Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia27 napisał:
Fajnie masz Aniu 🙂 ja jeszcze czekam,choc wczoraj jak sobie leżałam,to cos poczułam,ale nie jestem pewna,juz tak chce bardzo poczuc ruchy,że czasem mam wrażenie,że sobie wmawiam ,że je czuje....obłęd 🙂

Monia nie martw się,już niedługo poczujesz,tygodnie lecą jak burza 🙂nawet już jutro mozesz poczuć 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂 Ja przed pracą tu zazwyczaj wchodzę i wieczorkiem na chwilkę, ale dosłownie wczoraj byłam tak zmęczona, że nawet do Na Wspólnej nie wytrzymałam. Ciesze się, że dziś piątek bo jedziemy póżniej z mężem po farby i będziemy robić remont mieszkania , a dokładniej odświeżenie mieszkanka 🙂Poniedziałku też nie mogę się doczekać bo idę do zatępcy gina:P hihihi zobaczyć kruszynkę. Buziaki i miłego dnia.

• Mamusia
Witam w piątkowy poranek 🙂 🙂 🙂
Ciekawa jestem, jak Wasze samopoczucie dzisiaj?

Tak na początek, to musze sie pochwalić, że dopiero teraz udało mi sie przebrnąć przez Wasze wczorajsze popołudniowo wieczorne pogaduchy i mam pare rzeczy do napisania na tematy poruszane:

1. Martuś, oklask dla Ciebie, z czystej sympati 🙂
2. Ola - witam serdecznie na forum 🙂 Ciesze się bardzo, że do Nas dołączyłaś. Im jest Nas więcej, tym większe szanse, że nie będe musiała pisać sama do siebie 🙂Moge na forum zwracać się do Ciebie Just?
3.Karolcia, czytałam, że macie kłopot z synkiem, że nagle brakuje mu Wasze miłości i przychodzi do Was w nocy. Jeśli moge coś doradzić, to w miare możliwości pozwólcie mu spędzać z Wami czas. teraz jest ładtwie, jak już będziecie mieć Dzidka przy sobie, to nie będzie już tyle czasu dla synka 😞
Ja tak miałam z moimi pociechami, tyle tylko, że jak sie urodził mój Mateusz, to Gabrysie miała 13 miesiecy i nie rozumiała za dużo, a jednak trzeba było ją pilnować,żeby brato krzywdy nie zrobiła. Do tego czasu była jedna, a terza pojawił sie ktoś, kto zrobił jej konkurencje 🙂

Wiadomo, Twój synek też jest starszy i już wiele rzeczy rozumie. Moje maluchy sie cieszą, Gabrysia, to jest przeszczęśliwa, bo ona uwielbia dzieci, ale wiem, że z Mateuszem będziemy miećduży problem 😞

• Mamusia
Marta i Paweł napisał:
Cześć dziewczyny 🙂 Ja przed pracą tu zazwyczaj wchodzę i wieczorkiem na chwilkę, ale dosłownie wczoraj byłam tak zmęczona, że nawet do Na Wspólnej nie wytrzymałam. Ciesze się, że dziś piątek bo jedziemy póżniej z mężem po farby i będziemy robić remont mieszkania , a dokładniej odświeżenie mieszkanka 🙂Poniedziałku też nie mogę się doczekać bo idę do zatępcy gina:P hihihi zobaczyć kruszynkę. Buziaki i miłego dnia.

Witam Martuś 🙂 🙂 🙂
A wyspałaś sie?
Kolorki macie już wybrane?

• Mamusia
Troche was zawaliłam na początek dnia, ale miałam dużo zaległośći w pisaniu.
Ciekawa jestem jakie macie plany na dzisiaj?
Ja postanowiłam dzieciom zrobić dzisiaj wolne od przedszkola, tak jakoś nie chce mi sie ich zaprowadzać, leniwa jeatem 😞
Pewnie sie ucieszą, ale będą mi pomagać, wiec nie będzie im nudno

• Mamusia
_?_?_?_?
__??????
___????
___????
__??()?_POBUDKA___???
???????__JUŻ___???
___????__RANO__?????
___????_______??????
__?????______????___?
_???????_____?????
_????????___??????
?_???????___???????
_???????__???????
???????___?????
???????????????
????????????????
?????????????????
?????????????????
?????????????????
?????????????????
???????????????
?????????????????
_?????????????????
_???????????????_?
__???????????????
___?????????????
_____??????????
_______????????
________??????
__ _?___?
?___?
__ ___?___?
________????_?
_______??__?_???

• Mamusia
jestem jestem- suszyłam jeszcze włosy:P hihi Ata dziękuję za oklaska, ja też dziś oklaski rozdaję 🙂)dla każdej wrześniowiczki na miły początek dnia. Jeżeli chodzi o kolorek w pokoju to mielismy wrzosowy a teraz chcemy taką jasny beżwy a na jedną ścianę zamówiliśmy tapetę kakaową w turkusowe kwiaty 🙂 Teraz mam problem z zasłonami ,bo szukam ciemno turkusowych 😁 i nigdzie nie umiem dostać 🙂Lecę , do póżniej 🙂