Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w szpitalu tak się zmęczyłam tym leżeniem że hej!!! To teraz leżę w domu i odpoczywam poza ty mieliśmy na sali taką laskę że hej bezustanne głośne chrapanie na każdym boku szok nawet stopery nie pomagały ani radio ze słuchawkami masakra i ta dziewczyna przyszła w środę i od tej pory się nie myła masakra!! śmierdziało jak fiks

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Fajne kozaczki, 🙂 ale na ktora zime beda dobre? 🤔

zobaczymy, nie potrafiłam się oprzeć 😁 musiałam kupić 🙂 wzięłam najmniejsze jakie były i mam nadzieję, że w tą zimę uda mu się założyć je, żeby za bardzo mu stópka nie latała 😜

Spoko Aga jako mamusia czekajaca na swoje pierwsze malenstwo jestes w pelni usprawiedliwiona!!! 🙂

kurde, bo w sumie dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać jaką stópkę ma takie maleństwo i chyba rzeczywiście butki będą za duże 😉 ale to nic, kiedyś w końcu będą dobre, oby tylko nie w lecie 😜 😜

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Fajne kozaczki, 🙂 ale na ktora zime beda dobre? 🤔

zobaczymy, nie potrafiłam się oprzeć 😁 musiałam kupić 🙂 wzięłam najmniejsze jakie były i mam nadzieję, że w tą zimę uda mu się założyć je, żeby za bardzo mu stópka nie latała 😜

zawsze mozesz zrobiac jak w tym dowcipie 🙂 a gdzie masz rekawiczki? w bucikach 😁

• Mamusia
holi32 napisał(a):
Ja w szpitalu tak się zmęczyłam tym leżeniem że hej!!! To teraz leżę w domu i odpoczywam poza ty mieliśmy na sali taką laskę że hej bezustanne głośne chrapanie na każdym boku szok nawet stopery nie pomagały ani radio ze słuchawkami masakra i ta dziewczyna przyszła w środę i od tej pory się nie myła masakra!! śmierdziało jak fiks

o masakra... chodzi mi o to niemycie... 😮

• Mamusia
Cześć dziewczyny my już po wizycie 🙂
Mój ginekolog robił mi wymaz na paciorek i powiedział że urodzę przed terminem szyjka mocno skrócona rozwarcie na 1cm jakby wody mi odeszły albo skurcze bym miała co 10min to na izbę natychmiast 🙂 usg nie miałam robionego tylko ktg no i ważę 70kg ogólnie 16 na plusie ale niby tego nie widać 😎 wsio
a teraz nadrobię co napisałyście 🙂
a GDYBYM NIE URODZIŁA TO 2 GRUDNIA NA WIZYTĘ 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):
Mój ginekolog robił mi wymaz na paciorek i powiedział że urodzę przed terminem szyjka mocno skrócona rozwarcie na 1cm jakby wody mi odeszły albo skurcze bym miała co 10min to na izbę natychmiast 🙂 usg nie miałam robionego tylko ktg no i ważę 70kg ogólnie 16 na plusie ale niby tego nie widać 😎 wsio

super, że zadowolona po wizycie 🙂 czyli już coraz bliżej do przywitania królewny na świecie 🙂

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
holi32 napisał(a):

o masakra... chodzi mi o to niemycie... 😮

Kurdesz, ze sa jeszcze ludzie co sie nie myja 😮

• Mamusia
pammat napisał(a):

🙂 Ech Pammat cos czuje, ze bedziesz miala juz w listopadzie swoje dziecie 😆
Ty chyba z tym przytyciem w takim szoku jak ja 😁

• Mamusia
pammat napisał(a):

🙂 Ech Pammat cos czuje, ze bedziesz miala juz w listopadzie swoje dziecie 😆
Ty chyba z tym przytyciem w takim szoku jak ja 😁

• Mamusia
Czesc Dziewczyny...
Ja zaczytana jestem w ostatniej części Millenium. Dzisiaj poszło chyab ze 300 stron jka nie wiecej... 🙂

"Poszalelismy" dzis z mężem w łóżku i cos mi szczeliło w kolanie i od tego czasu nie mogę go zginać... zastalo sie przez te ostanie kilka tygodni od poprzedniego razu 😉

Ale przynajmniej znów jak kobieta sie czuje 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
felunia napisał(a):

Ale przynajmniej znów jak kobieta sie czuje 🙂

W takim razie ja w 100000000 % nie czuję się kobietą.... 😲
.....czyżby to oznaczało, że jestem facetem 😮 😮 😮
Hehehe 😜

Nova... tak z drugiej strony fajnie byc i kobieta i facetem 🙂 😎 ciekawiej i wiecej opcji do wykorzystania

• Mamusia
felunia napisał(a):
Ja to bym chciała utrafić w urodziny mojego męża czyli w 12 grudnia, a termin z OM na 14 grudnia mam.
Jak pomyslę, jak daleko jest chociażby do tego 12.....
Jeszcze tyle tygodni....

Pewnie też tak macie...

Mój ma 18 grudnia i wczoraj na wizycie skromnie zasugerowałam, że może... ale pani doktor sprowadziła mnie na ziemię... że takiej opcji nie ma 😁

• Mamusia
Holi kamien chyba spory 0,5/0,5cm, koloru kosci sloniowej moze odrobine ciemniejszy i kanciasty i jakby z soli zbudowany bo sie mieni. Kilka dni bolala mnie chyba cewka moczowa. taki troche dziwny bol i nasilal sie przy siusianiu. A jak go wysikalam to nie czulam,ze go wysikalam. zobaczylam go jak chcialam splukac, wyjelam go i schowalam , bo musi isc do analizy.