Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczyny,
czytałam...jest mi strasznie przykro,właściwie nie wiem co napisać,ale wiem jedno,że nic nie dzieje się bez przyczyny,Bóg po coś nas doświadcza..Nie należy się załamywać,choć to tak łatwo " 😜owiedzieć".
Forum nie jest miejscem do roztrząsania tego typu tragedii..zmieńmy temat.Acie nie będzie łatwiej kiedy później będzie to wszystko czytała i przeżywała na nowo.
Najlepiej dać jej spokój,czas na dojście do siebie..

• Mamusia
WSPOLCZUCA ....

co do ginow to ja mam w klinice na nfz i opieka jest super,lekarz tak samo traktuje na fundusz jak i prywatnie(klinika ma kontrakt z nfz i jak nie ma juz wizyty bezplatnej ide platnie).
nfz refunduje tylko 3 usg podczas calej ciazy chyba,ze jest zagrozenie i lekarz to zaznaczy w historii ciazy- wtedy refunduja dodatkowe usg.nie kazda opieka nfz jest G...warta ale gdy zauwaza sie braki warto zmienic lekarza!

co do obumarcia plodu to chyba dwa tygodnie temu a nie dwa miesiace, ruchy dziecka u wielorodek sa odczuwalne od ok.14tc a u pierwiastek od ok 18tc.
biedna dziewczyna, wspolczuje raz jeszcze..i moze nie zameczajcie jej smsami ani nie odwiedzajcie- wam rosna brzuszki a jej juz nie...to boli.

• Mamusia
Czesc dziewczyny.
Wlasnie wstalam,zapowiada sie ladny dzien,ale doslownie nic mi sie nie chce.Jadziemy dzis do tesciow,wiec wroce pozno. Jutro ide do swojego gina-zow sie boje, wiec juz przeżywam. Narazie zmykam robic sniadanko.Buziaki i milego dnia gdybysmy sie nie widzialy.

• Mamusia
Witam kochane brzuszki!!! 🙂
Tak dziś będzie piekna pogoda,ma być 21 stopni,a w nocy 5 🤪

Martulka pamietaj!nie ma co się martwić przedwcześnie wizytą u lekarza 🙂Będzie dobrze 🙂Dziękówka za oklask:P Miłego dnia kochana moja! 🙂 😘

Karolcia super,że jedziecie do ZOO 🤪 Zrobisz zdjątka i wstawisz na nk???? 🙃 🙂 🙂 to sobie później poogladamy.. 🙂

Asiu dziękuje za oklask,ja też Tobie za chwilkę dam 🙂 😉

• Mamusia
M i P napisał:
oki [img size=179]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/HPIM9681.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Dziękuje,ale ślicznie wygladsz 🤪 🤪 🤪
Martulka powiem Ci,że bardzo zgrabna z Ciebie Kobieta ☺️ 🙂