Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
No dosłownie 🙂 i często mówie do Huberta,że nie wiem co bym bez niego zrobiła 🙂Oj gdyby nie mój szkrab,chodziłabym po ścianach z nudów chyba 🙂

Teraz ogladam balerinki na allegro,chce sobie jakies kupic ale oczywiście problem jest_moja wielka stopa 🤪

Monia od jutra będe dzieliła z Tobą ten ból rozłąki.Misza będzie pracował w innym mieście.Narazie przygotowuje się do tego psychicznie..

• Mamusia
Asia cere mam okropna 😞 jakies plamy od słońca,wypryski w niektórych miejscach przesuszona 😞 no masakra jakaś 🙂

Aniu głowa do góry,będzie dobrze,czasem dobrze jest za kims zatęsknic,wiem to okrutne ale tak czasami jest.Twój pracuje w innym mieście a mój wogóle w innym kraju 😞 😞 😞 ale miłosc silna jest i wszystko przetrwa....

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Monia27 napisał:
No dosłownie 🙂 i często mówie do Huberta,że nie wiem co bym bez niego zrobiła 🙂Oj gdyby nie mój szkrab,chodziłabym po ścianach z nudów chyba 🙂

Teraz ogladam balerinki na allegro,chce sobie jakies kupic ale oczywiście problem jest_moja wielka stopa 🤪

Monia od jutra będe dzieliła z Tobą ten ból rozłąki.Misza będzie pracował w innym mieście.Narazie przygotowuje się do tego psychicznie..

Ja pierwsze 5 lat po ślubie miałam męża w Krakowie, a ja byłam w Mielcu... ciężko było, ale teraz jesteśmy szczęśliwi 🙂

• Mamusia
Monia27 napisał:
Asia cere mam okropna 😞 jakies plamy od słońca,wypryski w niektórych miejscach przesuszona 😞 no masakra jakaś 🙂

Aniu głowa do góry,będzie dobrze,czasem dobrze jest za kims zatęsknic,wiem to okrutne ale tak czasami jest.Twój pracuje w innym mieście a mój wogóle w innym kraju 😞 😞 😞 ale miłosc silna jest i wszystko przetrwa....

tak sobie to tłumacze,że robi to dla nas..żeby nas utrzymać..ale już mi jest smutno..dziś ostatni wieczór razem i noc..nie wiadomo kiedy dokładnie przyjedzie,pewnie w maju..Dobra dosyć tego użalania!Będzie dobrze 🙂

• Mamusia
te rozłąki z meżami to są przykre niestety ja tez siedze sama w 4 scianach muj maż pojechał teraz na jakies szkolenie na miesiac do biedruska a tak jak jest u siebie w pracy raz w tygodniu przyjedzie czasem nie bo to tez od mnie do jego pracy jest 70 km i to taka rozłaka, a tak jak masz jeszcze to dziecko to fajnie przynajmniej sie człowiek nienudzi 😉

• Mamusia
Monia27 napisał:
Hej Ata 🙂jak tam niedziela sie zaczęła ,co porabiasz 🙂??

Ja teraz ide kawkę sobie zrobic i zjeśc ciasto ptasie mleczko 🤪 🤪 🤪 oj będę gruba 🙂

Moooonia ja przy Tobie to chyba nie wytrzymam,też zaczyna mi po głowie chodzić co by tu zjeść jeszcze hehe:laugh:

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
Monia27 napisał:
Hej Ata 🙂jak tam niedziela sie zaczęła ,co porabiasz 🙂??

Ja teraz ide kawkę sobie zrobic i zjeśc ciasto ptasie mleczko 🤪 🤪 🤪 oj będę gruba 🙂

Moooonia ja przy Tobie to chyba nie wytrzymam,też zaczyna mi po głowie chodzić co by tu zjeść jeszcze hehe:laugh:

Ja to mam smaka na sernik, przez te Wasze wczorajsze dyskusje, nawet mi sie śnił 🙂

• Mamusia
Ania i Misza napisał:
ata38 napisał:
A wy jakie plany macie??

ja siedzę i czekam na Misze,zaraz ide się wykąpać i później zrobie na obiad frytki 🤪

Czasem trzeba sobie poluzować z niezbyt zdrowym jedzeniem 🙂 🙂:0
Aniu, a Ty dzisiaj, to zaszalej i super romantyczny dzień pożegnalny zorganizuj, taki, żebyście mieli co wspominać, jak będziecie z dala od siebie, polecam 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
Ania i Misza napisał:
ata38 napisał:
A wy jakie plany macie??

ja siedzę i czekam na Misze,zaraz ide się wykąpać i później zrobie na obiad frytki 🤪

Czasem trzeba sobie poluzować z niezbyt zdrowym jedzeniem 🙂 🙂:0
Aniu, a Ty dzisiaj, to zaszalej i super romantyczny dzień pożegnalny zorganizuj, taki, żebyście mieli co wspominać, jak będziecie z dala od siebie, polecam 🙂

coś czuje,że jak się do niego dziś przykleje to nie odkleje,aż do rana.. 🙂 [img size=113]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/myszki.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />