Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej kobietki!!!!
U nas pogoda bez zmian, czyli siedzenie w domu kolejny dzień 😞 Ale wieczorem organizujemy sobie spotkanie, trochę znajomych zaprosiliśmy, więc zaraz budze mojego T i jedziemy na zakupy do Tesco 🙂 Przy okazji może sobie jakies buty kupie w końcu 🤔 😁
Dziewczyny nie wiem jak to będzie jak wrócimy do Łasku z powrotem, bo mój Szymek tak sobie upodobał dziadka, że po prostu żyć bez niego nie może 😜 😜
Moni, zdrówka dla Maksia życze 😘
Karola, na pewno wyjazd się uda, a Łucyjka będzie zainteresowana nowym miejscem na 100% 🙂
Karola, współczuję nocki 😞 Może to kolejny skok rozwojowy 🤔
Toju, super ze maz w domu, odsapniesz sobie trochę 🙂
Zmykam szykowac siebie i małego , miłego weekendu 😘

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej!

nom... to my już w domu 😠
ale od początku, jak juz udało nam się wyjechac i dojechac na miejsce to okazało się że w pokoju mega zimno, ja miałam swój termowentylator, który normalnie w pokojunagrzewa w parę chwil tam nie dał rady, 😠obsługa ośrodka dała nam konwektor i wówczas zaczęło robic się ciepło tylko, że była już 19 a Łucja powinna być szykowana do spania a tu kapiel przed nami, oczywiście brak ciepłej wody 😠 szlak mnie trafiał a mała coraz więcej marudziła bo zmęczona, ja zaczełam jęczeć, że chce do odmu bo mnie zostanę w takich warunkach bo dziecko nabawi sięjakiegos zapalenia płuc. więc wrócilismy 😞
najśmieszniejsze jest to, że znajomi mięli domek a tam było ciepluteńko i gdyby nie to, że mieliśmy już dość a na domek bysmy czekali do 21 to pewnie byśmy zostali ale zdrowie dziecka ważniejsze więc wyszło jak wyszło, teraz czekamy aż się cieplej zrobi 😉

• Mamusia
Hejka.
Karola ale wtopa z tym wyjazdem, szkoda, ale masz racje teraz Łucja i jej komfort najważniejszy.
Mimi udanego wieczoru.
Dzis Natalka juz przespała cała noc. Wychodzi więc na to, ze jak ja w pracy jestem to potem mam nocke do bani, bo dziecię przytulasa włacza 🙂

co do pracy to podziekowałam niestety, pani chciała abym pracowała 7dni w tygodniu po 8 godzin na 3/4 etatu...chyba ja pogieło 🤪wole siedzieć z małą a dorywczo dorabiac i bede miała wiecej z tego 🙂

• Mamusia
jak minęła sobota dziewczęta?
bo miprzyjemnie, pojechaliśmy do znajomych którzy mieli domek nad jeziorkiem (tam gdzie mieliśmy weekend spędzić), pogoda może nie była cudna ale nie padało i zbytnio zimno tez nie było więc Łucyjka cały czas na dworze do domku szłyśmy na zmienę pieluchy i mleko 😁
pooddychałyśmy leśnym powietrzem i od razu humory lepsze 😉
Łucjanda grzeczniutka była i zaczepiała żeby ja rozśmieszać 😁

• Mamusia
wspaniale 😆Karolciu, że odpoczywaliscie na łonie natury 😆do dla dzieci najzdrowsze 😆

my też wyjechalismy na wieś 🙂
najpierw odwiedziłam stare śmieci, moje miejsca z dziecięcych wakacji 😉a pózniej pojechalismy do mojej chrzestnej, która madom nad samym rozlewiskiem 😆było pieknie ciepło 🙂Natalka grzecznie siedziała w lezaku obserwujac ptaki i roslinność wookoło 😆
ja odpoczełam psychicznie i fizycznie 🙂 ufff jak nowo narodzona...
dobrej nocy...

• Mamusia
musze sie pochwalić nowymi zdolnościami moje córci 😜
tak więc moje dziecko turla się jak szalone i to we wszytski dwie strony między czasie siada i kładzie się na brzuch albo na plecy i wtedy istne szaleństwo nadążyć za nią nie idzie taka szybka jest 🤪
dodatkowo zaczęła też pełzać... do tyłu 🤪 😁
ciągla powtarza: dada, tata, ostatnio baba i czasem zdarzy jejsię gaga i coś tam po swojemu czego nie da się zidentyfikować 😉

• Mamusia
hej kobietki!!!
My już z powrotem na swoich smieciach. Droga powrotna była trochę ciężka, bo mały nie spał, a pod koniec płakał chyba z 15 minut rzewnymi łzami 😞 Chyba już nie wytrzymywał w foteliku 🥴 Na szczęście już zasnął biedaczek..
Karolinki super, że wypoczęłyście w tak fajnych miejscach 😜 U nas też wczorajsza imprezka się udała, nawet ciepło było na dworze,więc Szymon nawdychał się wiejskiego powietrza ile tylko się dało 😜 Szkoda mi tylko, ze jutro jak wstanę rano to już nie zaniosę Szymka do moich rodziców... 😞 ehh.. takie życie...już tesknie za nimi i siostrą 😞 😞
Zmykam kochane pod prysznic i spać, dobrej nocki 😘 😘

• Mamusia
Witajcie kochane!!!

