Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rita napisał(a):
...oj byle nie grudzień.... Majcia 17 grudnia,ja 20 a Adam 24 przydało by się dla odmiany jakieś letnie dziecie hehe

oj Rita to teraz głupio by było jakby to nie był grudzień 😉 może grudzień 2013, ale to musicie naginać 😜

• Mamusia
meliska napisał(a):
Rita napisał(a):
...oj byle nie grudzień.... Majcia 17 grudnia,ja 20 a Adam 24 przydało by się dla odmiany jakieś letnie dziecie hehe

oj Rita to teraz głupio by było jakby to nie był grudzień 😉 może grudzień 2013, ale to musicie naginać 😜

hehe Meliska najpierw niech jedno od podłogi odrośnie 😉

• Mamusia
Rita napisał(a):
ej dziewczyny robimy zakłady która z nas pierwsza powróci na brzuszka z..... brzuszkiem???? 🤪

jak teraz intensywnie popracujemy to akurat na grudzien dziaciaczki by byly 🙂))
ja tam bardzo milo wspominam nasz swiateczny prezencik jaki zrobil nam Juliuszek 🙂)))

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
marika321 napisał(a):
beata26 napisał(a):
Hihi Rita, Ty tez zagladasz? Ciekawa jestem czy sie spotkamy na brzuszku z brzuszkiem z dziewczynami. Ja jak na razie nie planuje brzuszka przez 2 lata(po cesarce nie moge)

mi powiedzieli ze rok nie moge 🙂

Marika 2 lata to ja sobie daje minimum. Mi w sumie nic nie powiedziieli, ile mam czekac z nastepnym dzieckiem.

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Chloe pamietam jak mowilas, ze pewno ostatnia urodzisz a Juliuszek w same Swieta sie wstrzelil 🙂

tak tak, ale byla tego przyczyna - w pierwszy dzien swiat mielismy dyzur w przychodni i robilismy cesarke suce, ktira miala 10 szczeniat i kazde z nich trzeba bylo reanimowac wiec sie niezle namachalam 😁 😁 😁 ale wszystkie przezyly 🙂))

• Mamusia
beata26 napisał(a):
marika321 napisał(a):
beata26 napisał(a):
Hihi Rita, Ty tez zagladasz? Ciekawa jestem czy sie spotkamy na brzuszku z brzuszkiem z dziewczynami. Ja jak na razie nie planuje brzuszka przez 2 lata(po cesarce nie moge)

Marika 2 lata to ja sobie daje minimum. Mi w sumie nic nie powiedziieli, ile mam czekac z nastepnym dzieckiem.

a ja bym chciala juz drugiego maluszka!! 🙂)) szczegolnie ze ta ciaza tyle trwa, prawie rok....

• Mamusia
beata26 napisał(a):
marika321 napisał(a):
beata26 napisał(a):

a ja bym chciala juz drugiego maluszka!! 🙂)) szczegolnie ze ta ciaza tyle trwa, prawie rok....

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...