Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja nie mogę się doczekac kiedy beda juz takie wiecie, mocno wyczuwalne, i bedzie mozna z maleństwem bawic się...dotylajac miejsca gdzie cie kopneło i ono wtedy ponownie uderza tez tam...
pamietam jak przejeta z wrazenia meza zawołalam i przyłozył ucho do brzuszka, a młody kopnał go w ucho...:laugh: :laugh: :laugh: Polewke miałam 🙃

• Mamusia
tylko przyznam sie wam, ze z synkiem mam problem od póki mówi sie mu o drugiej dzidzi...zaczał do nas w nocy przychodzic i przy mamusi chce tylko spać...
normalnie brak nam sił...wynosimy go po kilka razy w ciagu nocy, a on i tak jest rano z nami w łózku...

• Mamusia
Karolina80 napisał:
tylko przyznam sie wam, ze z synkiem mam problem od póki mówi sie mu o drugiej dzidzi...zaczał do nas w nocy przychodzic i przy mamusi chce tylko spać...
normalnie brak nam sił...wynosimy go po kilka razy w ciagu nocy, a on i tak jest rano z nami w łózku...

Karolina powinnaś z nim porozmawiać i dokładnie mu wytłumaczyć,że jak przyjdzie nowa dzidzia na świat to i tak będziesz go tam samo kochać,że nic się nie zmieni..

• Mamusia
Oj wstałam bardzo wcześnie o 6:30 obudził mnie syn i już nie dał pospac 🥴 Byłam dzisiaj u lekarza i nue podobała mu się moja szyjka macicy 🥴 jest za luzna 🥴 no ale mówił ,że będzie to obserwował i oczywiście miałam usg 🙂 Moja kruszyna szybko rośnie ma juz 10 cm:laugh:

Po wizycie u lekarza wpadłam do mamy na ploteczki a od mamy do kwiaciarni i do dziadka na imieniny 🙂

A jak wrócilam już do domu,to zaraz wpadła koleżanka obejrzec kolejne zdjęcie z usg i niedawno sobie poszła...jestem padnięta...

• Mamusia
Monia27 napisał:
Oj wstałam bardzo wcześnie o 6:30 obudził mnie syn i już nie dał pospac 🥴 Byłam dzisiaj u lekarza i nue podobała mu się moja szyjka macicy 🥴 jest za luzna 🥴 no ale mówił ,że będzie to obserwował i oczywiście miałam usg 🙂 Moja kruszyna szybko rośnie ma juz 10 cm:laugh:

Po wizycie u lekarza wpadłam do mamy na ploteczki a od mamy do kwiaciarni i do dziadka na imieniny 🙂

A jak wrócilam już do domu,to zaraz wpadła koleżanka obejrzec kolejne zdjęcie z usg i niedawno sobie poszła...jestem padnięta...

ale miałaś fajny dzień,coś się działo 🙂 a u mnie nic 🥴
wykąpałam się,ogladałam tv,troche na necie posiedziałam,a teraz jestem juz po kolacji i coś mi się chce do jedzenia,ale nie wiem co 🤢