Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia85 napisał:
ja dzis wybieram sie do szwagierki nawet ładna pogoda ciepło jest to mogę jechac, a jutro to pojade w końcu wybrać jakomś suknie dzwoniłam sie teraz umuwić do salonu i jutro na 11-tą mam mam nadzieje ze cos wybiore bo pani z salonu to mnie nie pocieszyła muwiac ze na 6 czerwca maja dużo zamuwień

Asiu, napewno cosik znajdziesz 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Pamiętam jak ja suknie wybieralam 🙂 hahah a ,że byłam w ciąży to musieli szyc na mnie 🙂 oj to było tak dawno 😉 ale suknie miałam boska 😉 prosta ale śliczną 🙂Gdybym miała wybierac jeszcze raz wybrałabym ta samą 🙂

Może zdjęcie nam wrzucisz??
Ja też byłam w ciąży jak brałam ślub, w 4 miesiącu, na początku. miesiąc przed ślubem kupiłam sukienkę, a w dniu ślubu ledwo ja zapięłam, bo mi piersi i biodra urosły...

• Mamusia
ata miałam zdjęcia na kompie ale po formacie kompa nic nie mam 😞 a zeskanowac nie moge bo drukarka nie zainstalowana.Moja mam ma nasze slubne zdjęcie na profilu 🙂 możete tam zajrzec jest w moich znajomych jako w ostatnich dodanych 🙂 ma na imie Teresa 🙂 możecie zajrzec jak chcecie

Ja sukienke miałam doposowywana do ostatnich dni ślubu i bylo w smam raz 🙂 tylko z nogami miałam problem bo strasznie mi spuchły i myslałam,że na boso będę szła do oltarza 🤪

• Mamusia
Monia27 napisał:
ata miałam zdjęcia na kompie ale po formacie kompa nic nie mam 😞 a zeskanowac nie moge bo drukarka nie zainstalowana.Moja mam ma nasze slubne zdjęcie na profilu 🙂 możete tam zajrzec jest w moich znajomych jako w ostatnich dodanych 🙂 ma na imie Teresa 🙂 możecie zajrzec jak chcecie

Ja sukienke miałam doposowywana do ostatnich dni ślubu i bylo w smam raz 🙂 tylko z nogami miałam problem bo strasznie mi spuchły i myslałam,że na boso będę szła do oltarza 🤪

A pewnie, że zaglądne 🙂 🙂 🙂