Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
  • Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • Mamusia
o ja!!!! tak mi się zamarzyło tu wejść i tyle czasu nas szukałam na brzuszku! 🙃 😜 wspaniale! już prawie grudzień mamy i Guginka rok skończyła i Rafałek też 😁 😁 dziewczyny RISPEKT!! normalnie z Wami to było super na brzuszku i teraz na mamusiach też jest COOL 🙂

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Zerknełam do grudniowek 2012 jak tam u nich 😉 oczywiście wspomnienia wracają ile małe się rusza,odchodzący czop 😉
Ale wiecie one mają nadziergane ledwo 836 stron.....nam to jednak tak dobrze było razem 🙂 pisałysmy jak szalone 😉
buzki!!!

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Kuku 🙂

Komu jeszcze mamusie nie działają?
Jej Beata i ja przecież przez dwa dni same tam pisałyśmy... 🥴

Marika zgadza się my produkowałyśmy jak szalone 🙃 no ale jak wiadomo były lepsze od nas 😜

To Wam działało przez weekend? U mnie nadal lipa...No i komu mam sie pochwalić wieściami po wizycie u gina dzisiejszej? 😜

• Mamusia
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Kuku 🙂

Komu jeszcze mamusie nie działają?
Jej Beata i ja przecież przez dwa dni same tam pisałyśmy... 🥴

Marika zgadza się my produkowałyśmy jak szalone 🙃 no ale jak wiadomo były lepsze od nas 😜

To Wam działało przez weekend? U mnie nadal lipa...No i komu mam sie pochwalić wieściami po wizycie u gina dzisiejszej? 😜

Chwal się tutaj, w końcu to forum ciążowe 😆

😆 Mnie forum w piątek zaczęło szaleć. Odpisywałam Basi i raz post był a raz nie,w dodatku skrócony do jednego zdania. A w sobotę już ok. Tak sobie z Beatą wywnioskowałyśmy, ze tylko te na emigracji mogły się forum cieszyć przez weekend 😜
A teraz Wanilia, forum działa chyba Chloe, Marice , Basi i Asi, bo dziś pisały.

• Mamusia
Widzę że nas tu coraz więcej 🙃 Mamusie chyba nikomu nie działają bo ostatnie widoczne post są z piątku 🤔 No chyba że Beata z Coq mają jakiś specjalny kod dostepu 😜
Chcialam się Wam pochwalić że mój synuś rośnie zdrowo i ma ok 200g 🙂 Mamusia też ma się dobrze, od zeszłego miesiąca schudłam kilogram 😜

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Widzę że nas tu coraz więcej 🙃 Mamusie chyba nikomu nie działają bo ostatnie widoczne post są z piątku 🤔 No chyba że Beata z Coq mają jakiś specjalny kod dostepu 😜
Chcialam się Wam pochwalić że mój synuś rośnie zdrowo i ma ok 200g 🙂 Mamusia też ma się dobrze, od zeszłego miesiąca schudłam kilogram 😜

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Syna będziesz miała!!!!!!!!!!!!!!!! ale superowo!!!! Gratulacje Wanilia. 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Wanilia niektórym działa forum, bo piszą lub działo bo pisały. Ja i Beata na pewno widzimy nasze posty, bo sobie odpisywałayśmy 😜 Ale dziś zadalam pytanie czy z dwóch ostanich dni widać posty i nikt nie odpisał, a ja się namęczyłam i zjęciówwwww nawstawiałam 🤢

Ja nie widze postów i pisać też nie mogę 🥴

• Mamusia
wanilia napisał(a):

SUPER!!!! no i gratuluję synusiaaaa 🙂