Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
dzień dobry laseczki 🙂

tym które nie jadły śniadania życzę smacznego 😆

Hej Aga...o śniadaniu to mi nawet nie przypominaj bo moje dopiero co zaczęte musli z owocami wylądowało z miską na podłodze 😠 ... ale po drodze nie omieszkało zachlapać mnie, ściany, kompa, mebli, dywanu, firanki i poduszek dekoracyjnych z łóżka bo jeszcze łóżko nie pościelone ... 😠
Nerw już mi przeszedł ale wtedy myślałam, że ciśnienie wywali mnie w kosmos 😠

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coq no ciekawy ci powiem jest ten suwaczek 🙃

Mojemu mezczyznie musze przetlumaczyc 😜

myślę, że się ucieszy 🙃

Oj nie wiem... cos go boli, niby,ze stopy 🤔 ale teraz usiadlam na lozka i oparlam sie o jego nogi, a ten w krzyk aaaaaaaa 😮 Az mnie wkurzyl 😠
Nova przykro mi z powodu utraty sniadania 🥴

• Mamusia
Cześć mamuśki 🙂
a ja dzisiaj z Wami zostane znowu sama bo mi Adama do roboty ściągają i zaraz wyjeżdża a tak czekam zawsze na niedziele bo tylko wtedy ma wolne -tak że do 18-19 znowu go nie bedzie wrrrrr

NovaM 200 latek dla babci 🙂 ja musze do siory zadzwonić bo dzisiaj 7 rocznice ślubu ma
Chloe kurde byłaś na zmierzchu super-ja sie doczekać nie moge ale ciśnienie mi opadło jak napisałas z kim Bella dziecko ma-liczyłam na wilczka hehe

pewnie dzisiaj znowu cisza na planie bedzie jak to w niedziele buuuu

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja dziś pobiłam wszelkie rekordy i wylazłam z łóżka po 11 😮 Czuję się dzis na tyle "nieciążowo" że wcale mi się rodzić nie chce. Brzuch miękki, zero skurczy, noc w sumie przespana, zgagi brak - to rozumiem 😜 Ciekawe ile ta sielanka potrwa 🙃
Wczoraj bylismy na tym kabarecie i było fajnie, nie ma to jak się z domu ruszyc między ludzi. Aż strach pomyśleć jaki się ze mnie teraz odludek zrobił, prawie nigdzie nie wychodzę...Mój M wymyślił ze może w takim razie jeszcze teatr przed porodem więc sprawdzę dziś co graja we wro. Przeczytałam wczoraj wieczorem/ w nocy te wszystkie strony co naprodukowałyście, no jak na sobote to szaleństwo 🙂
Miłej niedzieli życzę, ja jako że się zbliża koniec miesiąca muszę się zabrać za moja dodatkową robotę - tym razem zacznę wczesniej bo kto wie jak będzie wygladało zakończenie miesiąca a szkoda by mi było odpuścic ten zarobek bo juz wybrałam sobie kozaki 😁

• Mamusia
Witam Rite i Wanilie 🙂

Kurcze zazdroszcze poczucia malociazowego. Ja sie czuje jakos dziwnie...Mala w brzuchu jakos caly czas sie przewraca, wlasciwie to juz w nocy tak miala. Ja ciagle biegam do ubikacji. W ogole jakis strach mnie bierze przedporodowy, wlasciwie panika - boje sie 😮

• Mamusia
Coq kochana jak byś się nie bała to bym sie o Ciebie martwiła 🙂 za chwile mamą zostaniesz i strach jest tu jak najbardziej na miejscu-to tylko swiadczy o tym że bedziesz wspaniałą mamusią 🤪
ale zobaczysz że już w styczniu bedziesz wszystkim opowiadać że nie było się czego bać i jest po prostu boooosko 😘

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Witam Rite i Wanilie 🙂

Kurcze zazdroszcze poczucia malociazowego. Ja sie czuje jakos dziwnie...Mala w brzuchu jakos caly czas sie przewraca, wlasciwie to juz w nocy tak miala. Ja ciagle biegam do ubikacji. W ogole jakis strach mnie bierze przedporodowy, wlasciwie panika - boje sie 😮

Ja sie nie boje bo wiem że nie ma wpływu na to co bedzie i trzeba poprostu to przeżyć 😉 Więc uszy do góry!
A tak z innej beczki to teściowa jutro idzie do szpitala i w tym tg operacja, nie wiemy jeszcze w który dzień ale M na pewno bedzie chciał pojechać a ja kurcze jak na tykającej bombie - ani jechać ani zostać tu sama 😮