Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej

widze ze dzis udany dzien dla wszystkich 🙂
Faktycznie Grudniowe dzieciaki pchaja sie na ten swiat.... U mnie w firmie bedzie Mikolaj dla dzieci. Imprezke robia 11 Grudnia ja mam w teorii termin na 9 Grudnia.... myslicie zeby malego zapisac? dostanie jakis prezent 🙂

Jako prawdziwy Nasz Cyborg uwazam ze dzien w pracy mam juz za soba. Zrobilam chyba wszystko co mialam i teraz pora isc do domku. Jeszcze tylko jutro przyjazd do biura, a w piatek "Working From Home". Znowu przeniose sie w pizamie na kanape i zaloguje ze jestem w pracy. Coraz bardziej mi sie to podoba 🙂

Co do wizyty u gina mam 9 Grudnia wiec jeszcze 2 tygodnie 😉

Trzymajcie sie 😁

• Mamusia
Witam dziewczynki ! Oczy mi się już kleja bo wczoraj miałam jak latarki otwarte do 2 w nocy. Wstałam rano i objechałam przedszkole, bibliotekę i w dodatku notariusza 🙂 maraton. chcę mieć to juz z głowy więc jeden dzień z życia wyjęty. Teraz zrobiłam sobie kawkę i będę piec pizze, bo składniki kupione leżą w lodowce i wołają 😆

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Witam dziewczynki ! Oczy mi się już kleja bo wczoraj miałam jak latarki otwarte do 2 w nocy. Wstałam rano i objechałam przedszkole, bibliotekę i w dodatku notariusza 🙂 maraton. chcę mieć to juz z głowy więc jeden dzień z życia wyjęty. Teraz zrobiłam sobie kawkę i będę piec pizze, bo składniki kupione leżą w lodowce i wołają 😆

Gosia nie kuś, nie kuś 😉 bo taką pizzę to z chęcią bym zjadła...

• Mamusia
rubi napisał(a):
zostawić was na chwilkę a tu tyle do nadrobienia 🙂
masakra
nova M dobry watek muszę dobrze przemyśleć co tu obiecac żeby później kopniaka nie zaliczyć 😁
no chyba grudniówki ruszą szybko i już w listopadzie kilka będzie

No Rubi beda male Grudnioweczki z listopada 🙂 Potencjalnie tez moge urodzic, ale nie chce, bo nie znosze tego miesiaca, brrrr.

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
rubi napisał(a):
zostawić was na chwilkę a tu tyle do nadrobienia 🙂
masakra
nova M dobry watek muszę dobrze przemyśleć co tu obiecac żeby później kopniaka nie zaliczyć 😁
no chyba grudniówki ruszą szybko i już w listopadzie kilka będzie

No Rubi beda male Grudnioweczki z listopada 🙂 Potencjalnie tez moge urodzic, ale nie chce, bo nie znosze tego miesiaca, brrrr.

e tam, ja sie urodzilam 2 listopada i nie jest tak zle 🙂 🙂 przynjamniej mam na co czekac co roku w ta zimnice 🙂

• Mamusia
novaM napisał(a):
Gosiu a ja właśnie stoję i naleśniki robię 😉
Któraś tu dzisiaj o nich wspominała no i niestety oczy kota ze Shreka u mojej Olki zadziałały i teraz mama stoi i podrzuca 🙂
Trochę duuuużo masy mi się zrobiło więc długo nie myśląc komp do kuchni i jedziemy 🤪

mi też dzisiaj mama zrobiła naleśników 🙂 🙂 🙂