Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Wlasnie nadrobilam dzisiejszy obiad 😆
Beatka nie mow, ze te pierogi z...?
A mnie tez brzuszka bedzie brakowac, echh. Teraz tylko bezsennosc mnie meczy, ale pewnie po porodzie nie bedzie inaczej 😁 no chyba, ze trafi mi sie dziecko aniol.

Coq z kapusta i grzybami 😁

• Mamusia
No to nie zle 😉, ja tu sobie wracam wieczorkiem, a tu 40 stron do nadrobienia i zajelo mi to chyba z godzine...

asiadudzika ja z moim pierwszym synkiem wyszlam na -10 jak mial miesiac, a pierwszy spacer mial w 6 dniu przy ok 0 stopni i trwal pol godz. Wiec to kwestia wyboru, no i nie werandowalam jak to tutaj zalecaja. Nigdy go nie przegrzewalam, a maly mi nie choruje 🙂

GRATULACJE dla Gugi 🤪 🤪 🤪

Ulka witam wsrod nas 🙂

A tak wogole to czuje sie dzis nie za dobrze, brzuch mnie boli, ledwo sie ruszam, ciezko mi sie wstaje, maly napiera na krocze jak by chcial wygladnac i co jeszcze... Mysle, ze juz lzej nie bedzie jak maly jest coraz nizej...
Tak wiec ide sie myc i pewnie do lozeczka, bo juz przed kompem mi sie nie bedzie chcialo siedziec 🙂

hejka jednak wieczorkiem zaglądam ładne jaja się tu odbywają widzę że wszystkie sikają ze śmiechu!!! Ja pooglądałam telewizję zjadłam kolację i umyłam się właśnie wypiłam mleczko cieplutkie i za niedługo spać idziemy z małżonem moim kochanym!!!
Ja na brzuszku też będę siedzieć po porodzie!!! To dobrej nocki kochane moje do jutra

• Mamusia
novaM napisał(a):
Coq tylko Ty mi zostałaś 😉
Dlatego z Tobą pożegnam się "specjalnie" 😉

Popłyń dzisiejszej nocy,
Na snu delikatnej fali.
Niech wymaże ona problemy
I wszelkie troski oddali.

O zesz!!! 🤪 To mnie zaszczyt kopnal 😆
Dziekuje za wyroznienie... no takie samoistne, bo krece sie jeszcze 🙃

Milej nocy Nova 😘 😘 😘 I wszystkie inne Brzuchadla!
Do zobaczenia jutro!!!!!

• Mamusia
Witam 🙂

Ja juz w pracy 🙂 dzis kolejne 6 rozmow i jeden conf call, a potem na 17:40 do lekarza. Mam nadzieje ze sie dowiem co i jak 🙂 Jutro wolne wiec bede sie lenic caly dzien 🙂 Choc zaplanowalam sobie ze pojde do fryzjera i potem moze uda mi sie wstapic do poradni zdrowi zobaczyc co i jak. Mam ich w sumie kolo 3 siebie, wiec musze jeszcze zobaczyc gdzie wogole dziecko moge zapisac 😉

Milego dnia zycze 🙂