Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agami dokładnie wiesz jakbyśmy byli wypoczęci to spoko ale mojemu aż żyłki na oczach popękały ze zmęczenia biedak nie ma nawet kiedy wypocząć po cały czas pracuje 🤨 już się nie mogę doczekać aż będzie z nami w domu to troszkę mi odpocznie chłopaczyna a nie cały czas robi i robi.. 🙂

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
Agami dokładnie wiesz jakbyśmy byli wypoczęci to spoko ale mojemu aż żyłki na oczach popękały ze zmęczenia biedak nie ma nawet kiedy wypocząć po cały czas pracuje 🤨 już się nie mogę doczekać aż będzie z nami w domu to troszkę mi odpocznie chłopaczyna a nie cały czas robi i robi.. 🙂

wiesz slonce z tym odpoczynkiem to bym napisala w ".." zycze babelka spokojnego ale miesiac spokojny pierwszy nie bedzie raczej...
a ogolnie to dziwi mnie czasem propstu brak wyczucia ludzi... widza ze moj usypia ja z brzuchem ledwo siedze a oni z pytankiem czy mozna jeszcze herbatki?;D gdyby to nie byla 1 w nocy to moze by mi sie to pytanie bardziej normalne wydalo;p hehe ja ogolnie bardzo goscinna jestem.. lubie ludzi w domu... ale jak ktos pisze mi ze wpadnie na szybka kawke bo cos tam cos tam.. wiec ja szykuje cos slodkiego i kawe/herbate a zamienia mi sie to w nasiadowe z piwem winem itd to wychodze z siebie....

• Mamusia
pammat napisał(a):
Agami rozstępy są nie ważne WAŻNE JEST ŻE MASZ DZIDZIUSIA I ŻEBY BYŁ CAŁY I ZDROWY to są słowa mojej koleżanki które mi ostatnio powiedziała i zrozumiałam że tym nie ma co się przejmować faktycznie też już w to wbijam tak jak mówi Marzenka 🙂

alez oczywiscie ze jest tak jak piszecie... ja tego nawet nie wiazalam nigdy... pewne jest dla mnie ze moj maly jest najwazniejszy... i gdyby gwarancja jego zdrowia byla by ilosc rozstepow to mogly by mi nawet na kostkach u nog wyjsc... to bez dyskusji ze to najwazniejsze... tylko nie wierze juz w te kremy hehhee ... ja pracuje w miejscu gdzie raczej nie mozna sie ubrac zbyt hmmm przewiewnie... i na codzien tez sie tak nie ubieram....na balety nie biegam....tylko patrze w lustro i widze ze to nie ja... i sie boje co na to maz... mowi mi ciagle ze on nie widzi jemu nie przeszkadza i ze nie wazne... ale wiem ze to nie ta sama zona... oki nie smece juz... bo pisze jak poplątana;p

• Mamusia
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
Pudziana oglądacie? 😎
Meliski nie ma my harcujemy 😁
meliska wróciła więc idziemy spać 😁
😘

Taaa taka konspira niech będzie 😎
Za to, że nas dla ślimaków (bleee) zostawiła 😜

ej no co Wy... posiedzimy jeszcze... przecież byle co bym Wam nie przyniosła 😉

• Mamusia
meliska napisał(a):
novaM napisał(a):
meliska napisał(a):
Wróciłam 🤪
i co widzę... jakaś impreza beze mnie jest 😜

A Ty tak z pustymi łapkami Meliska 😎???

no jak z pustymi...przecież myszkę mam 😁

Hahah no taaaa...każda ma 😜
A jak nie to po prostu inaczej "ją" nazywa 😁

• Mamusia
no to meliska kazdemu po kubeczku meliski na uspokojenie i siedzimy hehehe.... oj te nasze chlopy maja przekichane... moj stwierdzil ze mi na sale porodowa lapka trzeba bedzie dac.. bo nawet jak ciac beda to ja z brzuskiem kontakt musze miec hehehee;D ze wchodze do domu i brzuszek.net ide spac i brzuszek net... myje naczynia i co chwila lookam hehe to sie nazywa uzaleznienie;p

• Mamusia
Agami ogarnij się i to natychmiast 😎 😎 😎
Oni na serio na swojej kobiecie tego nie widzą 😜
Ale za to na innej potrafią palcem pokazać hehe 😉
Dasz radę...wszystkie damy i nawet my zapomnimy 🙂

Cholera mój to chyba już się do wyjścia szykuje bo jeździ mi ramionami głęboko w miednicy.... ałłłłłłłłaaaaa 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
pammat napisał(a):
Agami dokładnie tak jak mówisz mam tak samo jak ty wszystko z rozsądkiem i umiarem !
NovaM ale żenada Pudzian znowu pewnie padnie ..
najlepszy jest jego brat który śpiewa 😁

hehe noooo dawaj na ring zaraz cie zniszcze zaraz cie dorwe hehehehe ;D

• Mamusia
novaM napisał(a):

Cholera mój to chyba już się do wyjścia szykuje bo jeździ mi ramionami głęboko w miednicy.... ałłłłłłłłaaaaa 🤢 🤢 🤢

ok juz sie ogarniam.... ;D juz nie bede jeczec obiecuje;D
nova... ty nie rodz jeszcze.... jeszcze 4 dni musisz trzymac nogi zacisniete.. pamietaj ze mozesz dopiero w grudniu... hehehe ;D wiec lezec grzecznie.... i blagaj kajtka by sie nie gramolil nigdzie;p

• Mamusia
Agami napisał(a):
no to meliska kazdemu po kubeczku meliski na uspokojenie i siedzimy hehehe.... oj te nasze chlopy maja przekichane... moj stwierdzil ze mi na sale porodowa lapka trzeba bedzie dac.. bo nawet jak ciac beda to ja z brzuskiem kontakt musze miec hehehee;D ze wchodze do domu i brzuszek.net ide spac i brzuszek net... myje naczynia i co chwila lookam hehe to sie nazywa uzaleznienie;p

Agami to nie uzależnienie...to MIŁOŚĆ 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):

ok juz sie ogarniam.... ;D juz nie bede jeczec obiecuje;D
nova... ty nie rodz jeszcze.... jeszcze 4 dni musisz trzymac nogi zacisniete.. pamietaj ze mozesz dopiero w grudniu... hehehe ;D wiec lezec grzecznie.... i blagaj kajtka by sie nie gramolil nigdzie;p

No ja już błagam i proszę od jakiegoś czasu i nawet odleżyn zaraz dostanę żeby w pionie go nie stawiać ale on zdaje się może mieć inny plan 😮
Masakra jeszcze 4 dni mojej niepewności 😎