Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
pammat napisał(a):
ja z moim M tez sie pokłociłam godz temu nie gadam z nim.. ide próbowac zasnac jak nie uda sie to wróce 😎

witam w klubie dosłownie minute temu poleciała wymiana zdań..... 🤢 🤢

Hahahah co za dzien 😎 Ale oni sa dziwni 😮
Nova gratuluje!!! 🙃

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
ja z moim M tez sie pokłociłam godz temu nie gadam z nim.. ide próbowac zasnac jak nie uda sie to wróce 😎

Nova gratuluje!!! 🙃

Ejjj dziołchy...13-ty dzisiaj więc niech im chociaż dzisiaj będzie 😜

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):

Nova gratuluje!!! 🙃

nigdy im nie dogodzisz... czasem to mam chęć mu łeb ukręcić 😠 🥴

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
beata26 napisał(a):
Moj to czasami nie musi sie odzywac zeby mnie denerwowac. Wystarczy,ze mlasnie albo siorbnie a ja juz jestem ugotowana

😁 😁 😁
Ja mam siorbanie na codzien 😁

a ja chrapanie każdej nocy 🤢

To tez mam gratisowo !!!! 🙃

Nova u mnie sexu niet tez teraz 🙃

• Mamusia
Ja czekam aż mały się urodzi to go oleję trochę, tzn będę miała bardziej wylane na głupie nawyki i zachwania ... tak to chyba już jest po narodzinach dziecka...

Generalnie tez mi to lata Kasia 🙃 Uwierz mi jest tak, jest Yasmine i to mnie przejmuje, a reszta...phiii

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Ja czekam aż mały się urodzi to go oleję trochę, tzn będę miała bardziej wylane na głupie nawyki i zachwania ... tak to chyba już jest po narodzinach dziecka...

Generalnie tez mi to lata Kasia 🙃 Uwierz mi jest tak, jest Yasmine i to mnie przejmuje, a reszta...phiii

ale Ci zazdroszczę, że masz ją już przy sobie, też bym chciała, ale jak pomyślę o porodzie to wolę jeszcze poczekać 😮

• Mamusia
coquelicot napisał(a):

I oby was tak dziewczyny "phiii" bardzo długo bo później jak organizm zaczyna zmęczenie odczuwać to rozdrażnienie sięga zenitu i różne dziwne rzeczy się dzieją 😉

• Mamusia
JESZCZE NA CHWILUNIE LUKAM NA FORUM ZOBACZYC JAK TAM NASZA NOVAM...PO OLEJACH 🙂 ALE WIDAĆ NIC JESZCZE NIE DZIEJE SIE.NO NIC .MARZENKO JAK DO JUTRA TA "OLEJOTERAPIA "NIE ZASKUTKUJE TO TRZEBA CI BĘDZIE ZAFUNDOWAĆ "[color=purple][/color]SEX TERAPIE [color=purple][/color]" 🙂 HEHEH I WTEDY NAPEWNO PUŚCI 😁 BUZIAKI I DOBRANOC KOBIETKI.

• Mamusia
marika321 napisał(a):
witam Holi, Meliska
życzę szybkiego zadomowienia się i jak tylko będą siły to napiszcie jak to u was przeleciało 🙂

Nova widzę że sie twardo trzyma ciekawe co powie rano a może akurat będzie mega news 🙂 😜 😜 😜

Taaa ja twardziel jak ta lala jestem...dopóki mnie olejek nie roztopi tam w środku to pewnie jak wymełdane toffi się czuć będę hahaha 😁
Za to Kajtek szału dostał jakiegoś i jak moja Bondi hasa jak poparzony 🤢 No ból niesamowity z każdej strony 🥴

• Mamusia
CANDYNS napisał(a):
JESZCZE NA CHWILUNIE LUKAM NA FORUM ZOBACZYC JAK TAM NASZA NOVAM...PO OLEJACH 🙂 ALE WIDAĆ NIC JESZCZE NIE DZIEJE SIE.NO NIC .MARZENKO JAK DO JUTRA TA "OLEJOTERAPIA "NIE ZASKUTKUJE TO TRZEBA CI BĘDZIE ZAFUNDOWAĆ "[color=purple][/color]SEX TERAPIE [color=purple][/color]" 🙂 HEHEH I WTEDY NAPEWNO PUŚCI 😁 BUZIAKI I DOBRANOC KOBIETKI.

Heheh Candys sexterapia to i tak po prostu by się przydała a nie tylko do wywołania Kajtka z brzucha 😜