Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heloł, melduje sie 🙂
bylam rano na badaniu krwi na tarczyce, w pip ludzi i oczywiscie nikt miejsca nie ustapi, godzina czekania, az mi slabo bylo. A najbardziej rozwalilo mnie, jak przyszly takie dwie gówniary (moze z 13 lat mialy) i na bezczelnego weszly sobie do gabinetu na krew 😠 normalnie tak bylam zaskoczona, ze nie zdazylam sie odezwac.małe pipy wredne...
dziewczyny, ja mam tak kostki spuchniete od wczoraj ze masakra, nawet w kapciach po domu nie moge chodzic, bo mi cisna, ani skarpet ubrac...a nie mam cisnieniomierza...moze jutro do jakiejs apteki sie przejde, zeby zobaczyc,co z cisnieniem, bo znowu zaczynam sie filmowac..

• Mamusia
a ja sie dzisiaj zastanawialam, kiedy zaczna sie nasze naturalne porody. Bo narazie to same cesarki, planowane badz nie. A ciekawa jestem kiedy w końcu jakies maleństwo samo zdecyduje ze juz pora wyjsc 🙂 i ciekawe czyje to bedzie.. (oczywiscie mam nadzieje ze moje) 😁

• Mamusia
aha, chcialam napisac ze literek ktore zamowilam w pażdzierniku jeszcze nie dostalam...i weszlam dzisiaj z ciekawosci na komentarze tego typa i widze ze ma pelno negatywow i neutralow wlasnie za bardzo dlugi czas oczekiwania, nawet 2 m-ce...ale sie wkopalam, nie mam zwyczaju czytac komentarzy przed transakcja i teraz to sie zemscilo

• Mamusia
Aniqa tez myslalam dzis o tym, ze na razie same dzieciaczki z CC mamy 😆
A moja tam pierwsza nie musi byc, byle za duzo bolu nie spariwlo mi jej wylanianie sie na swiat 😁

A co do tych literek tp masakra jakas 😮 Walnij mu chociaz potem komentarz odpowiedni!!!
A mnie sie tego typu literki podobaja : http://www.decobazaar.com/produkt.php?id=3335930

• Mamusia
Nova is back 🤪
Ale po kolejnym dniu obżarstwa cukierniczego zaliczyła niepełnosprawność gastryczną 😜
Masakra...torcika i ciacha zjadłam chyba za Was wszystkie 🤪
Młody dostał kolejną porcję cukru i wesołe miasteczko w brzuchu to jest pikuś w porównaniu do tego co robi teraz 😮

Zaraz wykombinuję fotkę tych kombinezoników, które mam 😉

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
A co do tych literek tp masakra jakas 😮 Walnij mu chociaz potem komentarz odpowiedni!!!
A mnie sie tego typu literki podobaja : http://www.decobazaar.com/produkt.php?id=3335930

Wow Coq super są 🤪 🤪 🤪

No literki sa bajera! 🙂
Ale ja Ci zazdroszcze tego slodkiego obrzarstwa 😮 Ciasto domowe z prawdziwego zdarzenia chyba w sierpniu jadlam ostatnio 😮
Ale mam powiedziala mi wczoraj, ze przysla mi ciasteczka i pierniczki swiateczne 🤪 mniammmmm

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Wow Coq super są 🤪 🤪 🤪

No literki sa bajera! 🙂
Ale ja Ci zazdroszcze tego slodkiego obrzarstwa 😮 Ciasto domowe z prawdziwego zdarzenia chyba w sierpniu jadlam ostatnio 😮
Ale mam powiedziala mi wczoraj, ze przysla mi ciasteczka i pierniczki swiateczne 🤪 mniammmmm

Aaa pierniczki też bym zjadła hihih 🙂
A ciacho mówię Wam bajera...a tort...masakrycznie zajeb**ty 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
A ja mialam piekna wlasna tradycje ustalona z mama.Co roku na poczatku grudnia pieklam pierniczki i ciasteczka - bo one lezakowac musza - i to byly moje wolne dni od szkoly 😁 😁 Ale bylo super, i ze tez mama sie na to godzila 😁
Wanilia fajny tata, co juz z szampanem czeka. 😆

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
A ja mialam piekna wlasna tradycje ustalona z mama.Co roku na poczatku grudnia pieklam pierniczki i ciasteczka - bo one lezakowac musza - i to byly moje wolne dni od szkoly 😁 😁 Ale bylo super, i ze tez mama sie na to godzila 😁

U mnie w domu też się piecze pierniczki i ciasteczka wcześniej żeby odleżały swoje. I przez grudzień zawsze ich trochę ubywało 🙃 Ale i tak najlepiej smakują już po świetach jak się inne słodkości skończą 🙂 A tradycja pieczenia zamiast szkoły SUPER 🤪

• Mamusia
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):

U mnie w domu też się piecze pierniczki i ciasteczka wcześniej żeby odleżały swoje. I przez grudzień zawsze ich trochę ubywało 🙃 Ale i tak najlepiej smakują już po świetach jak się inne słodkości skończą 🙂 A tradycja pieczenia zamiast szkoły SUPER 🤪

No u mnie tez zawsze wyzerka przedswiateczna byla, co mnie wkurzalo niemilosiernie 🤢 i zabranialam 😮