Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Rubi życzę przyjemnego świętowania Waszego święta 🙂

NovaM widzę, że Ty podobnie jak ja mnóstwo energii 🙂 ja jak o 9 zaczęłam dzisiejszy maraton to dopiero teraz usiadłam 🙂 oprócz jazdy samochodem ;p

Pammat jakaś głupia ta baba 😠

Dorianna ja też myślę o wizycie u fryzjera, tylko ja chcę skrócić trochę włosy, bo mam długaśne i sporo czasu zajmuje mi ich umycie i wysuszenie, a przy dzidziusiu może być tego czasu mniej

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cos pisałyscie ostatnio o kłuciu na dole.... masakra mnie dzis dopadło i kłuje dosc solidnie jak by miał mały zaraz wypasc;/ nie wie czo to normalne... czy brac nospe czy co;/ szyjke spraedzali tydzien temu byla twarda długa i zamknieta wiec chyba ok jest tylko skad to kłucie... wrazenie jak by sie ciagle siku chciało... idziesz a tu nic...

• Mamusia
holi32 u mnie dzisiaj lepiej już o wiele ci powiem!
Agami no ja zaczęłam o tym pisać bo mnie to zaniepokoiło wczoraj co chwilkę mnie kuło musiałam siku i brałam no-spe i leżałam pół dnia czułam się jakbym miała w gacie popuścić od bólu 😮 dzisiaj jest o wiele lepiej wczoraj była masakra a dzisiaj może 2 razy na razie ...
aaagaaa i novaM no ale wy jesteście pracowite ja to już tak szaleć nie mogę ..

• Mamusia
Oj ja tez nie moge sobie pozwolić na takie szaleństwa.... plecy mi siadają, brzuszek twardnieje i pobolewa....
Dzisiaj zrobiłam zupe krem chilli z dynii z boczkiem, serem plesniowym i orzechami mniam mniam...
Na ciacho sił zabrakło...moze bedzie jutro... 😮

Pammat co za krówsko w tej aptece 😠- bez obrażania krów.... mi tu dziewczyny daja wszystko bez recepty w razie jak mi zabraknie a recepte donosze nawet po tygodniu.... 🙃

• Mamusia
guga a tam ja też bym mogła iść i dać jej we wtorek ale wali mnie ona nie będę się prosić! powiedziałam mojemu przez telefon jak był w pracy okazało się że poszedł tam jak przyjechał i mówi do mnie byłem u tej rudej ku*wy 😁 a ja coooo 😮
zjebałem jak psa i jej powiedziałem swoje że nawet na psychotropy wydają bez recepty a kobiete w ciąży oskarżają o podrabianie recepty i to są tabletki na ciąże zagrożoną na podtrzymanie i jak coś się stanie to będzie jej wina! przeciez jest numer do lekarza na pieczątce dlaczego nie zadzowniła pani do lekarza jak jesteś taka mądra i na T jej zaczął walić tak się wkur*wił i mówi do niej mam nadzieje że wiecej się nie spotkamy! 😠

• Mamusia
Aaaaaaa........
Kawał od mojego ginekologa:

Kobieta w 3 miesiacu ciązy przyszła na kontrole i lekarz mowi :
-Bardzo mi przykro jako ze ma Pani ciąze zagrozoną , zabraniam wspolzycia z mezem do konca, czyli przez kolejne 6 miesiecy...
Po badaniu do gabinetu wchodzi mąż kobiety a lekarz powtarza :
-Witam Pana, gratuluje potomka, jednakze jako ze ma Pana żona ma ciąze zagrozoną , zabraniam wspolzycia przez kolejne 6 miesiecy...
Mąż tupnął i mówi do lekarza :
W TAKIM RAZIE ŻĄDAM DLA ŻONY KONSULTACJI LARYNGOLOGICZNEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
pammat napisał(a):
guga a tam ja też bym mogła iść i dać jej we wtorek ale wali mnie ona nie będę się prosić! powiedziałam mojemu przez telefon jak był w pracy okazało się że poszedł tam jak przyjechał i mówi do mnie byłem u tej rudej ku*wy 😁 a ja coooo 😮
zjebałem jak psa i jej powiedziałem swoje że nawet na psychotropy wydają bez recepty a kobiete w ciąży oskarżają o podrabianie recepty i to są tabletki na ciąże zagrożoną na podtrzymanie i jak coś się stanie to będzie jej wina! przeciez jest numer do lekarza na pieczątce dlaczego nie zadzowniła pani do lekarza jak jesteś taka mądra i na T jej zaczął walić tak się wkur*wił i mówi do niej mam nadzieje że wiecej się nie spotkamy! 😠

Facet ma jaja 🙂

• Mamusia
halo,
widze ze wszystkie dzisiaj takie pracusie 🙂 a ja mialam totalnego lenia, wstałam o 14, umyłam naczynia i stwierdzilam ze za bardzo sie tym zmeczylam i dalej do wyrka 🙂 potem wstałam znowu o 16 i umyłAM podloge w kuchni, bo patrzec na nia juz sie nie dalo... no i to na tyle z wykonanych przeze mnie dzisiaj zajec 😁 😁 😁 aaa, i jeszcze moj przyszedl o 18 z pracy to mu łaskawie fasolke po bretonsku ze słoika odgrzałam 😁 😁

• Mamusia
Czesc Brzuchy mniejsze i wieksze!

No wreszcie sobie poszedl 😎 Maz moj! Dziwna chyba jestem, ale ja potrzebuje byc kazdego dnia troche sama, a w takim mieszkaniu jak nasze nie jest trudno sie nie widziec i nie slyszec non stop 😁
Owy malzon wywalil mnie dzis z lozka po przespanej w nocy okolo 11 zadajac kawy, bo go glowa boli 😁 Zjedlismy sniadanie i... usnal sobie. Ja sie krecilam tu i tam, az wyrudzylismy na zakupy. Oj i tyle mialam kupic, tralalala, wiecej czasu w jakis korkach stalismy niz w sklepach spedzilismy.
Zakupilam wiec jeden biustonosz do karmienie -> i tu pytanie: ile takich bistonoszy kupujecie?
Drugi zakup: wanienka! Kurde! Na allegro mozna dostac prosta tania wanienke. Na stonie pewnego sklepu wyczailam taka basic za 15 eurosow. ale w sklepie nie bylo, same powyzej 20 euro, chyba do 60 😮 Wybralismy gleboki roz, prosta, z korkiem za 22eurosy.
Potem zakupy spozywcze. A jak wrocilismy do centrum to juz za pozno bylo na moje pizamy i szlafrok, wiec to przechodzi na poniedzialek.