎

zadam glupie pytanie... Co to jest kindziuk?

na maxa sucha kiełbasa - podobna do krakowaskiej ale bez tluszczyku i bardzo cieniutko krajona 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):
wanilia i novaM no boczków nie mam nawet więc się nie martwię a czasem można zaszaleć dobrociami wiem zazdrościcie nie 😁 😆

żebyś wiedziała że zazdroszczę - ja się chyba niepotrzebnie katuję 🤔 Ale wieczorem na zakupy jedziemy to sobie też dogodzę 🙃

• Mamusia
wanilia napisał(a):
pammat napisał(a):
wanilia i novaM no boczków nie mam nawet więc się nie martwię a czasem można zaszaleć dobrociami wiem zazdrościcie nie 😁 😆

żebyś wiedziała że zazdroszczę - ja się chyba niepotrzebnie katuję 🤔 Ale wieczorem na zakupy jedziemy to sobie też dogodzę 🙃

ja to pie*dole i już nie katuje sie 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):
Basienka84 jem o 17 bo mój M wraca z pracy i jemy razem 😎 mogłabym teraz ale co mi tam wole rarytasy 😁

Moj M juz jest w domku... W sobote zmarl mu ojciec, z ktorym nie mial wogole kontaktu (tesciowa sie rozwiodla z nim bo koles pil i wdawal sie bojki. Nieciekawy typ). Natomiast wszystko teraz spadlo na mojego M z zalatwianiem pogrzebu i innych takich, bo sie okazalo ze to on jest najblizsza rodzina. Ogolnie bylo niezbyt ciekawie, bo znaleziono go gdzies nad rzeka i nie wiadomo dlaczego zmarl, wiec Prokuratura musiala sie tym zajac. Sekcja i te sprawy. Na szczescie wydali pozwolenie na pochowanie ciala bez wynikow sekcji (te beda za 2 tygodnie).

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
pammat napisał(a):

Moj M juz jest w domku... W sobote zmarl mu ojciec, z ktorym nie mial wogole kontaktu (tesciowa sie rozwiodla z nim bo koles pil i wdawal sie bojki. Nieciekawy typ). Natomiast wszystko teraz spadlo na mojego M z zalatwianiem pogrzebu i innych takich, bo sie okazalo ze to on jest najblizsza rodzina. Ogolnie bylo niezbyt ciekawie, bo znaleziono go gdzies nad rzeka i nie wiadomo dlaczego zmarl, wiec Prokuratura musiala sie tym zajac. Sekcja i te sprawy. Na szczescie wydali pozwolenie na pochowanie ciala bez wynikow sekcji (te beda za 2 tygodnie).

no to nieciekawie..ale tak to czasami bywa..rodziny sie nie wybiera

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Aniqa juz myslalam, ze tak sie przejelas spakowana torba, ze na porodowke pojechalas 😁

haha, no niestety sie nie zapowiada. Mała grzecznie siedzi 🙂
marika321 ty pisałas, ze torba jak na 2 tyg. wczasy.. ale u nas trzeba wszystko miec swoje (nawet papier toaletowy 🙂) njawiecej miejsca zajmuja papmpersy i podklady poporodowe