Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Ja w tym tyg ostatni tydzień spędzam w domu..potem juz wyprowadzam sie na dobre do Łasku i tam w koncu urodze, a własnie miałam zapytac potrzeba do szpitala skierowanie od lekarza ginekologa jeśli ide rodzić w szpitalu w innym województwie???

Mimi z tego co wiem, to nie.
Musza Cie przyjac wszędzie 🙂

• Mamusia
u Nas niby do srody deszczowo,a potem upały...
a nog mi puchną jak baloniki sprezone helem...ale po okładach lodem i lezeniu przechodzi 🙂

ja mam nadzieję, ze urodze w sierpniu...ma byc tak ładnie, ze chciałabym aby mała sie troszkę wylezakowała przed zima na powietrzu 🙂

• Mamusia
dzięki kobietki za wsparcie 😉Ja tam nie mam internetu niestety i pewnie na forum pojawie sie dopiero we wrzesniu albo pod koniec...szkoda troche, bo chciałabym wiedziec która z Was kiedy urodzi i jak tam dzieciaczki, troche mi smutno z tego powodu..ale cóż zrobić..

• Mamusia
Mimi83 napisał:
dzięki kobietki za wsparcie 😉Ja tam nie mam internetu niestety i pewnie na forum pojawie sie dopiero we wrzesniu albo pod koniec...szkoda troche, bo chciałabym wiedziec która z Was kiedy urodzi i jak tam dzieciaczki, troche mi smutno z tego powodu..ale cóż zrobić..

Mimi zaraz Ci podesle mój numer na n/k daj znac jak urodzisz, a ja Ci dam znać jak ja 🙂