Przepraszam,ze was zaniedbuje,ostatni czas ciezki byl,mialam gosci z Polski od dlugiego weekendu.
Ufff... zmeczona jestem,non stop w ruchu,na dokladke gnucior znowu zabkuje,wyszedl mu kolejny zebuszek u gory,zakatarzony ciagle,juz nie wiem jak sobie z tym poradzic 😞

Mam nadzieje,ze u was i dzieciaczkow wszystko wporzadku i,ze nie zapomnialyscie o mnie 😞
lece podczytac co u was i szkrabkow.
buziam mocno 🙂

• Mamusia
Witam porannie, choć burzowo i deszczowo 😉
u nas noc do bani 😞
Natalka ząbkuje, a przy tym piszczy i płacze przez sen 😞
warte miałam od 2-4 a pózniej T się zmobilizował i przeniósł do drugiego pokoju, a ja z młoda spokojnie zasnęłysmy 🙂na to Bati zrobił akcje, ze nie chce isc do przedszkola po 6tej, a jak sie zgodziłam to w ryk ze chce 🤪
rece...nogi...uszy..opadają 🤪

• Mamusia
cześć!

ACSB fajnie że zajrzałaś do Nas 😁 Twój Gnucior 😁 niedługo będzie się chwalił pięknym wypełnionym ząbkami usmmiechem 🤪

Karolcia gratulacje na Natalci na kolejne ząbki 😉
A Bartuś widać sam nie mógł się zdecydować czego chce 🤪

Mimi zaraz wakacje to będziesz częściej u rodziny 😉

• Mamusia
Hej babeczki!!!!
U nas tez pogoda nie za ciekawa, zachmurzone niebo, niby ciepło a zimno 🤢
Ja własnie gotuje obiad Szymkowi, a przy okazji wskoczyłam zobaczyc co u Was 😉
ACSB, pamiętamy o Tobie i gratulujemy kolejnych ząbków Philusiowi 😆 😆 Wyobrażam sobie jak musisz być zmęczona po gościach 😲
Karolka, współczuje nocki 😞 Czasami tak jest, ze dziecko samo nie wie co chce 🤨 Może przez pogode dzieciaki takie marudne sie porobiły 🥴
Zmykam szykowac obiad małżowi 😎
Buźki 😘

• Mamusia
my 2 godz spacer zaliczyłyśmy, za ciepło to nie jest ale nie wiało więc zabrałam moja gwiazdę na rundke po osiedlu 😉
Ja szału w domu dostaje, ja nie moge wyjść na dwór, jak dziecko dotlenione to też inaczejsię zachowuje no ale jak pogoda nie sprzyja to nie ma co na siłe się pchać 😞
Kurka rok temu to juz w krótkich spodenkach z brzuniem latałam 😁

• Mamusia
Hej kobietki!!!!
U nas pogoda nadal fatalna, dzisiaj jest mglisto i ponuro ehhh 😞 Gdzie to wymarzone przez nas słoneczko 🤨 Karola, ja tez chodze blada, bo nie mam sie gdzie opalic, bo słonka nie ma non stop 😠 Co najgorsze, że taka pogoda ma być przez najbliższy tydzien 😞
Dzisiaj mam w planach big pranie, bo z kosza az się wylewa 🤢
Zmykam , milego dnia 😘

• Mamusia
bry! 🙂

u mnie rano słonko świeciło i się wyświeciło juz 😞
na spacer pewnie pójdziemy i tak bo w domu nie wytrzymam cały dzień.

nie dość, że taka zima była to jeszcze teraz wiosny nie ma 😞 ponoć lato tez ma być neizaciekawe co jest dziwne bo przecież jak zima sroga to lato piekne zazwyczaj.
Tak czekałyśmy na wiosnę i d.... eeeee 😞 😠

• Mamusia
Hejka 🙂
Macie racje czekałysmy na wiosne z niecierpliwością, aby z dziećmi wychodzić wciąż na spacerki a tu d***a 😞
ja dziś na 2 rozmowy ide 🙂ale już doła łapie, bo nikt się nie odzywa 😞do tego pracodawca nie chce wystawić nam świadect pracy 😞....wrrr...
zmykam 🙂
miłego...
Mimi podzielam dziś z Toba pranko, u mnie juz kończy sie pierwsza jeszcze jedna 🙂

• Mamusia
my zaliczyłysmy spacer i zakupy a nas zaskoczył deszcz i to 2 razy 🤢 na szcęście nie padał zbyt długo
Ja wlaśnie zjadłam obiadek a Łucyjka po mleczku ucina sobie drzemeczkę oby dłuższą niz minut 🤨

muszę Wam powiedzieć, że szukamy mieszkanka póki co na wynajem 😁 mam nadzieję, że się uda bo szukamy takiego ze stała ceną, wydaje mi się, że tak będzie lepiej i taniej 😉