Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
...Smętnie się jakoś zrobiło...
Więc może jakiś krótki kawał 🙃

Na ławce w parku siedzi dwóch emerytów...
-Popatrz jak ta młodzież ma ciężko w tym kryzysie ,jednego papierosa na pięciu muszą palić 😮
-No ale dzielne chłopaki...Mimo wszystko się śmieją 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
novaM no na dzisiaj termin w ogóle tego nie komentuje 🤨
kawał jest dobry o blancie 😉
ale wiesz co nawet pisać mi się tu dzisiaj nie chce 😞
idę się położyć może jeszcze kuknę przez telefon później oglądam film na tvn jakoś taka bez humoru jestem dzisiaj .. człowiek czeka jak głupi i co .. 🤨 jedne wielkie GÓWNO........ 😮
w razie czego dobranoc 😘

• Mamusia
No moja wena i chęć do dnia dzisiejszego też poszła się je*ać po południu bo z rana skurcze i full serwis a po południu tylko zamulanie i ogólna rezygnacja ze wszystkiego 🤢

A do tego kukam tu co chwilę i jak taki zastój jest to się nadrabiać stron nawet nie chce... 🤢
W razie co to dobrej nocy Pam 😘

• Mamusia
cześć laseczki 🙂 właśnie zjadłam pizzę na kolację i nie mogę się ruszać tak się obżarłam...

jutro na 9 rano mam jechać na KTG do gabinetu prywatnego mojej pani doktor. i takie jakieś mam przeczucie, że ona może zacząć coś wywoływać u mnie skoro kazała mi w niedzielę przyjechać i sama sobie zawraca głowę. bo ona chce być przy moim porodzie, a niedziela to w miarę luźny jej dzień, bo wtedy nie ma ustalonych żadnych cesarek... więc sama nie wiem co mam myśleć. z jednej strony chciałabym już jutro urodzić, a z drugiej strony coraz bardziej się boję. a poza tym zastanawiam się czy jutro wrócę z tego KTG do domu czy do szpitala.... oj, ale mam rozkminki...
i w związku z tym zastanawiam się czy się dzisiaj wyspać, bo to może być ostatnia taka noc, czy znowu korzystać z tego że jestem w domu i ogladać tv i kompa do późnych godzin nocnych... oj, ale Wam tu smęcę.... ale nie wiem co będzie jutro... a to KTG w niedzielę sprawia, że nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

• Mamusia
novaM napisał(a):
aaagaaa no to Ci lekarka rozkminę zapodała 🙂
Kładź się spać lalka żeby nie myśleć i nie nakręcać się na jutro 🙂

no żebyś wiedziała 😉 a jeszcze czuję coś na kształt skurczy...

aaa, usłyszałam dzisiaj tekst "no po ustach widać że lada dzień będziesz rodzić, bo Ci się zmieniły"... i mnie zatkało, bo pierwsze słyszę takie coś 😮