Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No więc poczytałam sobie troche, ale sie rozpisałyście 🙂
I tak
- Karolcia - w sałatce jest jabłko, śledzie, ogórki kiszone, cebulka i jajko. Mój tato kroi ją bardzo drobno, jaj sos tatarski, ma konsystencje pasty na czleb. Mi bardzo smakuje 🙂
- Ola - odnośnie wózka, na widok którego laski okrzyknęły Cię mamą bliżniaków.Moja gabrysia miała 13 miesięcy, kiedy urodził sie Mateusz. Chodziła od stycznia. Kupiliśmy jej spacerówke a Mateusz jeżdził w głębolkim. Powiem Ci, że tak gdzieś od czerwca (Mateusz urodził sie 30 kwietnia) chodziłam z jednym wózkiem i szybko nauczyłam Gabrysie chodzić obok wóżka. Wiadomo, że nieraz mi próbowała uciekać, ale wygrałam 🙂
Twoja córcia jest starsza niż była moja Gabrysia wtedy, więc możenie jest Ci potrzebny taki dla dwójki dzieci... Pomyśl 🙂

• Mamusia
paatrycja_89 napisał:
hej dziewczyny ja tylko na chwilke
byłam dzis u lekarza i z dzidzia wszystko ok ale mam za nisko lozysko wiec mam ciaze zagrozona dlatego jutro jade do szpitala na podtrzymanie :/
mama nadzieje ze poźniej bedzie dobrze
pozdowienia

Patrycja, głowa do góry 🙂 Lapiej poleżeć troche i połykać leki pod okiem lekarzy, którzy będą Cię plnie obserwować, niż leżeć w domu i myśleć czy wszystko jest dobrze 🙂
My napewno będziemy tu na Ciebie czekać 🙂

• Mamusia
Ciekawa jetem Waszych planów na dziś:0 Ja zaraz ide z dziećmi do przedszkola, a potem musze zrobić małezakupki. Musze zachaczyć o apteke, bo płukanie gardła to będzie chyba za mało, żeby je wyleczyć. Zapytam, może pani farmaceutka coś mi jeszcze poradzi... 🙂

• Mamusia
Dzień dobry wtorkowo 🙂
Partycja, trzymaj sie kobietko, napewno wszytko bedzie dobrze. Trzymam kciuki 🙂
Ata, z tym wózkiem to pewnie masz i troche racji. Ale dostajemy go za darmo, wiec jak bedzie naprawde źle to będziemy myśleć nad innym. Pozatym jestem sama a jak będe musiała odprowadzać Ole do szkoły to szybciej bedzie wózkeim z dwójką. No ale mówie czas pokaże.
ja planów dzisiaj jako takich nie mam. Małżowinka w pracy, ja zaraz szykuje dzieci i ruszamy z Olą do przedszkola. po drodze jakieś zakupki i wsio.