Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
ola30 napisał:
Monia , ja tez uwielbiam czosnek 🙂
Hej Aniu, jak tam u Ciebie ze zdrówkiem? Bo ostanio jak tu byłam to cos z brzuszkiem miałaś? Lepiej już?

dziękuje,tak już jest wszystko dobrze 🙂
miałam chyba jakieś batkerie w jelitach,męczyłam się troche dłużej,bo bez leków,ale już wszystko przeszło 🙂

no to sie bardzo ciesze że już dobrze 🙂 i oby tak zostało do konca ciązy 🙂

• Mamusia
właśnie miałam napisać,Monia czytasz w moich myślach 🙂
Jest piękna!naprawdę za taką cenę to rewelka,ma halkę pod spodem,śliczny delikatny wzór haftowany z przodu..polecam dziewczynki,nawet po ciąży będzie można ją nosić 🙂

http://www.allegro.pl/item601084449_urocze_sukieneczki_ciazowe_rozmiar_m_l.html

• Mamusia
Aha ...to ja musze miec XL lub XXl:laugh: Zamówie sobie czerwoną 🙂 kocham ten kolor i musze powiedziec ,ze ostatnio polubiłam tez fiolet,co kiedys byłam sceptycznie do niego nastawiona

Chyba te suwaczki jednak wstawie w opis ,bo cos często mi strona z nimi szwankuje albo długo sie otwiera 🥴

• Mamusia
Monia27 napisał:
Aha ...to ja musze miec XL lub XXl:laugh: Zamówie sobie czerwoną 🙂 kocham ten kolor i musze powiedziec ,ze ostatnio polubiłam tez fiolet,co kiedys byłam sceptycznie do niego nastawiona

Chyba te suwaczki jednak wstawie w opis ,bo cos często mi strona z nimi szwankuje albo długo sie otwiera 🥴

Ja też uwielbiam czerwony,ale niestety nie było 🤢 Była czarna i biała,to wybrał mi białą 🙂

• Mamusia
ciekawe jak to naprawde jest z tymi zachciankiami na curke lub syna , ja na poczatku w jadłam śledzie paryke konserwową słodkie mi odrzuciło, a teraz to nawet sie niemoge popatrzyc na rybe bo zachwile mnie dzwiga i tak teraz to lubie cos słodkiego zjesc ale nie za duzo a kiszone rzeczy to raczej nie.

• Mamusia
ja wczoraj widziałam na allegro fajne ciążowe sukienki to chyba z dzianiny bo zazwyczaj robią z tego bardzo fajne też ostatnoi zamuwiłam sobie balerinki białe zebym miała na weselu do przebrania i tez czekam kiedy mi przyjdą i mam nadzieje ze rozmiar bedzie rozmiarowi równy 😉

• Mamusia
Asia85 napisał:
ciekawe jak to naprawde jest z tymi zachciankiami na curke lub syna , ja na poczatku w jadłam śledzie paryke konserwową słodkie mi odrzuciło, a teraz to nawet sie niemoge popatrzyc na rybe bo zachwile mnie dzwiga i tak teraz to lubie cos słodkiego zjesc ale nie za duzo a kiszone rzeczy to raczej nie.

ja nie wierze żeby jedzienie miało wpływ na płeć dziecka:laugh:

przed ciążą tez miałam zachcianki 🤪

• Mamusia
Asia85 napisał:
ja wczoraj widziałam na allegro fajne ciążowe sukienki to chyba z dzianiny bo zazwyczaj robią z tego bardzo fajne też ostatnoi zamuwiłam sobie balerinki białe zebym miała na weselu do przebrania i tez czekam kiedy mi przyjdą i mam nadzieje ze rozmiar bedzie rozmiarowi równy 😉

przy kupnie butów powinien być podany rozmiar w cm wkładki