Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
Na szczęście razie "W" kołyskę pożyczam od kuzyna...trzeba się jakoś zabezpieczyć 🤢

a to na kołysce spokojnie chwile oblecisz to tatus jak będzie juz leciał zobaczyć synka to i wyprawke powinien przywieść jak sie wcześniej nie wyrobi .....
nova Ty to chyba anioł jestes 😜........ że go jeszcze nie udusiłaś 😉

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
A tu na szybko ukradlam kolezance z fb:
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/526/31065525795498758725010.jpg/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1374/31065525795498758725010.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]] 😁[/url]

🤪 😁 🤪

• Mamusia
chcialam wam powiedziec że mój synus już raczej mnie nie kopie..... tylko sie tak wypina i smyra albo noga albo reka tak pod skórą jak taki krecik 😁.......nie mam wątpliwości że sie rusza ale porządnego kopniaka juz dawno nie zaliczylam ......
tez tak macie???? chyba mu poprostu juz za ciasno..........................

• Mamusia
novaM napisał(a):
Coq Estonka jest dobra hahaha 🤪

A miała któraś z Was CZESZKI hihi 🤪 🤪 🤪 ?????
Ja byłam ich dumną posiadaczką w każde wakacje 😜

czeszki obowiązkowo nawet z czereśni w nich spadłam chyba mało odpowiednie obuwie na łażenie po drzewach 🤪

• Mamusia
marika321 napisał(a):
novaM napisał(a):
Na szczęście razie "W" kołyskę pożyczam od kuzyna...trzeba się jakoś zabezpieczyć 🤢

a to na kołysce spokojnie chwile oblecisz to tatus jak będzie juz leciał zobaczyć synka to i wyprawke powinien przywieść jak sie wcześniej nie wyrobi .....
nova Ty to chyba anioł jestes 😜........ że go jeszcze nie udusiłaś 😉

🙂
Co do łóżeczka i wózka to dostanie ode mnie trochę czasu w gratisie ale kasy mu nie popuszczę na pieluchy 😠 Ojjj NIE 😠!!!!!!!!
A Anioł...hmmm...no może póki on jest daleko ale szczerze mówiąc to nie wiem jak zareaguję jak będziemy tak stać przed sobą ... face 2 face ... w styczniu 😮 !!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
marika321 napisał(a):
chcialam wam powiedziec że mój synus już raczej mnie nie kopie..... tylko sie tak wypina i smyra albo noga albo reka tak pod skórą jak taki krecik 😁.......nie mam wątpliwości że sie rusza ale porządnego kopniaka juz dawno nie zaliczylam ......

tak tez czuje, nozki w watrobie mojej grzebiace, haha 🙂

• Mamusia
Marika a mi ( sama nie wiem dlaczego 😜 ) czeszki się z wyjściem do kościoła kojarzą 😮 😜
W Szczecinie o nich nikt nie słyszał ale jak na wakacje na wieś jeździłam to zawsze mi mama kupowała 😉 ...a że mała byłam to i do kościoła jeszcze chodziłam i po całym tygodniu z kuzynkami te buty prałyśmy w sobotę żeby na niedzielę bielusieńkie były heheh 🤪
Jak tak sobie przypomnę te czasy hahaha no sama mi się morda cieszy 😜

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
marika321 napisał(a):

tak tez czuje, nozki w watrobie mojej grzebiace, haha 🙂

A mój nadal cuda wyprawia z moim brzuchem 😜
Smycz na porodówkę wezmę chyba bo jak mu nie przejdzie to jak go wyciągną to z porodówki mi ucieknie heheheh 🤪

• Mamusia
😠właśnie stukłam filiżankę od serwisu obiadowego...... ufff ależ jestem na siebie wściekła .......kalectwo......

to dobrze że wszytko w normie z tymi kopniakami 😉 a ostatnio mi sie śniło że takie malusienkie paluszki od stopy czułam idealnie przez skórę wiecie tak idealnie wszytskie pięć -taka byłam szczesliwa bo byly takie słodkie 😉 ale to akurat nie bardzo mozliwe.....

• Mamusia
dorianna napisał(a):
meliska napisał(a):
novaM napisał(a):
Doriana a jakie Ty fajne nowe zdjęcie w avatarze masz 🙃

no nie... takie aktualne... jesień w pełnej krasie 🙂

A co hehe, zaszalalam 😁 😁 😁 Dzieki dziewczyny, a gdzie oklaski 😉

a proszę... raz se zaklaskałam 🙂

• Mamusia
meliska napisał(a):
dorianna napisał(a):
meliska napisał(a):
novaM napisał(a):
Doriana a jakie Ty fajne nowe zdjęcie w avatarze masz 🙃

no nie... takie aktualne... jesień w pełnej krasie 🙂

A co hehe, zaszalalam 😁 😁 😁 Dzieki dziewczyny, a gdzie oklaski 😉

a proszę... raz se zaklaskałam 🙂

A dzieki bardzo, ktos jeszcze? 😉

Holi kamien chyba spory 0,5/0,5cm, koloru kosci sloniowej moze odrobine ciemniejszy i kanciasty i jakby z soli zbudowany bo sie mieni. Kilka dni bolala mnie chyba cewka moczowa. taki troche dziwny bol i nasilal sie przy siusianiu. A jak go wysikalam to nie czulam,ze go wysikalam. zobaczylam go jak chcialam splukac, wyjelam go i schowalam , bo musi isc do analizy.
Beatka wiem to mój też koloru takiego jak twój i też go nie czułam jak sikałam cewka trochę pobolała ale poszłam się podmyć i wyleciał kamyczek pisałam wam kiedyś o tym