Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia85 napisał:
monia sliczna sukienka i dobże wyglądałas na fotce jak na 8 miesiąć niektore dziewczyny w 5 lub 6 misiacu maja taki brzuszek jak ida do slubu, ja jak pujde to bedzie 24 tydzień to 5 miesiac i coś ... i myślałam nad sukienka dwu czesciową 😉

Asianie kupuj sukienki dwu częsciowej bo brzuch jescze bardziej powieksza(jeśli chcesz troche ukryć brzuch), lepiej w całej pójść, taka tam moja rada, 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Asia85 napisał:
monia sliczna sukienka i dobże wyglądałas na fotce jak na 8 miesiąć niektore dziewczyny w 5 lub 6 misiacu maja taki brzuszek jak ida do slubu, ja jak pujde to bedzie 24 tydzień to 5 miesiac i coś ... i myślałam nad sukienka dwu czesciową 😉

Właśnie Asiu, weź brzuszek pod uwagę, bo do tego czasy urośnie...

• Mamusia
A moja rada Asiu jest taka...weź sobie suknie w której będziesz sie dobrze czuła,wyczujesz ,ze ona jest tylko dla Ciebie 🙂 Ja miałam dwu częściową 🙂 gorset ze spódnicą,i było mi w niej super wygodnie i wcale nie powiększała brzucha,a moim zdaniem wcale nie trzeba go chowac 🙂 to cud Boży i trzeba się radowac z tego stanu 🙂 Ale sama zobaczysz i pani która będzie Ciebie obsługiwac napewno Ci doradzi 🙂