Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia85 napisał:
widziałam fajne rożki na allegro dla niemowląt ,korci mnie zeby zamuwić ile tego sie kupuje jedno wystarczy? czy dwa bo moja mama cos mi muwiła ze czasem dwa trzeba zeby miec na zmiane 🙂

Asiu ja mam dwa, ale ogólnie to jeden by wystarczył. Rozek jest na miesiac góra dwa. Ja np korzystałam bardziej z kocyków i owijałam Bartka w nie niz z rozka...

• Mamusia
Monia27 napisał:
Asia ja nie wiem,ja mam ubranka jeszcze po moim synku 🙂leżą sobie u teściowej i czekaja na odświeżenie i tam mialam i śpiworki i rożki,więc ja nie zamawiam,ubrań to ja juz mam ,ze ho ho 🙂

no ja tez mam pełno kocyków, rozki, spiwrki, pościel i pełno ciuszków...wiec kupuja tylko kosmetyki i pampery..

• Mamusia
Trzym sie ciepło Asia 🙂

Ja przejrzała swoje ubranka w sumie zadowolona jestem najbardziej z dwóch tunik i spodni a sukienka po skróceniu teżmoze fajna bedzie,a taki jeden komplet to od początku mi sie nie podobał,tylko nie wiem co z nim zrobic..

Aniu bardzo ładne fotki kochana 🙂

Ok lece cos na obiad ugotowac 🙂Buziaki 😘

• Mamusia
a ja wpadam bom wsciekła jak osa 😠
kupiłam sobie w sobote ciasto francuskie...i dziś postanowiłam pizze zrobic...wszystko przygotowałam...pieczarki, cebulka, kiełbaska...wszytsko kompletnie podsmażone mam a ciasto okazało sie sfermentowane 😠

kuzwa i teraz czekam na Tomka az pojedzie po drugie, bo ja biec nie bede do sklepu...