Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Karolka a gdzie ty pracujesz że masz 12 godzinny system?

Moni jestem kierownikiem sklepu firmowego, pracuje 12h, drugie 12h mam wolne 🙂sklep zajduje sie w hipermarkecie...

Aha, tak tez mysłam bo tez tak kiedyś pracowałam 🙂

praca fajna, system tez dobry, ale wiesz taka przerwa była, to czym sie wdroze to troszke czasu minie...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Kochane ja nawet jakbym nie wiem co robiła to brzucha z przed 3 ciąż mieć już nie będe 😞 . Ale za to mam cudowne dzieci 🙂 . M mówi że sama się nakręcam , bo nie jest tak źle. Chociaż ja i tak swoje wiem 😉

Monia wariatko, my jesteśmy po kilku ciazach, Ty po 3, ja po 2, co my chcemy??
mamy i tak rewelacyjne figury 🙂 🙂 🙂

POPIERAM KAR_OLCIE ,Po kilku ciazach to ja bym sobie zyczyla miec taka figure

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:

Moni jestem kierownikiem sklepu firmowego, pracuje 12h, drugie 12h mam wolne 🙂sklep zajduje sie w hipermarkecie...

praca fajna, system tez dobry, ale wiesz taka przerwa była, to czym sie wdroze to troszke czasu minie...

A ja to nawet nie myśle kiedy wróce do pracy , bo na razie się nie zapowiada 😞 . Nie mam z kim dzieci zostawić.

• Mamusia
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:
Kar_ola napisał:
Moni napisał:

A ja to nawet nie myśle kiedy wróce do pracy , bo na razie się nie zapowiada 😞 . Nie mam z kim dzieci zostawić.

dzieki temu, ze Barti poszedl do przedszkola, a mama sie zajmie Natka ja moge wrócić 🙂
miałam propoycje na lepszą prace, ale odmówilam, bo nie wyobrazam sobie jezdzic po kraju a dzieci podrzucac dziakom po kilka dni...

• Mamusia
Moni napisał:
A u mnie z babciami to kiepsko 😞 . Moja mam pracuje-i o zgrozo pilnuje dziecka innym 😞 . nad czym bardzo ubolewa. A teściówka raz że pilnuje szwagierce a dwa to moje dzieci nie chcą z nia być. jak mamy tam jechać to jest płacz 😞

u mnie moja mama pracuje, a w weekendy opiekuje sie siostry synkiem, Teściowa za to bedzie sie zajmowała mała w tygodniu, a w weekendy T bedzie z dziećmi.

• Mamusia
ja już o tej porze leżałam na stole operacyjnym 🙂pod kroplówkami 🙂a za 50 minut miałam już Natalke moją 🙂
Ty chyba popołudniu urodziłaś?? jak mnie pamięc nie myli 🙂
pamietam tez , jak Monia urodziła to rozmawiałam z nia przez telefon chyba dzień po, a tu s-ms przyszedł, że Mimi jest po 🙂a my czekałysmy i czekałyśmy...a potem razem INKA,MONI27, TY I JA 🙂