Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Widze nowy wątek 😲 Poczytam wieczorem - w szpitalu....Zaraz się pakuje i jadę, tym razem wiem że mnie w sobotę rano wypuszcza bo do swojego prowadzącego jadę. Zreszta jutro ma dyżur 🙂
Generalnie jest tak - zewnetrznej części szyjki już na dobra sprawę nie mam, rozwarcie bez zmian, ufff. Podadzą mi dziś kroplówkę na rozwój płuc (to czego nie zrobili w Oławie podczas mojego ostatnego pobytu) i moge rodzić ha. Oczywiście wcale nie jest powiedziane ze to tak szybko pójdzie ale lekarz chce żeby dziecko było zabezpieczone. Poza tym moja babeczka jest na tyle duża i rozwinięta że ma prawo się pchac na świat i juz jej nie będziemy w tym przeszkadzać. A po 7 listopada - koniec 36 tyg to już wogóle powiedział że zaprasza na porodówke - nie ma przeciwskazań. no zobaczymy. odezwe się ze szpitalnego wyra, buziaki

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
wieronika87 napisał(a):
aaagaaa tylko sie nie sexić

Weronika po twojej akcji dla mnie teraz kazdy poseks to stres i rozmyslanie co sie z szyjka dzieje 😁

Hahah no to ja se mogę zadzierać nogi gdzie chcę bo i tak nikt mnie "nie dopadnie" 🙃 😁 😁 😁

no i dobrze 🙃

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 dawno nie pisałam, Od 3 dni ma bóle okresowe w dole brzucha, poniedzialek 4-5 razy, wtorek 2 razy w ciagu dnia + 2 razy w nocy no i dzis tez jak na razie 2 razy,utrzymuja sie po kilka minut sa nieregularne. Lekarz kazal mi brac nospe 3 razy dziennie i polozyc sie. mam nadzieje, ze nie jest to oznaka przedwczesnego porodu. Mam dzwonic do gina jakby cos sie dzialo-gdyby czesciej wystepowaly te bole.

pozdrawiam

• Mamusia
Weronika miej sie dobrze 😘 Fajnie, ze jestes pozytywnie nastawiona i ze lekarz nie widzi przeciwwskazan na porod 🙂
Sloneczko ja tez mialam przedwczoraj w nocy te skurcze, wczoraj nic. Wydaje mi sie, ze moga sie teraz pojawiac. chiciaz jak Tobie sie dlugo utrzymuja to dobrze abys byla czujna i sluchala sie lekarza.

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Weronika miej sie dobrze 😘 Fajnie, ze jestes pozytywnie nastawiona i ze lekarz nie widzi przeciwwskazan na porod 🙂
Sloneczko ja tez mialam przedwczoraj w nocy te skurcze, wczoraj nic. Wydaje mi sie, ze moga sie teraz pojawiac. chiciaz jak Tobie sie dlugo utrzymuja to dobrze abys byla czujna i sluchala sie lekarza.

Hihi Coq Wanilia chyba a nie Weronika 😉
Nie karz dziewczynie drugi raz rodzić 😉

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Sloneczko ja tez mialam przedwczoraj w nocy te skurcze, wczoraj nic. Wydaje mi sie, ze moga sie teraz pojawiac. chiciaz jak Tobie sie dlugo utrzymuja to dobrze abys byla czujna i sluchala sie lekarza

mam nadzieje, ze sie troche uspokoja:/ ty jestes juz w 35, a ja w 31 jeszcze:/ no jeden skurcz-bol trwa ok 5 min, w kazdym razie nie wiem czy to jest wlasnie skurcz czy po prostu bol:P